Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде да гърмим фоерверки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Като споменахте контролираните взривове се сетих на инициативата на Евгени Бакърджиев от СДС, когато взривяваше Мавзолеят на Георги Димитров - толкова беше контролирана, че се наложи по-късно да блъскат няколко месеца в Центъра на София с хидривлични къртачи, за да доразрушат построеното за няколкоко дена през 40-те на миналия век.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Като споменахте контролираните взривове се сетих на инициативата на Евгени Бакърджиев от СДС, когато взривяваше Мавзолеят на Георги Димитров - толкова беше контролирана, че се наложи по-късно да блъскат няколко месеца в Центъра на София с хидривлични къртачи, за да доразрушат построеното за няколкоко дена през 40-те на миналия век.
      аз това го наблюдавах наживо и проблема беше доста сложен там той не беше, че сградата беше прекалено здрава тя беше от същия бетонен кашкавал от който е направен целия комплекс на ЦУМ/Партийния дом/Президеснтвото просто това бяха скапана организация + чист ПиАр ... хубаво че се намериха хора да сринат таз гадост обаче! Освен тва има и подробности под Мавзолея до НДК има едни специфични тунели с голям диаметър и те трябваше да си останат, има и няколко етажа под площада още от Царско време и те трябваше да са непокътнати София не е Париж но все пак има доста потайности под земята

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        аз това го наблюдавах наживо и проблема беше доста сложен там той не беше, че сградата беше прекалено здрава тя беше от същия бетонен кашкавал от който е направен целия комплекс на ЦУМ/Партийния дом/Президеснтвото просто това бяха скапана организация + чист ПиАр ... хубаво че се намериха хора да сринат таз гадост обаче! Освен тва има и подробности под Мавзолея до НДК има едни специфични тунели с голям диаметър и те трябваше да си останат, има и няколко етажа под площада още от Царско време и те трябваше да са непокътнати София не е Париж но все пак има доста потайности под земята
        Опитваш се да ме вкараш в сюжета на Парижките потайности.
        sigpic

Comment

Опитваш се да ме вкараш в сюжета на Парижките потайности.
          и да искам не мога там е сложно но в сюжета на Софийските те вкарвам одма

Comment

Гърмета там където няма хора за да не пострадат.
            Никой не е толкова мъдър, че да няма какво да научи от природата. https://autopro.bg/

Comment

Ии като се напиЙте не се праветв на мъже да ги стискате да ви гърмят в ръцете,палиш и Фъргаш ... бааамммм

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

искаме истории,
                искаме случки,
                чакай да си сложа в уискито бучкиии
                лед - дойде и моят ред
                две куки са отпред

Comment

Тази година ще ги гърмим в дупките на къртиците - направили са двора ми на решето.
                  http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70075

Ей тука в пост 6 съм дал насоки за къртици
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ний па едно времи тъпчехми ауспусите на комшийте с картойли (картофи за незапознатите). Почти същия ефект имаше, туф, ту туф...
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=70075

Ей тука в пост 6 съм дал насоки за къртици
                      Пост 6 е на Вики, където се споменава за къртиците.

С изкопатана от къртиците пръст си насипах други места от двора, които бяха хлътнали.
                      Къртици сме биели механично, но с лъжливи движения - един от нас застава около дупката и имитира активност, след което се отдалечава, а в същото време другия чака на гюме с мотиката.
                      Къртицата се появява, но след като усети отдалечаването на единият от нас, но не предполата, че другият я очаква с нетърпение да се появи от дупката с високо вдигната мотика с обърната остра част към нея.
                      Тъй като в момента атмосферните условия не позволяват упражняването на такова търпение се опитваме по друт начин да преодолеем различията си.
                      Нелегално, защото са забранени, ни продадоха едни ефикасни средства за борба с тях, които засега имат ефект - следим развитието на нещата.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        ...и ми викаха картечара известно време...)
                        Това ме подсеща за един колега, на когото 2-3 години му викахме Течо - Зарята Шефа му дал една от тия "батерии" и да вземе да я сложи на терасата на първия етаж. Оттам на карамбол в тавана на терасата и ...
                        навсякъде. Късмет, че нямаше жертви.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

И ако имате куче недейте да палите разни гръмове и да ги фърляте в двора.Твърде вероятно е кучето да ви го донесе обратно.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Е така се прави https://www.youtube.com/watch?v=6lOwr2O_5W0
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Една година през терасата хвърляме нависоко, за да може да се взриви при падането на нивото на злата комшийка от долния етаж.
                              sigpic

Comment

Комшийката ти не е зла, а незадоволена.Поработи по въпроса, 2-3 ракий са идеалния фотошоп ако е грозна.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X