Първоначално публикувано от Бобби
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чудното ни гориво
Collapse
X
-
Възможно ли е да е бактерия? Понеже в керосина съм виждал да се образува такова желе. Там обикновено се получава при зареждане със заразено гориво и от конденза се получава благоприятна среда за развитие, особенно ако стои повече време в резервоара.Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеГърловината за наливане на гориво до самия резервоар. Горната част на резервоара от където вадиш кошницата.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Това, което се вижда на снимките е смесица от парафин, ръжда и други твърди механични остатъци като прах.
Според мен не чак толкова изненадващо да се утаят тези химически остатъци и частици у автомобили в преклонната си възраст.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСпоред мен не чак толкова изненадващо да се утаят тези химически остатъци и частици у автомобили в преклонната си възраст.Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pace Покажи съобщениеДаа,нямаше да е изненадващо ако не е чистено 17г. но както съм писал в първия пост...преди 3г. съм чистил и цедката и резервоара..
Ако това е за 3г. си е страшно.Аз бих го занесъл до кабинета на Вальо Златев и бих му го цопнал на бюрото с думите: ,,Ай сега ти го чисти батка,,SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Баш бактерия си е, често се вижда в комбинация с кофти нафта. Аз примерно точно по тая причина слагам от по-хубавата (скъпата с добавки дето е) нафта по бензиностанциите. За щастие скоро като вадих помпата поради ядове с нивомера тия медузи липсваха при мен, тайно се надявам това да е причината.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment