Първоначално публикувано от DiStefano
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на автомобил BMW E90 или Ауди А3 Sportback
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщениеМда, доста станаха модерни напоследък - и до работата, и до нас има по един в перфектно състояние, дали да не бартеросам алфата за такъв се чуда малко аз...
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеСамо Мерцелес 126!!
Щи подаръ и едно марково менте ролекс тип водомер часовник ръченГледах ги преди месец и нещо на една сергия пред Кауфланд в Папенбург по 10 евро парчето
Много арни
Иначе каква батка ще си......................
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеЩи подаръ и едно марково менте ролекс тип водомер часовник ръченГледах ги преди месец и нещо на една сергия пред Кауфланд в Папенбург по 10 евро парчето
Много арни
Иначе каква батка ще си......................
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеооо ама ако има нишан дай ши напраим далаверка - аз че ги пускам тука у OLX.бъгъ и така като ги продаваме на батките ще се видим в пачка и ние ще станем батки
Съжелявам че не се познавамеМного уважавам креативно прогресивно мислещи хора като теб
Скоро мое се пусна пак до Папенбург и ша проуча в дълбочина нещата
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеСъжелявам че не се познавамеМного уважавам креативно прогресивно мислещи хора като теб
Скоро мое се пусна пак до Папенбург и ша проуча в дълбочина нещата
сега, никоя батка няма да си купи Бел енд Рос този часовник даже изглежда тъпо за батките защото е чисто черен (повечето модели) но ..
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеда, защото тук в БГ можещ да си купиш от OLX.бъгъ BELL and ROSS за.. 190 лева
сега, никоя батка няма да си купи Бел енд Рос този часовник даже изглежда тъпо за батките защото е чисто черен (повечето модели) но ..
Всъщност и аз некога имах такъв,но с тоз водомер..............пречими да виждам движението като карам
Всъщност мразя да нося часовници,обаче тоя ми беше подарък от друга батка в знак на респект
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеВсъщност и аз некога имах такъв,но с тоз водомер..............пречими да виждам движението като карам
Всъщност мразя да нося часовници,обаче тоя ми беше подарък от друга батка в знак на респект
Comment
Comment