Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко размисли за цените на горивата и как се подиграват с нас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Започна се:

http://www.marica.bg/%D0%B2%D0%B7%D1...ews531635.html
    sigpic
    1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
    2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
    2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

За пореден път се доказа, че престъпноста властва у тая държава, а Цацаров сутринта ми говори врели некипели по телевизията.....
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Здравейте колеги.
        Пратиха ми код за отстъпка в Газпром ( без ограничения от зарежданията) до 29.02.2016 - 10 ст./л. за бензин и нафта и 7 ст./л/ за пропан-бутан. Някой ако иска да го ползва, няма проблем - кода е 1975697.

И очакваме Маршки най-накрая в София.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
        ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Изненада....

http://rusofili.bg/%D1%82%D0%B0%D1%8...0%D0%BE%D0%B4/
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Войната си е война, бизнесът и далаверите са си вървяли винаги и не непременно във връзка.
            Да припомняме ли това, че по времето на ВСВ немската авиация е работила със щатско масло?
            Да припомняме ли това, че материалът за атомните бомби над Япония е свит от самата Япония?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Войната си е война, бизнесът и далаверите са си вървяли винаги и не непременно във връзка.
              Да припомняме ли това, че по времето на ВСВ немската авиация е работила със щатско масло?
              Да припомняме ли това, че материалът за атомните бомби над Япония е свит от самата Япония?
              По скоро ме интересува кога ще си сменям дюзите на печката.....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                По скоро ме интересува кога ще си сменям дюзите на печката.....
                Когато намериш във филтъра парчета от руска крилата ракета, значи си попаднал на ислямистка нафта

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Когато намериш във филтъра парчета от руска крилата ракета, значи си попаднал на ислямистка нафта
                  Тва като габровеца, дето като разбрал колко струвала атомната бомба и мечтаел да му падне една в двора ....
                  Иначе си е бая проблем ако наистина нафтата дето купуваме е от тая , варената в пустинята....

Comment

Кажете нещо и за бензина,стига с тоя кюмюр
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                      Кажете нещо и за бензина,стига с тоя кюмюр
                      Ами бензина винаги трябва да е по скъп от дизела.....но при нас дълго време нещата бяха обратно.....
                      Истината е, че народа не си търси правата.....дълго време след като падна цената на петрола ....ние си плащахме подобаващо за нашият стандарт....и бая от горе, за да пълним гушата на определени хора....а сега нямало картел...бля...бля...Ах българино колко си страхлив и наивен за да търпиш това...забравихме визнтиците и не само те, как скочиха едно време когато се дигаха горивата...а ние....какво кажат от горе.....ебати не ми се говори....
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Е решено е има картел, е защо цените из България не са като във Варна ? Докато има замесени управници в този бизнес, оправия няма да има. Също, от години зареждам на една и съща бензиностанция ОМВ, откакто цената падна, не ми издават касови бележки, а преди това с рестото никога не е било да не ми дадат. И че мисълта ми е, по един или друг начин бензиностанциите ще си печелят 30-40те стотинки на литър, само че вече не директно от клиентите.
                        Alfa Romeo 166 2.4jtd

Comment

Добра новина за софиянци:

https://www.actualno.com/bulgaria/ma...ws_560200.html

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ботевград, миналият петък:
                            Пропан-Бутан - 0.71
                            Дизел - 1.69

Comment

Първоначално публикувано от Dob4i Покажи съобщение
                              Е решено е има картел, е защо цените из България не са като във Варна ? Докато има замесени управници в този бизнес, оправия няма да има. Също, от години зареждам на една и съща бензиностанция ОМВ, откакто цената падна, не ми издават касови бележки, а преди това с рестото никога не е било да не ми дадат. И че мисълта ми е, по един или друг начин бензиностанциите ще си печелят 30-40те стотинки на литър, само че вече не директно от клиентите.
                              Спрях да сипвам на големите вериги бензиностанции... търся си малки, които си ми дават касови бележки и цените на моменти са около 10-15-20 стотинки на литър надолу!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Не е имало път в който да не са ми издали касов бон. Винаги ме питат за фактура,отказвам и ми дават касов бон.

-----------
                                Пай сеее ...
                                Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Working...
                                X