Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5
Collapse
X
-
Отива един турист в едно китно родопско село и сяда в кръчмата. Дават му меню и той запачва да чете: зелник, пататник, ... и родопски калмари!?
Поръчал родопските калмари и ги полял с доволно количество мастика Пещера.
Най-накрая питал собственика:
- Абе откъде ги вземате тез калмари в Родопите? - че му се усладили. - Нали нямате море!
- Как откъде? Ходжата ги носи всеки понеделник..
Аз ходих тва лято р Родопите ама в Златоград, там няма цигани и турци.Има големи пататници.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАхахахаха .... мисля че това лято ми беше последното ядене на калмари...
В тая статия пише за базова цена от над 60000 евро, аз четох нешо от порядъка на 36. Мисля че се сещам къде, и вестникът май е запазен, след 2 дни ще съм сигурен.
Бу-то е много добро, но пак е прекалено скъпо. Аз и на 36 неможеше да си го позволя, но......Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
А бе на мене ми харесва.....мое, след време да я гушнем, ако преди това не гушнем китката....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБе то и на 36 в лева не мога да я гушна оттам нагоре ми е все тая.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи ба ли го не съм са разглеждал.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБе то и на 36 в лева не мога да я гушна оттам нагоре ми е все тая.
Абе,....някой луноход втора ръка, колко ли ще струва, щот за МТЛБ ми се виждат доста трудни пътищата у Варна?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Бе мислил съм по въпроса ма подръжката малко тежкън ще ми дойде пък и вътре нещо не ме кефи.Тая централна конзола сякаш по трудово са я правили от нищо нещо.По скоро на фейс 156 бих се спрял.....засега.Или 166 фейс.Ма със сегашната нямам къхъри, та си трая.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Тя подръжката не е много по-различна от 156, моторите са идентични ако говорим за 1.9 конкретно, вече за окачването нямам преки наблюдения.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Абе...не съм се интересувал задълбочено....от тук оттам съм подучул че е по скъпа ма пък окачването било по яко, принципно отвън ми харесва ама вътре 156 ма кефи повече....засега не стои на дневен ред.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Батки няма какво да се лъжеме,алфата никога не може да са сравнява с беенвеВсе едно да сравняваме Валери Божинов и Христо Стоичков
В смисъл че алфата е Валери Божинов де
някой да не си помисли обратното.Примерно bmw e39 540i m5
15 годишна кола.8 цилиндъра,с верига,два въздушни филтъра,400 коня
Алфа кога ще направи такава кола серийно производство?Ясно е кога никога.А и не случайно на името Алфа Ромео и до ден днешен и са носи славата като на китайските скутери
Низнам да ли ма разбирате,и ми фащате мисълтъ
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Естествено че не може се сравнява с бемве, ако беше така щях да си взема бемве.Пък и Стоичков все пак е бил багерист....а лорд Евгени Минчев ватман...лъскава опаковка отвътре проста фафла от 5 стинки.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
Comment