И аз съм противник на решетки, щори и пр. Един прожектор със сензор за движение в зоната непосредствено под прозорците респектира в случай, че решат да проникнат докато нощуваш (както се случи при мен). Натъкми и нещо, което да имитира присъствие, когато няма никой.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Решетки на прозорците....
Collapse
X
-
При мен СОТ-а пристига за около 5 мин макс.
Отделно застраховка.
Отделно, че съм и на "нощен" режим, та да не ме изненадат като колегата в горното мнение. Лягам си, пускам си я и някой ако отвори някъде, отново се вдига патардия.
Най-сигурното е всичко в едно. Охранителни ролетни щори вързани към алармата - пускаш я и те сами падат.
Обезопасяване на външната врата с магнитен безключов патронник, застраховка.
Тези които биха влезнали в такова жилище са заслужили да влезнат, та за това ти е и застраховката.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеПри мен СОТ-а пристига за около 5 мин макс.
Отделно застраховка.
Отделно, че съм и на "нощен" режим, та да не ме изненадат като колегата в горното мнение. Лягам си, пускам си я и някой ако отвори някъде, отново се вдига патардия.
Най-сигурното е всичко в едно. Охранителни ролетни щори вързани към алармата - пускаш я и те сами падат.
Обезопасяване на външната врата с магнитен безключов патронник, застраховка.
Тези които биха влезнали в такова жилище са заслужили да влезнат, та за това ти е и застраховката.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Бе въртеше се една история за моряк дето си монтирал сирена от кораб вкъщи и крадеца влезнал и останал на място - инфаркт . Та , съдиха го човечеца за непредумишлено убийствоОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеБе въртеше се една история за моряк дето си монтирал сирена от кораб вкъщи и крадеца влезнал и останал на място - инфаркт . Та , съдиха го човечеца за непредумишлено убийство
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Народа краде яко и хич не му пука за нищо.
Нощес към 2,30ч. докато си миех зъбите наблюдавах през прозореща какво се случва около блокчето ни.
Гледам как 2 пишлемета минавайки бързо покрай скъпи возила без да се заглеждат по тях, целенасочено застанаха около предните врати и се вторачваха вътре в една фирмена кола спряла пред блока - отказаха се защото малко преди да разбият, едното погледна нагоре, видя ме и набързо изчезанаха.
Наоколо всичко е осветено и камерите на съседа от първият етаж са насочени към това място, но въпреки това бяха решили да разбият.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Разбиват на всякъде и няма спасение.Аз съм на първия етаж и съм решил с алуминиеви щори и взломозащитно фолио.
Така поне ако реши да троши ще се озори.Инак преди бяха решетки от предишният собственик,ми то първо са грозни,второ от тях можеш да стигнеш и до вторият етаж.
ИИ трай бабо да те не стига.1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Камери задължително,аз възнамерявам да си сложа.Могат да бъдат за много неща полезни.Някой до нас на паркинга където има и детска площатка постоянно хвърля големи боклуци по земята като кутийки от безалкохолно,използвани мокри кърпички и т.н. при наличието на две кошчета и един контейнер ебаси дебилщината.Писна ми да ги обирам и да ги изхвърлям аз.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеЕдинственото ,което ми идва на ум е ...вземи тъщата да живее при тебеОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеКамери задължително,аз възнамерявам да си сложа.Могат да бъдат за много неща полезни.Някой до нас на паркинга където има и детска площатка постоянно хвърля големи боклуци по земята като кутийки от безалкохолно,използвани мокри кърпички и т.н. при наличието на две кошчета и един контейнер ебаси дебилщината.Писна ми да ги обирам и да ги изхвърлям аз.
Организираната престъпност действа заедно с Полиция, адвокати, а понякога и със Съда.
В случаят който споменах имаше 2 явно насочени камери, които всеки що годе наблюдателен човек би забелязал, камо ли хора в бранша.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
Comment