Известие

Collapse
No announcement yet.

Как да намеря към кого е ГО на един келеш

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не, приятелю, шофьор на издухано, дърто БМВ, регистрирано на бащицата на шофьорчето е нарицателно за селяк, пияница, комплексар и простак на пътя, който като видиш в огледалото, пусни на максимална дистанция от себе си. Всичките селяци с Голф 2 се качиха на БМВ-та, сега масово Е36, щото за евтини, а комплексарите се мислят за по-особени в БМВ.
    А тия пиявици застрахователите за какво са? За да пият по една студена вода невинните в такива инциденти, щото пияниците хем нагли, хем обжалват без да им пука?! А какво им се плащат застраховки? За да се чудят как да не плащат като стане фал ли?! Те щели да заведат регресивен иск към пияндурника, обаче ако той обжалвал разбирате ли, те нямало да ми платят на мен щото едва ли не викат нямаме с какво. Ми за какво ви се плащат вноски по премии, мутри?!
    Last edited by novice; d.m.y г., 22:29.
    За какво му е на човек манекенка, като си има Алфа 147...

Comment

Първоначално публикувано от novice Покажи съобщение
      Не приятелю, шофьор на издухано, дърто БМВ е нарицателно за селяк, пияница, комплексар и простак на пътя, който като видиш в огледалото пусни на максимална дистанция от себе си. Всичките селяци с Голф 2 се качиха на БМВ-та, сега масово Е36, щото за евтини

Виж сега,те тия шофери на беенвета не знаят и какво значат точно трите букви.Недей да слагаш всички под един знаменател,щото ако си говорим за ефтини уж рацерски коли то нема по ефтини от 2.0 156 туинс парк.Не че тоя свински парк е рацерски автомобил,просто тия рацери са толко скъсани че за тях bmw E36 2.0 е непосилен лукс рацерски автомобил и са връгат на свиснки парк 2.0.Едно читаво е36 2.0 е два пъти по скъпо от тоя свински парк.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

По-скъпо, но не променя факта, че голяма част от е36-ците ги карат деграданти, комплексари и мангали. Статистика, която всеки сам си я прави ежедневно по пътищата...
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Беенвета са карат от комплексари и дегреданти,голфовете от селяни,а алфите от старши научни сътрудници от БАН и аристократи

Шапка ти свалям,шапка ти свалям,шапка ти свалям,алелуя бейбе

Кога ще започнете да гледате по широко на света и ще спрете да мислите като културис

Comment

Както и да е, да не влизаме в офтопик. Сега това наказателно постановление от кого трябва да го търся? Една съседка адвокатка, неволна свидетелка на случката каза, да търся разследващия полицай в 6-то. Защо в 6-то, това не се ли води от КАТ? Или те само го регистрират и досъдебното производство се води в 6-то? Това наказателно постановление не излиза ли след съдебното производство чак? Щото ако е така, има да си чакам за обезщетение на щети...

Comment

Така след като ми предизвика един куп неприятности и ходене по мъките, след като трябва да си давам документите за собственост на жилището, за да съм получел обезщетение за разбитата врата от застрахователя му, при положение че искат документ за собственост на увреденото имущество, което в случая е вратата и тя е на мое име, сега за капак на всичко, днес като анулирах претенцията за щета по моето каско и я прехвърлих на неговата ГО, от същото ЗД ми заявиха, че нищо няма да ми платят, преди да съм им занесял май наказателното постановление от полицията... Представете си наглост, има протокол за ПТП с ясно посочен виновник вътре, пожелаха да задържат оригинала на протокола при това, а сега ми искат и наказателно постановление, което не ми казаха какъв е редът за получаването му, само ми казаха, че можело да се проточи и до тогава нищо нямало да изплатят. Не че полицаите ми казаха нещо повече от "да се обърна към застрахователите"... Демек пияницата може да обжалва и нашият съд да точи делото с години и аз да пия една ледена вода за здраве.
              А се оказа, че същия тоя келеш с фамилия Кашев, 40 и кусур годишен неудачник с 20 годишно БМВ регистрирано на името на баща му вероятно, някакъв 68 годишен човек, та тоя бил тираджия и правел курсове в чужбина. Сега явно се е укрил на курс, защото у тях го няма. Представете си само какви убийци карат ТИР-ове зад граница. Кръстете се и си желайте да не ги срещате на пътя, щото ако с едно БМВ тоя прави такива зулуми, представям си какво би направил с ТИР пиян. Същият тоя имал и друго ПТП през май и същият тоя, понеже е скандален и никъде не го искат, си е сменил компанията застраховател от миналата година. Само съжалявам, че помляната кола пред нас е на една лекарка, а не на полицаят, който също има навика да спира там. Ако беше помляна неговата кола, поне тоя можеше да изпита малко лично мотивирано приложение на строгостта на закона. А сега... я го накажат, я не, като се върне от поредния курс в чужбина...
              Сега като се замисля, тоя или има хора да го укриват или успешно обжалва, щото щом в ЗД го видяха че има ПТП през май, но в сайта на Гаранционния фонд е чист - на неговия номер не излизат ПТП за тая година. Значи и мен ще прецака тоя пияница. Почвам да питам някой има ли добри адвокати, да ми препоръча и да го осъдят най-сетне?!
              Шофьора на бемвето не те интересува.....ти имаш претенция към ЗК в която му е гражданската отговорност....ако те протакват...има застрахователен надзор...подай жалба там....
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Както и да е, да не влизаме в офтопик. Сега това наказателно постановление от кого трябва да го търся? Една съседка адвокатка, неволна свидетелка на случката каза, да търся разследващия полицай в 6-то. Защо в 6-то, това не се ли води от КАТ? Или те само го регистрират и досъдебното производство се води в 6-то? Това наказателно постановление не излиза ли след съдебното производство чак? Щото ако е така, има да си чакам за обезщетение на щети...

