Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За независимостта...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз не анатемосвам историята, анатемосвам тия дето я пишат и пренаписват.
Някой пренаписал датата 09. 09 и вече тя не е празник за българите (според мен съвсем основателно).
Някой да е пренаписал датата 22 09?
Изобщо има ли почва за сравнение между двете дати?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:10.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеА не зависи ли по-скоро, какво точно се пренаписва?
Някой пренаписал датата 09. 09 и вече тя не е празник за българите (според мен съвсем основателно).
Някой да е пренаписал датата 22 09?
Изобщо има ли почва за сравнение между двета дати?Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
09.09 въобще не го смятам за празник, празнували сме го пак да угодим на някой.22.09 може да е празник, но лично аз смятам че не това е датата на създаване на българската държава.Фактически на 04.06 са създадени САЩ,България не е създадена на 22.09, тя не е изчезвала от картата на Европа.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеБългария не е създадена на 22.09, тя не е изчезвала от картата на Европа.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе е изчезвала, само дето светът я имаше турска губерния с всичките му за нас неудобства от това.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЩо да са били неудобства. Ми то си е било като сегашното ни членство в оЙросъюза
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНеудобствата са се изразявали в това, че е трябвало да плащаме репарации и да понасяме редица санкции насочени към една капитулирала държава, каквато ние не сме били.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Всеки жертва част от независимостта си в даден момент и с определена цел.
Младежът става по-малко независим, когато образува семейство, но то пък това вероятно си струва.
Същото се отнася и за намеците на доктора за независимостта на България и членството ни в ЕС.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВсеки жертва част от независимостта си в даден момент и с определена цел.
Младежът става по-малко независим, когато образува семейство, но то пък това вероятно си струва.
Същото се отнася и за намеците на доктора за независимостта на България и членството ни в ЕС.
Ако ми беше такъв брака, щях да съм "щастливо" разведенAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеНе, благодаря. Имам щастлив брак, слава Богу
Ако ми беше такъв брака, щях да съм "щастливо" разведен
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНемалко хора в тая държава, слава Богу, са на мнение, че членството ни в EC е нещо, като твоя брак.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment