Абе нещо последно време взеха много да зачестяват паркинг щетите,поне такива са моите наблюдения.Последно време доста ми се жалват познати,кой броня,кой калник, на една позната направо са и зганали вратата и пича са е изсулил по търлъци.Сега илизам от нас некав с неква бангия а6-ца явно драйвър го дава че я турил на спортна джанта и ниска гума, на място къде може да паркира прицеп толкова близо са е паркирал до мен,че с мъки успях да си влезна в собствената кола,по голяма дебилщина не бях виждал,обсмислям сериозно слагането на камери към паркинга до нас.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Зачестяват ли паркинг щетите?
Collapse
X
-
Наблюденията ти са правилни.
Хората тотално са изпростяли и оглупяли и изобщо не се стремят да не съсипят целостта и външният вид на колите на другите.
Наистина зачестяват случаите на ожулени врати и калници и това обикновено е от т.нар.джипове, като се има впредвид височината на ожулванията - явно тези водачи избиват комплекси.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Ехеее,живея срещу детска градина. Съответно сутрин и вечер колата ми е подложена на терор,от невнимателни хора. Спиращи отварящи врати,закачиха ми предна дясна врата,лявата част на бронята,сега от няколко седмици се радвам на хубава драскотина дълбока на дясна задна врата. От няколко дни си имам прекрасни черти от гумите на нечия количка по задния капак,та за две години колата ми заприлича на нищо. Хората просто не пазят,а на такива дето ми възпрепятстват влизането в колата и трябва да се цедя през ппроцеп или да влизам от дядно отварям рязко и със сила врата,ефекта е моментален. Прежалих си външния вид на колата. Тя от бояджийното няма да излезе,ако тръгна да я оправям.
Sent from my SM-G920F using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЗа да нямате щети на паркинг си купувате Ситроен кактус.....
Comment
-
Първоначално публикувано от santo_traficante Покажи съобщениеТе не са спиралиЗа да зачестяват
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
И мен некой мае закачил по задната броня миналата седмица.................хем паркирвам винаги да излязат с прицеп дейба....................горе в ляво леко се е извадила,ма трябва да се сваля цялата.........................и да са намести като хората.............SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТакива щети сам съм си нанесъл на 166 с вкарването и изкарването на колелетата ми в гаража, че надали някой друг би го направил.
Абе що не вземеш да си гледаш пенсията.................че утре с тоя параход ще минеш през някой човек и пак няма да разбереш................SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеАбе що не вземеш да си гледаш пенсията.................че утре с тоя параход ще минеш през някой човек и пак няма да разбереш................Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗа съжаление имам много години до пенсията, а това с минаването върху хората не зависи от възрастта.
Миналата седмица си лафим с мой човек който е вече 35 години в автомонтьорството и 20 години мастър шеф,че някой пред сервиза беше надрал по левия заден калник един бумер за 30 000 евро и са е изсулил по търлъци.Вика копеле ти наиш че има хора които ти удрят бронята или калника и въобще не разбират за товаШашна ма
Викам му ари уе
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
По-добре е да ти върви добре колата и ти, да сте в кондиция, за да може да те измъкнете от критични ситуации.Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:35.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеПо-добре е да ти върви добре колата и ти, да сте в кондиция, за да може да те измъкнете от критични ситуации.
Абе тя колата върви................Сега и върлих една добавка 1 към 15.Тоест един флакон на 15 кила тунджа
Добавката е специялна,ползват я във формула 1 от екипа на Алонзо
А не бе
Ти за какво си мислиш че става толкова пъти шампион
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Здравейте, колеги. Знам, че мнението ми няма общо по темата, но е абсурдно за подобно питане да отварям нова тема.Искам да Ви помоля да разрешим един възникнал днес спор между мен и баща ми.
Мястото е - https://www.google.bg/maps/@43.40500...2!8i6656?hl=en
Намирам се в лявата лента и ще завивам на ляво на светофара. До мен в дясно е мизерен около 60 годишен бакшиш с мустаци, може би служещ за прототип на Шишо Бакшишо. В момента, в който завивам на ляво въпросният бакшиш от крайно дясна лента решава. че може да завие също наляво и ме засича. Разрешена ли е маневрата му?
Благодаря!
Comment
Comment