Начи бате,преди няколко години на двама мои приятели братя от едно село до Враца им бяха ударили колата,която беше във Враца при брачетка ми.Едно келеме зимата с една сива тойота са правил на интересен,поднася и разкопчава и огъва бронята на колата на тия мои приятели и бяга.Никой нищо не видял,никой нищо не чул,ка да е.Намират го лапето за 48 часа,защото половината град ги познава другата половина те я познават и са оказва че колата даже не била регистрирана,без номера.И по законен път не могат да си вземат парите.Начи отиват в тях при лапето,единия по големия брат е като тия пет крилните гардероби на времето където хората си докарваха от съюза барабар с шкафчетата горе,където хората си слагаха родопските одела Абе с фигурата на Любо Ганев малкия по така,по хилка,нещо като Армен Назяран наш спортист по борба от близкото минало Начи на лапето са трябвало да му слагат субтитри,щото от страх така си преплитал езика,че не можели нищо да му разберат Абе говорили са към две минути с него След седмица бронята я гледам ажур конте

Comment

Аз имам претенция към ЗД, ма те само се чудят, как да забавят плащането или да не платят въобще(по някаква причина като натиснах цитат, нещо не се получава). То не бяха искания за нотариален акт на имота, при положение, че вратата е с фактура на мое име, за оригинален протокол от КАТ, а сега накрая за наказателно постановление, дето можела да се забави и докато не съм им го занесял, нямало да платят, при все, че има протокол със свидетели вътре. И едни въпроси - ма вие нямате ли си Каско, ма що не си го заведете иска по каското...
                  Саморазправи не смятам да правя с тоя пияница, всичките му съседи пищят от него и си пожелават ако може някой да го вкара на топло, но явно е с връзки... Най-лесно е да пребият някой, аз си искам парите и нека го съдят застрахователите.
                  Last edited by novice; d.m.y г., 22:09.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                    Начи бате,преди няколко години на двама мои приятели братя от едно село до Враца им бяха ударили колата,която беше във Враца при брачетка ми.Едно келеме зимата с една сива тойота са правил на интересен,поднася и разкопчава и огъва бронята на колата на тия мои приятели и бяга.Никой нищо не видял,никой нищо не чул,ка да е.Намират го лапето за 48 часа,защото половината град ги познава другата половина те я познават и са оказва че колата даже не била регистрирана,без номера.И по законен път не могат да си вземат парите.Начи отиват в тях при лапето,единия по големия брат е като тия пет крилните гардероби на времето където хората си докарваха от съюза барабар с шкафчетата горе,където хората си слагаха родопските одела Абе с фигурата на Любо Ганев малкия по така,по хилка,нещо като Армен Назяран наш спортист по борба от близкото минало Начи на лапето са трябвало да му слагат субтитри,щото от страх така си преплитал езика,че не можели нищо да му разберат Абе говорили са към две минути с него След седмица бронята я гледам ажур конте
                    За съжаление, в пространството наречено "Бг", май само това е оправията....
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                      За съжаление, в пространството наречено "Бг", май само това е оправията....

А не би трябвало.Обади се,ей бате без да искам ти намачках бронята,колко ти струва?Ела да пием по една бира. Или ако е през ноща късно остави си телефона на колата която си ударил.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        А не би трябвало.Обади се,ей бате без да искам ти намачках бронята,колко ти струва?Ела да пием по една бира. Или ако е през ноща късно остави си телефона на колата която си ударил.
                        Всеки е с идея, че може да мине тънко без да си плаща и не му и минава през акъла да се обади или да остави телефон. Манталитет, какво да правиш...
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                          Всеки е с идея, че може да мине тънко без да си плаща и не му и минава през акъла да се обади или да остави телефон. Манталитет, какво да правиш...

Ам нали застрахователя плаща.........?

Comment

Плаща дедовия. Сега се чака наказателното постановление. Оня пияндурник като го обжалва и пострадалите гризват дедовия. Законът е така направен, че да покрива престъпниците, пострадалите да пият студената вода, нищо че тоя измекяр ти влиза в двора...

Comment

Това е абсурд да се чака НП. Аз съм вземал пари от застрахователи два пъти без никакво НП, просто с протокола от ПТП-то, приемали са щетата веднага и са я плащали в законовия срок. Друг е въпроса, колко платиха. Съд до дупка за всички застрахователи, никакво жалене!
                              1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

Може би не си завеждал иска по ГО на виновника, а по собственото ти каско. Не знам. Аз заведох по неговата ГО, за да не ми увеличават на мен вноската догодина, заради това, че някакъв урод решил да пие като смок и после да кара. Още по-абсурдното е в КАТ - след като дошлите на инцидента униформени ми казаха, че НП щяло да излезе след 15 работни дни, на 16-ия отидох да го взема. Да ама не! Не могло, понеже НП не е за мен, а за друго лице. Трябвало да подам заявление да ми го издадат и на мен в копие и евентуално след още 1 месец чакане, да отида да си взема заветната тоалетна хартия срещу една таксичка, която не ми казват каква е, в зависимост от това какво ми издадяли...
                                Last edited by novice; d.m.y г., 21:16.

Comment

Working...
                                X