If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като ти хвръкне турбото и помпите - всичките ти икономии ще отидат на кино.
аз турбото съм го вързал да не фърка, и си го дрънкам на въженце зад колата, като старите лагерни колички и капачките отзад. На кино не го пущам, че много скъпи билетите и вече трябва и очила да му купувам...
Наздраве на всички
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
Oще 5 коли да имам, и петте щях да напълня при Марешки. Докато не се появи той, никой не сваляше и стотинка. Нека му помогнем в борбата с монополистите, щото утре ще го съборят и пак сме на 2,12/ литър нафта.Само при Марешки, иначе ще го лапаме под вОда.
Да, добре че беше той да вземат малко и другите да се светнат и да се свали този изкуствено завишен монопол. Явно можело да се продава на средна цена 1.8 лв/литър. Ама най - важното е - разхода на алфата падна с литър от горивото на марешки
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Ще ме сети ли някой в по-новата ни история някой да е бил по-корназ от тоя? Да скочиш срешу монопола точно при горивата си иска и дупе и топки.
Момци, ако и във вашите градове се появи пич като тоя, не наливайте в мелницата на тия, дето днес ви клатят, щото няма къде да им бягате. Просто им го набийте, ще им светне, ако един месец въртят на празна шайба.
Колеги , то и аз съм на това мнение . В момента Марешки поддържа много добри цени , а другите едвам сваляха 2 ст преди да се появи въпросната бензиностанция. Така че сега чакаме да отвори и 2-а бензиностанция в квартал Левски някъде ....
sigpicAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 210 hp , no dpf & egr
Днес за първи път заредих от Марешки. Ако качество ме задоволява, ще продължа да ходя там, макар че ми е далеч. На Лук-а дори не спирам да пикая, там няма да заредя, ако ще и левче да го направят! Ако не беше Марешки още щяхме да плащаме по 2.09 лв за литър.
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана exAlfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Днес за първи път заредих от Марешки. Ако качество ме задоволява, ще продължа да ходя там, макар че ми е далеч. На Лук-а дори не спирам да пикая, там няма да заредя, ако ще и левче да го направят! Ако не беше Марешки още щяхме да плащаме по 2.09 лв за литър.
Ние още плащаме по толкова
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Марешки го очакваме и в Холандия понеже тука е най-скъпата държава на горива и пътни данъци в цяла Европа Ще го посрещнем с традиционна българска пита,шарена сол и истинска добруджанска ръченица
Comment