Известие

Collapse
No announcement yet.

Няко някога да е гласувал... еле па вчера

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Начи батки има един единствен вариянт за управия,а той е следния: Пала фадромата,влизам в парламента през централния вход изривам ги като конски вашкии,и след това се назначава без избори служебен кабинет от други хора,но от вън,хора които нямат нищо общо с нашия манталитет и ием през дедовеца да ли ще кара мерджан за 100 големи зелени или голф четворка.
    Брато, нали нямаш нищо общо с Украйна...
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Брато, нали нямаш нищо общо с Украйна...

Не,но имам общо със влашко
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Не,но имам общо със влашко
        Те у влашко са цивилизоваха и си вкарват мършите в пандиза. Тук си ги "преизбираме".

Comment

Те у влашко са цивилизоваха и си вкарват мършите в пандиза. Тук си ги "преизбираме".

Ами,когато са спре да се гласува за Бойко и да се даде шанс за нови тогава ще почнем и ние да си вкарваме мършите в пандиза.Защото новите формации,само гравитират около Бойко и се съгласяват с него само и само да не има пак предсрочни избори,че тогава могат да останат и извън парламента.И референдума не трябваше да бъде за или против електронното гласуване,а за или против за гласуване на български граждани които живеят извън пределите на страната.Защото ми писна политиката на България да се определя от забулени хора от Анадола,които не знаят и две думи на български и нямат никакво намерение някога да дойдат да заживеят в България.

Comment

Ами,когато са спре да се гласува за Бойко и да се даде шанс за нови тогава ще почнем и ние да си вкарваме мършите в пандиза.Защото новите формации,само гравитират около Бойко и се съгласяват с него само и само да не има пак предсрочни избори,че тогава могат да останат и извън парламента.И референдума не трябваше да бъде за или против електронното гласуване,а за или против за гласуване на български граждани които живеят извън пределите на страната.Защото ми писна политиката на България да се определя от забулени хора от Анадола,които не знаят и две думи на български и нямат никакво намерение някога да дойдат да заживеят в България.
            Да ти кажа, не съм убеден, че има толкова живи хора, гласували за партиеобразната групировка с име и поведение на болест. Все още не ми се иска да повярвам, че "матряла" е толкоз изпростял, макар че познавам и такива образци. А пък за "отвратените" ще кажа, че докато се "отвращават", отвратителните ще ни управляват.

Comment

Да ти кажа, не съм убеден, че има толкова живи хора, гласували за партиеобразната групировка с име и поведение на болест. Все още не ми се иска да повярвам, че "матряла" е толкоз изпростял, макар че познавам и такива образци. А пък за "отвратените" ще кажа, че докато се "отвращават", отвратителните ще ни управляват.

Тука 95% от българската общност са български турци или цигани,които до един гласуват за дпс.Както и в Германия,Белгия и т.н. Обаче ако ги питаш кой е в момента лидер на дпс,щи ънкат и пънкат 100 часа.90% от гласовете за тази противоконституционна партия идват от западна европа и от анадола.До като не се премахне гласуването от вън,ще ни управляват елементи като бат Сали,и ще се гаврят с кръвта на нашите деди като пеят ,,Кой уши байрака,, на турски.Защо не я пяха по бай тошово време? Защото имаше и Белене имаше и Ловеч.

Comment

Аз па гласувах, както и предния път и т.н.т. Дълга и широка тема ...

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                Са остава Пачо да даде мнение,туй по неговата част
                Ами ще ти кажа - ако нещата се направят както трябва, който и да докарат, ако ще и гъза да си скъса нищо не може да навреди. Някой да е чул за хакнат банкомат или пос? Ама там нещата са направени като хората и се следят изкъсо.
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                  Аз па гласувах, както и предния път и т.н.т. Дълга и широка тема ...

Ами ще ти кажа - ако нещата се направят както трябва, който и да докарат, ако ще и гъза да си скъса нищо не може да навреди. Някой да е чул за хакнат банкомат или пос? Ама там нещата са направени като хората и се следят изкъсо.

Градски не мога да се съглася с теб.Източени банкомати бол..........На мен лично ми източиха 70 еврака,даже банката не си направи труда да предаде записите от банкомата на ченгелите.

Comment

Градски не мога да се съглася с теб.Източени банкомати бол..........На мен лично ми източиха 70 еврака,даже банката не си направи труда да предаде записите от банкомата на ченгелите.
                    Те колегите, щот се занимават с електроника и компютри и не искат да ни повярват на нас, аматьорите, че има ли мотивация, има и начин.

Comment

И кое те кара да мислиш, че тия, които сме против, сме някакви ретроградни елементи? Просто политиците ни не са дорасли за честни избори, каквито и да се те, а в електронен вариант фалшифицирането е най-лесно. Е, не искам да ги улеснявам. Държа да се изпотят, поне малко.
                      Точно пък Естония не я давай за пример ...
                      Малко инфо в подкрепа на написаното по-горе

http://www.dokumentalni.com/?p=3774

http://www.jasonkitcat.com/2014/05/e...ternet-voting/

https://estoniaevoting.org/findings/paper/

Пачо, брат ми ти е колега и неговото категорично мнение не само за електронното гласуване е "има ли компютър, няма сигурност".

За да не могат да гласуват орките, според мен е достатъчно да няма цифри в бюлетините, само кирилица. Иначе за протокола от едно известно време започнах да гласувам, но все повече се убеждавам, че България май е загубена. Тия "горе" си правят каквото си поискат.
                      Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                      Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                      Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                      Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Постараха се референдума да се провали. Влезе ли в парламента за гласуване истината ще лъсне. Да видим как ще замажат полужението.
                        Едва ли има 100% сигурна система, сегашната да не би да е? Нещата явно допират до избирателната активност. Някой виждал ли е статистика, симпатизантите на различните партии как са гласували на референдума? Табличка с гласувалите(на референдума) също ще е интересна.
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:28.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

В България за сега всичко се проваля....интереса клати феса....
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Парата ебава фукарата и т.н...до там я докарахме.....използуваме все повече турски думи, ако ме разбирате....футболният клуб Левски...го притежава ДПС....е какво искате повече...пак се намери поп Кръстьо ...и в момента отбора на народа е комунистически...иде реч за ЦСКА...за какво иде реч....ако ме разбирате....
                            Пълна лудница....

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Парата ебава фукарата и т.н...до там я докарахме.....използуваме все повече турски думи, ако ме разбирате....футболният клуб Левски...го притежава ДПС....е какво искате повече...пак се намери поп Кръстьо ...и в момента отбора на народа е комунистически...иде реч за ЦСКА...за какво иде реч....ако ме разбирате....
                              Пълна лудница....

Турски думи сме използвали винаги брато.Юрган,тенджера,тамън и т.н. лошото е че започват да навлизат английски думи които побългаряваме.Съпортвам,фешън,кеш и т.н. и накрая езика ни съвсем ще запрелича на македонския.

Comment

Турски думи сме използвали винаги брато.Юрган,тенджера,тамън и т.н. лошото е че започват да навлизат английски думи които побългаряваме.Съпортвам,фешън,кеш и т.н. и накрая езика ни съвсем ще запрелича на македонския.
                                На там отиват нещата...ти не си гледал оная вишистката от биг брадър дет каза, че столицата на Белгия е Холандия....и ни я представят за вип....ебати...до къде я докарахме....как да не се пропиеш...мама му стара....в Бг...курвите от мъжки и женски пол, ако ме разбираш са на върха...
                                Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:25.

Comment

Working...
                                X