If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нямам никаква представа колко струва и за какво служи
Покрива ти щетите,ако направиш птп извън ЕС.Сега я платих 1 левче и нещо за три месеца,понеже минавах през Сърбия.Тука застраховката за година е около половин месечна минимална работна заплата и е безплатна зелената карта,в бегето също е колкото половин минимална и не е безплатна
Скъпа Златке, информирай се преди да се изказваш, защото е много грозно да се правиш на всезнаещ по всяка тема, или казано на по-прост език, че да ме разбереш - "на сéко гърне мерудия"
Скъпа Златке, информирай се преди да се изказваш, защото е много грозно да се правиш на всезнаещ по всяка тема, или казано на по-прост език, че да ме разбереш - "на сéко гърне мерудия"
Да не вземеш да се депресираш сега за прахосаното левче
Ти май или си неграмотен или си прост,а то че не си излизал от тъпото си село е второ на ръка.На самата зелена карта пише че е валидна за страните които не са зачертани и пише че важи за територията на Сърбия,а това го пише за неграмотници като теб да не земат да объркат Сърбия със Босня,Словения или Хърватска.А и в тая статия пише че за нея се плаща ако автомобила се движи извън ЕС http://www.vesti.bg/bulgaria/sertifi...itelen-6048153 а Сърбия не е в ЕС, не я бъркай с Унгария.Ама ти тия неща няма как да ги знаеш защото както казах ти от табелата на тъпото си село не си мърдал,следователно не ти е трябвала и зелена карта
Тази статия не ме интересува изобщо, дори няма да се хабя да я поглеждам Аргументирах се давайки ти инфо от държавна институция, не от смешни сайтове, така че ако имаш доказателство с което да ме обориш ще се радвам да го видя. И ако може да не е снимано с царевичен кочан моля
Тази статия не ме интересува изобщо, дори няма да се хабя да я поглеждам Аргументирах се давайки ти инфо от държавна институция, не от смешни сайтове, така че ако имаш доказателство с което да ме обориш ще се радвам да го видя. И ако може да не е снимано с царевичен кочан моля
Въобще нямам намерение да споря с дебили като теб,чисто и просто аз държа зелената карта в ръцете си и цитирам какво пише на нея,а ти нямаш такава и ми цитираш някаква държавна институция,която ако стане птп ще им през х*я за теб и ще те пратат в застрахователното които пък от своя страната ще ти покажат какво пише на зелената карта.Направи някое птп в Сърбия и виж после как щи го вкарат сърбите без плюнка.
Ако знаех, че ще се пенявиш толкова за тоя 1 лев дето си се овътрил ей така за едното нищо, то нямаше да подкачам темата Дай си пейпала да ти го пратя дарение че да спиш спокойно
Ако знаех, че ще се пенявиш толкова за тоя 1 лев дето си се овътрил ей така за едното нищо, то нямаше да подкачам темата Дай си пейпала да ти го пратя дарение че да спиш спокойно
йееее форума оживя - а така хейт искам! искам като едно време да се хванем за гушите кой разбрал не разбрал кой искал да каже нещо ама го написал и после кът се съберем наживо само наздраве си казваме ооооо!!!! йеее!
Comment