Известие

Collapse
No announcement yet.

Зачестяват ли паркинг щетите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
    Здравейте, колеги. Знам, че мнението ми няма общо по темата, но е абсурдно за подобно питане да отварям нова тема. Искам да Ви помоля да разрешим един възникнал днес спор между мен и баща ми.
    Мястото е - https://www.google.bg/maps/@43.40500...2!8i6656?hl=en

Намирам се в лявата лента и ще завивам на ляво на светофара. До мен в дясно е мизерен около 60 годишен бакшиш с мустаци, може би служещ за прототип на Шишо Бакшишо. В момента, в който завивам на ляво въпросният бакшиш от крайно дясна лента решава. че може да завие също наляво и ме засича. Разрешена ли е маневрата му?
    Благодаря!

Би трябвало да не може, изтрила се е маркировката.
    Fiat Bravo II 1.4 16v

Comment

До колкото виждам пред стетофара платната са разделени с непресечена линия тоест няма право...........................но всички сме правили такива маневри...................включително и аз.........................в последния момент решаваш да смениш курса и за части от секундата няма как да погледнеш да ли е свободна лентата и да минеш в нея и действаш с качулата на главата...............................по-добре да изгубиш 5-10-20 минути от колкото да нацелиш някой.......................
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Благодаря за мненията. В случая е таксиметров шофьор и едва ли е искал да отиде на другия край на града. На предишния светофар направи абсолютното същото - зави от дясна лента наляво, но засече друг колега..

Comment

Working...
        X