Известие

Collapse
No announcement yet.

Лада 2102 с по-модерен привкус

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Колега огромно благодарско,виждам че имат и лада 1500s само хубави спомени...........Като си дойда в бегето мисля да я посетя тази автокъща,ако я имат още ладата може и да си тръгна с нея.Една молба към модераторите.Нека да направят темата важна и да се публикуват само обяви на добри екземпляри от соца.Все пак човек не бива да забравя от къде е тръгнал...........
    https://www.facebook.com/ClassiccarsMARIOM5/?fref=ts

Ето ти ги във фейса

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Жигулата я заменихме с този 5-степенен звяр 2107 с доплащане/същия цвят с чистачки на фаровете/, купен от Кореком и циганите постоянно искаха да ми я купуват на някакви баснословни цени :
      Attached Files
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Жигулата я заменихме с този 5-степенен звяр 2107 с доплащане/същия цвят с чистачки на фаровете/, купен от Кореком и циганите постоянно искаха да ми я купуват на някакви баснословни цени :
        Да бе, каква е тая любов на циганите към ладите ?!?!?!?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Да бе, каква е тая любов на циганите към ладите ?!?!?!?
          Имаш да ме черпиш! Току що станах русофил

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

https://www.facebook.com/ClassiccarsMARIOM5/?fref=ts

Ето ти ги във фейса

Мръсно бяла 1500s Направо се прибирам с нея тука По немските аутобани ще има да фърчи със 180км/ч
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Имаш да ме черпиш! Току що станах русофил

Тая едва ли ще види бял свят..... за съжаление
              По добре гледай това https://www.youtube.com/watch?v=kbEZP93gHfQ
              Last edited by Orm; d.m.y г., 00:47.

Comment

Тая едва ли ще види бял свят..... за съжаление
                От дизайна и от прототипа до пазара има много дълъг път, но да се надяваме, че ще успеят да го извървят.
                Дизайнът намирам за уникален и съизмерим или превъзхождащ този на много расови производители.

Накратко - ето такива неща могат да поставят Русия там, където и е мястото.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Прототипа изглежда добре, но надали ще види бял свят.

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Докато взех Алфата, въпреки една купчина други кошници, преминали през ръцете ми си държах Ладата 1600, на която бях сложил 5 степенна скоростна кутия и вървеше на зла гад, а на возията и всички се чудеха/няма обаче да си призная защо/. Понеже после взе да се враства до блока и да я обикаля циганора, я подарих на един братовчед на тъста ми, да я търкаля и до скоро си беше в движение.
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Като сме го ударили на носталгия. Ей го колко хубаво беше.

https://youtu.be/qwm24c19zRg

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
                      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Имали сме 3 лади - 1500, 1500s и 1600.

На мен най-много ми харесваше 1500s.Беше мръсножълта или жълтооранжева(според възприятието).

1600 също ми харесваше- беше синя.

Никоя от тях не успя да вдигне повече от 167 км в час.

Возията беше добра за онези години, НО на ме постоянно ми ставаше лошо от миризмата на бензин и мекото возене.

Когато се возех на Москвич лошо не ми ставаше, той си возеше доста твърдо.
                        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          Докато взех Алфата, въпреки една купчина други кошници, преминали през ръцете ми си държах Ладата 1600, на която бях сложил 5 степенна скоростна кутия и вървеше на зла гад, а на возията и всички се чудеха/няма обаче да си призная защо/. Понеже после взе да се враства до блока и да я обикаля циганора, я подарих на един братовчед на тъста ми, да я търкаля и до скоро си беше в движение.
                          Сигурно на стабилизиращата щанга си и бил сложил тампони от Алфа Ромео

Аз на Самарата и бях метнал газови хамортисьори, та возията се подобри осезаемо.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showp...1&postcount=57
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              Газ 53 за лоурайдъри

Comment

Газ 53 за лоурайдъри
                                Карайки из София, често си мечтая за една Победа кабрио с чугунени брони

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X