Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде да гърмим фоерверки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде да гърмим фоерверки?

Пребирам се вчера и гледам комшийските лапетия тичат между колите и хвърлят пиратки и разни фоерверки буквално под колите или в непосредствена близост до тях.Въздържах се вчера да им направа забележка,викам имат си родители........... но гледам че това не спира и им направих кулутрно забележка като им обясних че това не е мястото където може да се гърми и хвърлят фоерверки.Още повече че ако някоя кола има макър и малък теч на гориво и повечето коли са паркирани буквално пред вратите на къщите на собствениците им и във всяка къща има по една газова бомба за отопление............не е истина ,,кви празници могат да станат..........,, .........най-малкото което е че някой може да осъмне с обгорен капак и после стават дълги и широки.............или таван който може да забележи и след два месеца................готино е да се гърми но върви в полето и гърми колко искаш..................
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Тази година ще ги гърмим в дупките на къртиците - направили са двора ми на решето.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

не обичам да хвърлям фойерверки имам претоварен слух и не обичам шум - обичам да ги гледам само отдалече заради визуалните ефекти...

Comment

Абе аз обичам ама за всичко си има възраст и място............смисъл не може да дадеш запалка и кутия с пиратки на малчугани на по 9-10 години и те да се замерят с тях.............родителите им седаят в къщи и ги боли фара...........Тука мине не мине някой месец и експлоадира някое жилище заради някой глупак..........поради немърливост........ами изгарят и съседните...............държавата взима мерки,фирмата по подръжка на газовите инсталации всяка година проверяват всеки дом.............но див човек и силен вятър нищо не може да ги спре..................

Comment

Аз само веднъж съм гърмял.....преди 28 години ме бяха турили наряд баш на Нова година....и баш у 12 часа изпразних един пълнител на калашника у въздуха....и това се дължеше на това, че началника на карула ми беше сложил повече коняк в чая.....е след това 12 дена арест...и ми викаха картечара известно време...)
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Аз само веднъж съм гърмял.....преди 28 години ме бяха турили наряд баш на Нова година....и баш у 12 часа изпразних един пълнител на калашника у въздуха....и това се дължеше на това, че началника на карула ми беше сложил повече коняк в чая.....е след това 12 дена арест...и ми викаха картечара известно време...)
            аз пък понеже нямах такова нещо кът калашник или нож пуснах сирената на Централното управление на Бъдни вечер понеже бях дежурен кът новобранка

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
              аз пък понеже нямах такова нещо кът калашник или нож пуснах сирената на Централното управление на Бъдни вечер понеже бях дежурен кът новобранка
              А бе още от млади ни е биело съчмата.....
              ))

Comment

А бе още от млади ни е биело съчмата.....
                ))
                а не бе проблема е че аз дръпнах шалтера на сирената само веднъж надолу рязко и после нагоре го върнах ама тя като започна да се развърта ... както и да е

Comment

а не бе проблема е че аз дръпнах шалтера на сирената само веднъж надолу рязко и после нагоре го върнах ама тя като започна да се развърта ... както и да е
                  А бе проблемите от край време сами си ги правим......и да като се усетим....трябва да ги оправяме....

Comment

Аз така с един мой брачед дядо му във втората световна е бил сапьор и му бяха останали в мазата на село няколко чувала миниум и бронз.И ние луди ненормални не ни слушаха главите почваме да бъркаме смеси и ние бомбаджии.........бъркахме кво бъркахме и го сипахме на един вестник.Брачеда вика брачед глей кво става........аз са дръпнах на страни,до като драсна клечката и вече му гореше лицето.На старт 100 метра дръпна като редови шестак 330i фейслифт после още 100 метра и се върна и се хвърли в един жгяб къде пият биволиците вода от него На другия ден като го видях преличаше на смърта в отпуск С времето по пластични хирурзи го поуправиха,но и до ден днешен зъбите му останаха лилави

Comment

А бе проблемите от край време сами си ги правим......и да като се усетим....трябва да ги оправяме....
                      е поне ни бива в справянето с проблемите тяхното майка проблемска аааа стига толко проблеми аааа искам така мечтая да зависна на гръцки остров Кайо да ми урЕди някое къще и кат свием един масур и само пушеци че одимим островото ... както и да е Кайо да се оправя после

