Известие

Collapse
No announcement yet.

Чудното ни гориво

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Я ми кажи какво е уплътняване на резервоара........нещо не вдявам....
    Гърловината за наливане на гориво до самия резервоар. Горната част на резервоара от където вадиш кошницата.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Възможно ли е да е бактерия? Понеже в керосина съм виждал да се образува такова желе. Там обикновено се получава при зареждане със заразено гориво и от конденза се получава благоприятна среда за развитие, особенно ако стои повече време в резервоара.
      Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        Гърловината за наливане на гориво до самия резервоар. Горната част на резервоара от където вадиш кошницата.
        М...не, тая медуза не е от гума.....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Това, което се вижда на снимките е смесица от парафин, ръжда и други твърди механични остатъци като прах.

Според мен не чак толкова изненадващо да се утаят тези химически остатъци и частици у автомобили в преклонната си възраст.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
            Според мен не чак толкова изненадващо да се утаят тези химически остатъци и частици у автомобили в преклонната си възраст.
            Даа,нямаше да е изненадващо ако не е чистено 17г. но както съм писал в първия пост...преди 3г. съм чистил и цедката и резервоара..
            Alfa 155 1.9TD '97 EX
            Alfa 166 2.4 JTD EX
            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
              Даа,нямаше да е изненадващо ако не е чистено 17г. но както съм писал в първия пост...преди 3г. съм чистил и цедката и резервоара..

Ако това е за 3г. си е страшно.Аз бих го занесъл до кабинета на Вальо Златев и бих му го цопнал на бюрото с думите: ,,Ай сега ти го чисти батка,,
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Баш бактерия си е, често се вижда в комбинация с кофти нафта. Аз примерно точно по тая причина слагам от по-хубавата (скъпата с добавки дето е) нафта по бензиностанциите. За щастие скоро като вадих помпата поради ядове с нивомера тия медузи липсваха при мен, тайно се надявам това да е причината.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                X