Известие

Collapse
No announcement yet.

VM petrolium (бензиностанцията на Марешки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Като ти хвръкне турбото и помпите - всичките ти икономии ще отидат на кино.
    аз турбото съм го вързал да не фърка, и си го дрънкам на въженце зад колата, като старите лагерни колички и капачките отзад. На кино не го пущам, че много скъпи билетите и вече трябва и очила да му купувам...
    Наздраве на всички
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Както е тръгнало да вземем да изчакаме да стане 1.5 лв на литър и тогава ли да купуваме..
      http://novavarna.net/2015/11/10/%D0%...7%D0%B5%D0%BB/
      Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
      Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
      Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
      Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов

Comment

Първоначално публикувано от PagkoTo Покажи съобщение
        Както е тръгнало да вземем да изчакаме да стане 1.5 лв на литър и тогава ли да купуваме..
        http://novavarna.net/2015/11/10/%D0%...7%D0%B5%D0%BB/
        Oще 5 коли да имам, и петте щях да напълня при Марешки. Докато не се появи той, никой не сваляше и стотинка. Нека му помогнем в борбата с монополистите, щото утре ще го съборят и пак сме на 2,12/ литър нафта.Само при Марешки, иначе ще го лапаме под вОда.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Да, добре че беше той да вземат малко и другите да се светнат и да се свали този изкуствено завишен монопол. Явно можело да се продава на средна цена 1.8 лв/литър. Ама най - важното е - разхода на алфата падна с литър от горивото на марешки
          Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
          Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
          Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
          Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов

Comment

Днес заредих на Лук Ойл до автосалоните дизел на 1,71!
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

А дай , Боже и тука такива цени. Ша си взема една туба нафта за миене.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

После да ми обесняват че нямало картел и работели на минимални печалби, ся какво на загуба ли продават или какво караме - http://www.saksa-bg.com/bg/wholesale/wholesale-fuels http://www.insa.bg/инса-ойл/цени/.
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:34.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ще ме сети ли някой в по-новата ни история някой да е бил по-корназ от тоя? Да скочиш срешу монопола точно при горивата си иска и дупе и топки.
                  Момци, ако и във вашите градове се появи пич като тоя, не наливайте в мелницата на тия, дето днес ви клатят, щото няма къде да им бягате. Просто им го набийте, ще им светне, ако един месец въртят на празна шайба.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Колеги , то и аз съм на това мнение . В момента Марешки поддържа много добри цени , а другите едвам сваляха 2 ст преди да се появи въпросната бензиностанция. Така че сега чакаме да отвори и 2-а бензиностанция в квартал Левски някъде ....
                    sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr

Comment

май е време да напълня кочината до гори

Comment

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Днес за първи път заредих от Марешки. Ако качество ме задоволява, ще продължа да ходя там, макар че ми е далеч. На Лук-а дори не спирам да пикая, там няма да заредя, ако ще и левче да го направят! Ако не беше Марешки още щяхме да плащаме по 2.09 лв за литър.
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                            Днес за първи път заредих от Марешки. Ако качество ме задоволява, ще продължа да ходя там, макар че ми е далеч. На Лук-а дори не спирам да пикая, там няма да заредя, ако ще и левче да го направят! Ако не беше Марешки още щяхме да плащаме по 2.09 лв за литър.
                            Ние още плащаме по толкова
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

http://www.vesti.bg/pari/stoki-i-cen...-u-nas-6045367

Тия в ред ли са бе ?!?!?

Comment

Марешки го очакваме и в Холандия понеже тука е най-скъпата държава на горива и пътни данъци в цяла Европа Ще го посрещнем с традиционна българска пита,шарена сол и истинска добруджанска ръченица
                                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Working...
                                X