Хаха, 90% от колите които се мъкнат тук са полумъртви отдавна, тъй че това с поддържането на една страна ако обичате. Алфа 156 2.0тс (че и 1.9жтд) за 1000-1500лв според теб дали е поддържана добре? Той катализатора струва повече от половината кола. Та в тоя ред на мисли, някой сега използва момента да вкара 10 контейнера с катализатори от Китай, които да набута насила на потрбителя. Никой от ония главочи не го ебе за екологията. Събудете се люде заблудени.
Пс Нещата се правят така, вдига се икономиката, вдига се стандарта на живот, вдигат се законите и тогава се облагат сериозни данъци за старите коли. Всеки разумен човек имайки възможност ще си купи нова кола. Да не мислиш че на мен ми се кара 10г кола ? Ние както винаги сме наобратно, а стига де.
Пс Нещата се правят така, вдига се икономиката, вдига се стандарта на живот, вдигат се законите и тогава се облагат сериозни данъци за старите коли. Всеки разумен човек имайки възможност ще си купи нова кола. Да не мислиш че на мен ми се кара 10г кола ? Ние както винаги сме наобратно, а стига де.
Comment