---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:15 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                      Аз така с един мой брачед дядо му във втората световна е бил сапьор и му бяха останали в мазата на село няколко чувала миниум и бронз.И ние луди ненормални не ни слушаха главите почваме да бъркаме смеси и ние бомбаджии.........бъркахме кво бъркахме и го сипахме на един вестник.Брачеда вика брачед глей кво става........аз са дръпнах на страни,до като драсна клечката и вече му гореше лицето.На старт 100 метра дръпна като редови шестак 330i фейслифт после още 100 метра и се върна и се хвърли в един жгяб къде пият биволиците вода от него На другия ден като го видях преличаше на смърта в отпуск С времето по пластични хирурзи го поуправиха,но и до ден днешен зъбите му останаха лилави
                      ееее стига де ? баси и хорър сценария то и ние ппрайхме бомбички с миниум но при мен беше далече по-сложно един ден отварям гардароба на бащата майка ми нещо май ми каза да и донеса оттаз пещера и гледам сак отварям аз сака като мислим че са кинти а то кво мислиш ? 20 кг. тротил... мхм

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

и му викам алооо на оня парапитек баща ми - ко е туй бре? и той тротил и аз знам че е тротил бре ама кво прай тука ??? деееба
                      и ми са обяснява ама аз съм махнал детонаторните кабели и взривателите и аз запалих една цигара и ми стана едно смешноооооо

Comment

[QUOTE=Bobo Markov;1456403] ееее стига де ? баси и хорър сценария

Еми аз затова утре ще ходя да говоря с родителите на тия лапета...........два пъти им правя забележка,ама гледам че продължават и до мойта кола хвърлят както е с газова уредба не ми са мисли какво може да стане.........той и на брачеда после дядо му си скубеше косите че не ги изхвърлил тия муниции о време...........ама късно е либе за китка..............

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1456407]
                          ееее стига де ? баси и хорър сценария

Еми аз затова утре ще ходя да говоря с родителите на тия лапета...........два пъти им правя забележка,ама гледам че продължават и до мойта кола хвърлят както е с газова уредба не ми са мисли какво може да стане.........той и на брачеда после дядо му си скубеше косите че не ги изхвърлил тия муниции о време...........ама късно е либе за китка..............
                          бащата моя неземен се занимаваше с контролирани взривове предимно на сгради там където е сега Хотел София Центал някога имаше стара библиотека и наркоманите я бяха налазили и беше чиста проба див коптор та Общината Голяма нашта велика нае бащата с един негов колега да я срутят со взрив - да, взривиха я сега на нейното място има убав шанаджийски хотел евала!

---------- Post added at 02:10 ---------- Previous post was at 02:05 ----------

бащата с това се занимаваше викаха го из страната да обезврежда бомби примерно има някакъв сигнал човек си копал нивата и оп бомба от ВСВ и имаше една радиостанция мобифон и тръгват две лади и три Уазки с контингент да обезвреждат бомбата голям купон той много ме агитираше да ставам военен ама аз не- художник па после па дизайнер че и архитект - пфуууу да бях станал бомбаджия сега нито ААмет доган нито Местан ни Жан виденов щеше ги има

Comment

[QUOTE=Bobo Markov;1456411]
                            Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение

бащата моя неземен се занимаваше с контролирани взривове предимно на сгради там където е сега Хотел София Центал някога имаше стара библиотека и наркоманите я бяха налазили и беше чиста проба див коптор та Общината Голяма нашта велика нае бащата с един негов колега да я срутят со взрив - да, взривиха я сега на нейното място има убав шанаджийски хотел евала!

---------- Post added at 02:10 ---------- Previous post was at 02:05 ----------

бащата с това се занимаваше викаха го из страната да обезврежда бомби примерно има някакъв сигнал човек си копал нивата и оп бомба от ВСВ и имаше една радиостанция мобифон и тръгват две лади и три Уазки с контингент да обезвреждат бомбата голям купон той много ме агитираше да ставам военен ама аз не- художник па после па дизайнер че и архитект - пфуууу да бях станал бомбаджия сега нито ААмет доган нито Местан ни Жан виденов щеше ги има

И аз бате се занимавам с контролирани взривове........... Миналата зима на село с чичо ми запалихме един хладилник Мраз от старите от комунистическо време Още беше в движение.........руская машина.......харошая машина обаче беше морално остарял и викам чай да го бракуваме Бахти от вреона така гърмеше че чак кокошките се уплашиха и спряха да снасят
                            Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 02:27.

Comment

Ха сега четох че вчера тука две коли са експоладирали от фоерверки,в едната даже е имало хора и късмет са се спасили.............утре много сериозно ще им дръпна цифката............От тази година даже сега четох че е влязъл нов закон за фоерверките а именно че са разрешени само от 18ч. на 31 декември до 2 часа на 1 януари,в останалото време е незаконно.
                              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 04:21.

Comment

Working...
                              X