If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пътната обстановка в страната - "Перфектно" почистени пътища
Това при швабите няма нужда от зимни гуми...а при нас ще ги въвеждат задължително, защото не могат да изчистят пътищата, за което си цакаме коректно....
Прибирам се късно следобед, обърна го на сняг взе да замръзва пътя, а у Варна вятъра го прай от минус 3 на минус 30-е.Влизам в барчето до нас да пия едно кофе че оная ми работа от студ чак у гъза ми се беше скрила и гледам на отбивката три снегорина стоят и шоферите пият нещо с чай вътре.Викам момци зе да замръзва що не полеете с туй онуй...е поливаме де.Още малко да свърши смяната после другите да му мислят.Смяната им свършвала в 20 а беше 17 часа.Междувременно си направих устата да си стопля нещото където трябва ма барманката ми каза - надявай са.Жената в къщи ма посрещна на "Ф" още от врата дали съм взел яйца - зел бях та се размина.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Аман от мрънкачи.
Вземете проумейте, че навън е зима и да, има нещо наречено сняг.
Аз не вярвам във вълшебните пръчици и нежното изчистване на пътя с тяхна помощ.
Явно още не сте излезли от кид-моуд и да вярвате в чудеса.
Абе пътищата са биващи. Лошото е, че доста от тротоарите не са почистени. А най-зле е това, че голяма част о т пешеходците нямат мозък и култура и в това време примерно пред моя блок си щъкат в коловозите, мрънкат и правят забележки на шофьорите с колите. Днес една лелка му се караше на един човек, къде бил тръгнал в това време, не можела спокойно да си ходи по улицата. Аз и обясних, че на тротоара пред блока е изчистено, хората от блока са направили пътеки и даже изсъхна до плочка. Обаче тая овца ми обясни, че не можело аз да и казвам къде да ходи.
Като гледам на живо и слушам по медиите, снегорините в страната са вървели с гордо вдигнати лопати.
Имитират работа, отчитат километри, площи, взимат едни пари и се внасят правилно парично, на който трябва.
Мисля, че е време да обсъдим и спокойно мрънкащите, които не правят труда да си почистят предблоковите, ококлоблоковите пространства или тротоарите пред къщата им. Особено в София, положението е трагично, така, че хващайте лопатите
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Днес сутринта/около 8/ обаче, неща бяха леко "на кокъл" и средната част на коловозите из кварталните улици, по които минах бяха изорани с около 5 см. Все пак се прибрах и се надявам да нямам поражения отдолу/или поне да не са много/. В сряда съм с `адския транспорт.
За тротоарите съм съгласен, но за кварталните улици - не. Има малки и мобилни решения, няма нужда да ми се оправдават, че пречели паркираните коли и т.н. клишета.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Защото сме ганьовци. Друг трябва да го чисти и друг ни е длъжен. Скапан народ това. Няма тротоари,добре,че пофьорите проявяват разжиране и внимават с хората по улицата,че то няма къде да се върви.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Ми те и без туй се прибират на четири крака за ко да го чистим.
Вчера се събудих към 10 с нагласата, че ще почистя около блока. Пих кафе за да се доусили нагласата ми и накрая като слязох, видях, че са ме изпреварили. Поразширих вече почистените пътеки за да не ме гризе съвестта.
Остъй туй със съвеста, признай си че пак чакаш тъщата.
Comment