Известие

Collapse
No announcement yet.

Задължителна зелена карта......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Задължителна зелена карта......

Предлагам следващият закон да е "Задължителни летищни такси" за лица над 12 години , независимо дали са виждали самолет....

http://www.vesti.bg/bulgaria/sertifi...itelen-6048153
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Чакай бе 10%,това не е ли бая над цената в момента за зелена карта?
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Чакай бе 10%,това не е ли бая над цената в момента за зелена карта?
      Нямам никаква представа колко струва и за какво служи
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Нямам никаква представа колко струва и за какво служи

Покрива ти щетите,ако направиш птп извън ЕС.Сега я платих 1 левче и нещо за три месеца,понеже минавах през Сърбия.Тука застраховката за година е около половин месечна минимална работна заплата и е безплатна зелената карта,в бегето също е колкото половин минимална и не е безплатна

Comment

За Сърбия не трябва зелена карта.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
            За Сърбия не трябва зелена карта.

Click image for larger version

Name:	IMG_0464.jpg
Views:	1
Size:	90.5 Килобайта
ID:	2344364Недей че ще почнат да ти викат мъжката Златка

Comment

Скъпа Златке, информирай се преди да се изказваш, защото е много грозно да се правиш на всезнаещ по всяка тема, или казано на по-прост език, че да ме разбереш - "на сéко гърне мерудия"

http://www.nbbaz.bg/GreenCard/About.aspx

Да не вземеш да се депресираш сега за прахосаното левче

Comment

Скъпа Златке, информирай се преди да се изказваш, защото е много грозно да се правиш на всезнаещ по всяка тема, или казано на по-прост език, че да ме разбереш - "на сéко гърне мерудия"

http://www.nbbaz.bg/GreenCard/About.aspx

Да не вземеш да се депресираш сега за прахосаното левче

Ти май или си неграмотен или си прост,а то че не си излизал от тъпото си село е второ на ръка.На самата зелена карта пише че е валидна за страните които не са зачертани и пише че важи за територията на Сърбия,а това го пише за неграмотници като теб да не земат да объркат Сърбия със Босня,Словения или Хърватска.А и в тая статия пише че за нея се плаща ако автомобила се движи извън ЕС http://www.vesti.bg/bulgaria/sertifi...itelen-6048153 а Сърбия не е в ЕС, не я бъркай с Унгария.Ама ти тия неща няма как да ги знаеш защото както казах ти от табелата на тъпото си село не си мърдал,следователно не ти е трябвала и зелена карта

Comment

Тази статия не ме интересува изобщо, дори няма да се хабя да я поглеждам Аргументирах се давайки ти инфо от държавна институция, не от смешни сайтове, така че ако имаш доказателство с което да ме обориш ще се радвам да го видя. И ако може да не е снимано с царевичен кочан моля

Comment

Тази статия не ме интересува изобщо, дори няма да се хабя да я поглеждам Аргументирах се давайки ти инфо от държавна институция, не от смешни сайтове, така че ако имаш доказателство с което да ме обориш ще се радвам да го видя. И ако може да не е снимано с царевичен кочан моля

Въобще нямам намерение да споря с дебили като теб,чисто и просто аз държа зелената карта в ръцете си и цитирам какво пише на нея,а ти нямаш такава и ми цитираш някаква държавна институция,която ако стане птп ще им през х*я за теб и ще те пратат в застрахователното които пък от своя страната ще ти покажат какво пише на зелената карта.Направи някое птп в Сърбия и виж после как щи го вкарат сърбите без плюнка.

Comment

Ако знаех, че ще се пенявиш толкова за тоя 1 лев дето си се овътрил ей така за едното нищо, то нямаше да подкачам темата Дай си пейпала да ти го пратя дарение че да спиш спокойно

Comment

Ако знаех, че ще се пенявиш толкова за тоя 1 лев дето си се овътрил ей така за едното нищо, то нямаше да подкачам темата Дай си пейпала да ти го пратя дарение че да спиш спокойно
                        йееее форума оживя - а така хейт искам! искам като едно време да се хванем за гушите кой разбрал не разбрал кой искал да каже нещо ама го написал и после кът се съберем наживо само наздраве си казваме ооооо!!!! йеее!

Comment

Пич аз борава само с Мастър Карт и Маестро

Comment

..със задължителната зелена карта. печелят застрахователите, оти доста малък процент от българите пътуват с автомобили в чужбина....
                            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Още малко инфо, че пак се разнася дезинформация...
                              http://www.vinetki.eu/grajdanska-go-...ta-evropa.html
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Working...
                              X