Известие

Collapse
No announcement yet.

Лада 2102 с по-модерен привкус

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    К'во се радваш бе?

То и сега май се продават така.
    Чей че се попиках да се смеем.....
    Оф.... трябва да видим дали сега има такива... ще е весело....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Чей че се попиках да се смеем.....
      Оф.... трябва да видим дали сега има такива... ще е весело....
      Перат пари бе. Какво има да гледаш ?

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз така миналата зима на село,взимам 150 билета от националната лотария и сядаме да пием с чичо ми и търка ме 5 печалби от 2лв,една от 5лв и 20 билета за регистрация за участие в жребий за тв игра
        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:17.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
          Един интересен проект: http://www.speedhunters.com/2015/12/...lada-attitude/

Предни калници от Фиат 124,
          Седалките са от 156.
          Не знам колко ще ми струва, но дали може някой да ми трансплантира този двигател от Жигулката на 166-цата.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Между реставрация и тунинг има ОГРОМНА разлика. Между тунинг и "тунинг" също(едни кавички). Направих опит да видя "що е то"(от линкът), но мобилният нет не позволява. Може би съм останал с грешна представа, но фактът е че като сложиш на Жигула калници от ФИАТ и седалки от 156 то няма да получиш нито ФИАТ, нито 156, нито Жигула. Имаше и "полски" ФИАТ по онова време, имал съм такъв, много се различаваше от "руският".
            Що ли го пиша това!? Вероятно шото съм русофоб....
            А може да е и заради фактът че в чисто инженерен аспект, беше доооста по напред. Вентилатор със електромагнитен съединител.......а тук ми говорят за вериги срещу ремъци, или срещу хидравлични/пневматични клапани........
            На мулти еър, на колко време му се сменя ремъка между впрочем?
            Няма да "акам" по вече. Извинявам се на авторът на темата.

На пазара, в производство или по улиците? Не споря, питам. От къде тая информация?
            За лудо работи, за лудо не стой! Е, не съм съгласен. Трудът е достоен за уважение, обаче далеч не винаги.
            Ами например всички нови изделия на VAG са с вериги. Говоря за изделия след 2012г. примерно. БМВ и Мерцедес също от доста години са само с вериги. Дори и Ферари са с вериги от доста години.
            Иначе отделно наблюдавам и си трупам лична статистика от това, че работя в автосервиз.

Друг е въпроса, че примерно на VAG доста от моторите им разтягат вериги, прецакват обтегачи още на доста под 100 000 км. Резултата най-често е смлян мотор.
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

C-класата , Сааба и X-type-a ми бяха с вериги - никакви проблеми за общо 5 години , като джага все още е в семейството....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

На тези Жигулки веригите се сменяха на 100 000 км., а обтегача и успокоителя на 25-30 000 км.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  На тези Жигулки веригите се сменяха на 100 000 км., а обтегача и успокоителя на 25-30 000 км.
                  Ама ги сменяш с 10 лева , чук и вълшебната думичка нали

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Ама ги сменяш с 10 лева , чук и вълшебната думичка нали
                    Между 15 и 20 лв. струваха двете, тогава се правеше и реграж на клапаните с пластина и два ключа, която си беше в кутийката с инструментите дадена от производителя - беше си стандартна процедура.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                      Между 15 и 20 лв. струваха двете, тогава се правеше и реграж на клапаните с пластина и два ключа, която си беше в кутийката с инструментите дадена от производителя - беше си стандартна процедура.
                      Доколкото знам, това е защото хората дето ги караха се водеха "авто-любители" не като сега - "рацери"

Comment

Единственият фиат който ми е допадал е 132....карах в началото на 90-те такъв...е беше с ремък но с уникалното найменование двувалка......който ме разбрал, разбрал..)....вози като волга, бега като ланча...
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 22:04.
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Два бавареца сега и самальота ми е с верига.А аз не ги жаля братко.Ако имаха уста до сега да са ма осъдили..........особенно баварците още не е дигнал стрелката на температурата и вече е в лютеницата И двата бавареца тия които ги взеха от мен до сега само масло сменят Дал съм дума,че ако се кача вече в неверижна кола гръм да ма гръмне

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                            Два бавареца сега и самальота ми е с верига.А аз не ги жаля братко.Ако имаха уста до сега да са ма осъдили..........особенно баварците още не е дигнал стрелката на температурата и вече е в лютеницата И двата бавареца тия които ги взеха от мен до сега само масло сменят Дал съм дума,че ако се кача вече в неверижна кола гръм да ма гръмне
                            Веско...стига бе....не става цял живот тракторист))
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Я ми кажете друго, имах една вектра умряла 1.6 моно инжекция. Та 2 пъти късах ремъка сменях си го и продължавах, на 3-ия път смених няква ролка (или водна помпа не се сещам сега) и всичко се оправи. Та, щом може да се направи така че при скъсан ремък клапаните да нямат среща с буталата , защо масово се прави така че след скъсан ремък да си изхвърляш двигателя?

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Веско...стига бе....не става цял живот тракторист))

Бъркаш са......... Тракторите вървят на нафта не на бензин

Comment

Working...
                                X