Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на автомобил BMW E90 или Ауди А3 Sportback

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Хубава кола,за много хубава цена не че не съществува ама трябва много ровене и като няма,трябва да са дебне и чака и да са ограничиш само до частни лица,на автотърговец за хубава кола винаги трябва да си цакаш по дебелата тарифа.Както обичат да се изразяват местните ,,Търся злато,, Викам му и аз го търся нема се разберем

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
    И едно питане: би ли споделил все пак коя е тази държава, в която дизелов агрегат с DPF филтър и по-ниски CO2 емисии от бензиновия еквивалент има 2 пъти по-висок данък?

За Холандия иде реч.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Летящи Холандецо, що не вземеш да пишеш в общностите на цитираните марки и да си сравняваш на воля.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Летящи Холандецо, що не вземеш да пишеш в общностите на цитираните марки и да си сравняваш на воля.

Ами на раздела пише ,,За всичко НЕСВЪРЗАНО С АЛФА РОМЕО,, ако не си в настронеие препоръчвам афганистански хаш,ама от хубавия или ако не си вечерял,вечеряй човек като си хапне винаги му става едно такова убаво и готино

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          Ами на раздела пише ,,За всичко НЕСВЪРЗАНО С АЛФА РОМЕО,, ако не си в настронеие препоръчвам афганистански хаш,ама от хубавия или ако не си вечерял,вечеряй човек като си хапне винаги му става едно такова убаво и готино
          не го чети насериозно Миро той се прай на дрът ама не е - диване е той

Comment

Мисля, че добре вечерях - пълнен шаран с орехи и стафиди, ракия, вино, а сега и с добре изстудено Столично в малки бутилчета пред монитора, но някои хора ми се струват, че не са твърде добре емоционално и психихически, което при всички случаи оказва влияние и на физиката.
            sigpic

Comment

Мисля, че добре вечерях - пълнен шаран с орехи и стафиди, ракия, вино, а сега и с добре изстудено Столично в малки бутилчета пред монитора, но някои хора ми се струват, че не са твърде добре емоционално и психихически, което при всички случаи оказва влияние и на физиката.
              е то няма и как да не окаже иначе то ако има някой добре психически и емоционално стабилен мъж в момента в БГ а и където и да е - евала единствения такъв се е казвал - Йозеф (сталин) Джугашвили но той не е добър пример мисля

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                е то няма и как да не окаже иначе то ако има някой добре психически и емоционално стабилен мъж в момента в БГ а и където и да е - евала единствения такъв се е казвал - Йозеф (сталин) Джугашвили но той не е добър пример мисля
                Аман от хейтъри - кученцето Оги си търси среда за изява.
                sigpic

Comment

Олди, ОгиДоги си е наш човек добре се вписа в средата и е готин тип мене си ме кефи виж обаче аз не съм особено готин тип и извинявай за чата оная вечер... но поне съм искрен което не предполага, че ти не си ...

Оги Доги го разбирам преди такъв беше и Кайо преди да забременее ако си спомняш ако си разбирал Кайо ще разбереш и ОгиДоги мене обаче никога нема ме разбереш брат за да ме разбереш е необходимо да ме видиш наживо
                  Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:16.

Comment

Добре де хапна пийна,къв ти е проблема?Ако са ти спряли XXL-a защото не си си платил кабелната,обърни се към doctor Phil,ако и той не ти помогне да знаеш че при всички положения проблема е в твоя телевизор
                    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 02:01.

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                      Добре де хапна пийна,къв ти е проблема?Ако са ти спряли XXL-a защото не си си платил кабелната,обърни се към doctor Phil,ако и той не ти помогне да знаеш че при всички положения проблема е в твоя телевизор
                      И тук не позна - кабелната си я плащам авансово и хората ми дават безплатни месеци гледане, а тази година по случай 20- годишнината на телевията като един от първите клиенти получих безплатен HD 6-месечен пакет за който хората плащат допълнително.
                      sigpic

Comment

Лично мнение, ако имам за даване толкова пари и съм ги заделил за кола, ще си взема Жулиета турбо бензин, и ще търся газ. Или Мито ( особено ако е за жена ) пак турбо бензин и пак газ. Пък за останалите пари, ще го направя чисто ново.
                        Ако не е алфа, бих взел нещо корейско, киа, или хюндай. Или третото ми е ауди а4 задължително бензин и после газ.

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Оди яж котки уее
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Само Мерцелес 126!!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                              Само Мерцелес 126!!
                              Мда, доста станаха модерни напоследък - и до работата, и до нас има по един в перфектно състояние, дали да не бартеросам алфата за такъв се чуда малко аз...
                              '05 166 V6
                              '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

няма правила
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X