Известие

Collapse
No announcement yet.

БИО СВИНЩИНИ , ВЕГАНИ ИЛИ ...?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ecotronic
    Имаше време, когато (в продължение на около 5 години) не бях близвал бира, защото едни доктори ми бяха обяснили, че съм имал алергия към някакви дрожди или нам си кво в бирата.....
    Добре че не са ти казали, че имаш алергия от жените ... че тогава. леле-мале...
    Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 20:44.
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Сакън недей така, даже и на русофоб не го пожелавам.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Абе колкото по-малко вземане/даване с доктори, толкова по-добре. Не че това с бирата беше съвсем грешно, ма ето сега си пия бира, пък нищо ми няма.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Сега зех био лук от магазина Убиец е
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Аз цапнах тази вечер една две био ракий, от щастливо узрели селски круши ферментирали почти без захар.

Сега сериозно малко. Човек има нужда от почивка от време на време. Под почивка разбирайте ограничаване от разни вредни неща, включително и психическа отмора. Едно време хората не са измислили да постят ей тъй щот много почитат всевишния, хич не са били глупави старците. Освен това храните са били доста чисти, живота е бил по-спокоен, макар че са бачкали яко от сутрин до вечер. Та така, вегани, мегани..., всеки който има достатъчно малко горе трябва да се усети в един момент че си вреди както никой друг и е редно малко да удари спирачки по с време.
            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

кат каза круши,сега видях в магазина круши и то с произход Холандия и то посред зима.Как става тоя номер много ми е любопитно..............тука освен картофи,зеле и карфиол друго не може да расте

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Аз цапнах тази вечер една две био ракий, от щастливо узрели селски круши ферментирали почти без захар.

Сега сериозно малко. Човек има нужда от почивка от време на време. Под почивка разбирайте ограничаване от разни вредни неща, включително и психическа отмора. Едно време хората не са измислили да постят ей тъй щот много почитат всевишния, хич не са били глупави старците. Освен това храните са били доста чисти, живота е бил по-спокоен, макар че са бачкали яко от сутрин до вечер. Та така, вегани, мегани..., всеки който има достатъчно малко горе трябва да се усети в един момент че си вреди както никой друг и е редно малко да удари спирачки по с време.
                Алооу, открил колелото....ората преди 10 000 000 години са открили алкохола от презрели плодове.http://nepoznato.energetika-bg.com/2...iliona-godini/
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 18:16.

Comment

Одъртявам,а човек кат одъртее освен да се отдаде на ядине и пиение нищо друго не му остава

Comment

https://www.facebook.com/men.bg/phot...type=3&theater

Comment

Абе слушам ги тая сутрин по новините бивши и настоящи министри и зам. министри, ма не моа разбера абе как така една ваксина е забранена за употреба в България, но пък не е забранена ако е дарение от турчулята.Защо така яростно я защитават при положение че само едната съставка имва сертификат, самата ваксина няма европейски сартификат защото Турция не ечленка на ЕС.Защо не се внесе от френската фирма която произвежда ами се взема като дарение от Турция при положение че идвала на едро от Франция и само се разфасовала.Кой гарантира че е ебезопасна.Ако има някакви усложнения, Франция ще каже ние с вас нямаме договор, пратили сме ваксината в Турция там какво са пакетирали не носим отговорност, Турция ще каже съставките са френски питайте тях, Москов ще рипне ама по пътя нещо са е повредила, общо взето кой носи отговорност.Защо не е закупена от Турция което означава че някой ще си сложи подписа и ще носи отговорност, какво пречи на Турция да си изкара европейски сертификат след като за да продава авточасти и ел уреди на европейския пазар то те са съобразени с европейскотно законодателство, ами ги дарява.Кай ще тноси отговорност ако след средно 18 години се разбере че децата ни са стерилни примерно.Ама като казвам че се затрива българския народ никой не вярва.Защо Турция се е загрижила за здравето на децата ни, защо Москов поема такъв риск.Ама нали е бесплатна кой му пука, трее си луд да ти дават нещо без пари и да не го вземеш ако ще и лимонка с дръпната скоба да е.

п.п.И понеже едно нещо щом е забранено в България за редовна продажба но не е забранено ако е дарение, някой може ли да ме насочи към дарител на малко трева дейба че ми се повдига вече от народ и държава.

Comment

Нашите народни представители са за разстрел, поредното доказателство. Докато не обесим някой на площада няма да стане, което пък никога няма да стане.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

http://www.alarmanews.com/аларма-лъс...истър-м/
                          Каквото имах да му казвам му го споделих във фейса макар да съм наясно че не му дреме а дори се съмнявам че той пише.Чудно, не мога да кажа нищо на бат Бойко, щото първо трее му стана приятел... пък как да насереш приятел...

Comment

Бойко да го изхвърляме от кораба и Марешки премиер За сега човека ни уреди с ефтини лекарства и горива,ако стане премиер всичко ще стане ефтино

Comment

Working...
                            X