Известие

Collapse
No announcement yet.

За независимостта...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За независимостта...

Честит Ден на Независимостта( за ойроПийците - independent's day)
    Гледам никой се не сеща, та се чудя:
    1.Осъзнали сте колко сме зависими?
    2.Празнувате всеки ден, щото от вас нищо не зависи?
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Честит празник!

Мир и сполука за България!

Бъдете живи и здрави!

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Каква е разликата между Евросъюза и СССР, каква е разликата между Москва каза и Брюксел каза.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

А дали сме независими?
        Ммм чИ да.
        От нас нищо не зависи е поне републикански Шъ взема днеска
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Силно се надявах в тази тема просто да си честитим празника, без да се дърляме отново и отново, т.е - разделяме.

С удоволствие бих дискутирал въпроси като "доколко сме независими ?" или "каква е разликата между EС и СССР ?"
          но в някоя от другите теми за целта.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз пък си мисля че тези празници са повод за нопиване.Мисля че историците трябва да приемат една дата на която е създадена българската държава и това да е националния празник.И аз очаквах че ще ни залеят от екрана сума ти слова за нашата независимост, за да ни вменят колко правилна е политиката им, и така стана.Щото и те четат коментари по форуми и соц мрежи и трябва са много тъпи да се заблуждават че народа им вярва...е някои им вярват.Все едно да празнуваш рожден ден на някой починал.

Comment

Към автора на темата: това, че ти си пльоснал някакъв поздрав в загинал авто форум, означава ли само ти си патриот, и необходима ли е изобщо такава тема в тази клоака? Втори въпрос - уж поздравяваш българите, а всъщност си дребнав провокатор, но това е типично за мурзилките. Отговор не искам, а се съмнявам, че ще разбереш за какво говоря. Избирайте си други празници за гавра, 9ти беше идеален. Срам ме от вас!
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                Към автора на темата: това, че ти си пльоснал някакъв поздрав в загинал авто форум, означава ли само ти си патриот, и необходима ли е изобщо такава тема в тази клоака? Втори въпрос - уж поздравяваш българите, а всъщност си дребнав провокатор, но това е типично за мурзилките. Отговор не искам, а се съмнявам, че ще разбереш за какво говоря. Избирайте си други празници за гавра, 9ти беше идеален. Срам ме от вас!
                Въпреки нежеланието ти, ще те удостоя с внимание. Ти, като "патриот", къде беше в тиквите до 11 и кусур, та не поздрави по патриотски? И като тук е кинеф, що дириш в него?
                Да, освен че поздравявам се и заяждам, не мисля че ти дължа обяснение защо.
                Дали съм патриот? Това ще се разбере когато засвирят куршумите, недай Боже. Виж патриотар със сигурност не съм.
                За 09.09. съм поздравил когото трябва. Ако си се почувствал пренебрегнат, извинявай.
                Какво знаеш за "Мурзилка", нямам идея, но да чел съм го като малък, както и тонове списания, учебници и художествена литература на руски. Не мисля, че съм загубил от това.
                Като те е срам от нас, контактува само с възвишени. Тук си падаме леко дребнави и простаци.
                Ай със здраве.

---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 15:59 ----------

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                А дали сме независими?
                Ммм чИ да.
                От нас нищо не зависи е поне републикански Шъ взема днеска
                Тюх, прецака ма. Ша фана сал 4-ри сатя

Comment

Със сигурност ги хванах аз
                  Довечера кЪт сА прибера ще си капна едно гоУемо докато се мъча да си руутна galaxy-то да отбележим празника,че ако сега ме гепят в работно време,отидоха републиканските.
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Аз пък си мисля че тези празници са повод за нопиване.Мисля че историците трябва да приемат една дата на която е създадена българската държава и това да е националния празник.И аз очаквах че ще ни залеят от екрана сума ти слова за нашата независимост, за да ни вменят колко правилна е политиката им, и така стана.Щото и те четат коментари по форуми и соц мрежи и трябва са много тъпи да се заблуждават че народа им вярва...е някои им вярват.Все едно да празнуваш рожден ден на някой починал.
                    Тези празници са повод да прочетем внимателно документите за събитието и да си изградим вярно, а не политкоректно мнение за него.
                    За пиене става всеки ден, но като си рекъл

Comment

Това е минало бешело време, събитието тогава да, ама впоследствие доказахме че сме марионетка на тая или оная сила.Националния празник на САЩ е Денят на независимоста, странно някак си.Преди туй беше 9 септември.Пък и наскоро четох някакво светило дето убеждаваше че било измислица създаването на българската държава от хан Аспарух.Просто Рим ни признал присъствието по тези земи понеже си имал по важни дела в момента.Празнува се създаването на нещо голямо, например на българската държава, а какъв път сме извървели досега е друг въпрос важното че я има тая държава на картата и надявам се няма да сме поколението дето ще прекъсне 1300 години история.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Това е минало бешело време, събитието тогава да, ама впоследствие доказахме че сме марионетка на тая или оная сила.Националния празник на САЩ е Денят на независимоста, странно някак си.Преди туй беше 9 септември.Пък и наскоро четох някакво светило дето убеждаваше че било измислица създаването на българската държава от хан Аспарух.Просто Рим ни признал присъствието по тези земи понеже си имал по важни дела в момента.Празнува се създаването на нещо голямо, например на българската държава, а какъв път сме извървели досега е друг въпрос важното че я има тая държава на картата и надявам се няма да сме поколението дето ще прекъсне 1300 години история.
                        Тъй де. Минало е. Само дето който си не знае миналото, повтаря...

Comment

Първо честит празник !

Какво зависи от самите нас мисля , че е явно още 6 месеца след 3 март 1878 г.
                          Но за онова време сме имали държавници които са гледали с малкото което зависи от тях да извлекат максимума . За сега няма да говоря .

На който му е интересно пускам един линк с повече информация за събитията .
                          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
                          sigpic

Comment

А не се ли замисляте, че сегашният ни хал може да се промени с времето в положителна посока? Тогава хората пак ще честват с повече от днешния ви оптимизъм, денят в който светът е признал независимостта на България, макар и само на хартия.

Накратко - винаги e имало падения и възходи. Това не трябва да е повод да анатемосваме историята си.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Мда, на път сме да потретим...

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:01 ----------

Аз не анатемосвам историята, анатемосвам тия дето я пишат и пренаписват.

Comment

Working...
                              X