Известие

Collapse
No announcement yet.

Няко някога да е гласувал... еле па вчера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Няко някога да е гласувал... еле па вчера

Чисто и просто, като милиционер след баня -да видим. Да или не.
    ALFA? Is there anything else?

Един път за царя и после йок.След това което видях и чух от първа ръка....ми дори и никой да не гласува ГЕРБ пак ще спечелят...поне във Варна.Ще гласувам тогава когато избесим тия и турим некой блатняк.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Един път за царя и после йок.
      Честит имен ден. По-точно не може да се каже.
      ALFA? Is there anything else?

Comment

Тенкю!

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Един път за царя и после йок.След това което видях и чух от първа ръка....ми дори и никой да не гласува ГЕРБ пак ще спечелят...поне във Варна.Ще гласувам тогава когато избесим тия и турим некой блатняк.
          Е па нема стане,щот блатняците не са го закъсали чак толку,че да требе да се гласува за них.Ма насила МОЖЕ.

Comment

Аз пък си гласувам - тъп но упорит.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Аз гласувам всеки път но за тукашна власт.В бегето също бих гласувал ако живеех там.Макар че всичките са майка плаче грамофон свири..............но все пак смятам че това е морално задължение на всеки гражданин живеещ на територията на страната.
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Аз винаги гласувам....ама тия мойте избраници слаба ракия...ВМРО....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Вемереото са партия с много крайни идеи.Историята го е доказало че партиите с крайни идеи винаги са последната дупка на сиренето.Както и Атака междувпрочем,и от последните циркове на Воленката силно се съмнявам че ще влезнат в следващия парламент.
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Не отбирам от политика....те ми допадат и най малко са корумпирани....
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Бобби, и аз не отбирам, ма не се хваля, иначе и пуснах даже и за референдума.

Comment

Аз гласувах с невалидна бюлетина,едни и същи маскари,гласувах си са референдума. Ще видим сега кой какъв е,маските ще паднат при взимане на решение за референдума. Иначе гласувах с номер 42 Чък Норис,ама пак не е прескочил санитарния минимум. Пу...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Столицата сте голема раута ей,ма 42 много надолу бре,даже не знам дали във нашето село бюлетината беше толкова дълга.
                          Са гледам Мая Манолова я изкараха Виновна,била написала кофти закон някъв,а БСП все по-малко %.Аз ако бях напиасал закона щях да събера 99,9% ,добре, че си карам таксито.
                          P.S. 0,1% е твоята невалидна бюлетина и то защото караш алфа.
                          Last edited by 546; d.m.y г., 07:55.

Comment

Хихихи, пичове вервайте ми няма такава нагла подмяна на гласове.Не че бих гласувал за този за когото става въпрос, точно щото го познавам, ма пък да нямаш ни един глас...хихихи.Толкова нагли стават че не се свенят да се хвалят с методите си на манипулация даже и пред непознати.Така че даже никой да не гласува някой печели с мнозинство....дейба аз дали наистина не съм гласувал.

Comment

Ето как се печелят избори - https://www.facebook.com/GeorgiKPeev...3730703777682/

И адът в София, който все още продължава - http://www.vesti.bg/bulgaria/inciden...-video-6044387

Това ли са ни изборите???

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
                              X