Известие

Collapse
No announcement yet.

BOSE vs JBL

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Почна се ....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
      Бояне, заеби хейта към руската техника. Ела в нас да чуеш Радиотехника-та с ресивърчето Маранц. Доста хора не вярваха че тия колони са още фабрични, всеки си мисли, че съм набутал други говорители и филтри в руските сандъци, ма не съм. Фабрични са си още. 90-те им вата са си напълно реални и не горят.
      остана ми лека вяра по спомена от миналото, когато тези които конструираха в Русия бяха едни готини типове с костюми и рогови рамки на очилата - аз с таз техника съм отрасъл и нейните мислители са ми били гурута, не се и съмнявам, че колоните Радиотехника са супер един мой приятел има такива а той е тонрежисьор на пулт в БНР и знае доста но на мен лично тези неща са ми извън разбиранията имам контрасантимент, преживял съм ги ... сега гледам само напред и нагоре както пееше Тодор Колев
      да, ще оценя колоните обективно но субективно няма да мога ... предвид личния ми хейт към всичко руско ...

---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Почна се ....
      къде тва?

Comment

[QUOTE=Bobo Markov;1464886]остана ми лека вяра по спомена от миналото, когато тези които конструираха в Русия бяха едни готини типове с костюми и рогови рамки на очилата - аз с таз техника съм отрасъл и нейните мислители са ми били гурута, не се и съмнявам, че колоните Радиотехника са супер един мой приятел има такива а той е тонрежисьор на пулт в БНР и знае доста но на мен лично тези неща са ми извън разбиранията имам контрасантимент, преживял съм ги ... сега гледам само напред и нагоре както пееше Тодор Колев
        да, ще оценя колоните обективно но субективно няма да мога ... предвид личния ми хейт към всичко руско ...[COLOR="Silver"]

Няма да хейтиш руското бре алоуууу,лошо ли ти беше 26 стинки хляба?
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1464888]
          Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
          остана ми лека вяра по спомена от миналото, когато тези които конструираха в Русия бяха едни готини типове с костюми и рогови рамки на очилата - аз с таз техника съм отрасъл и нейните мислители са ми били гурута, не се и съмнявам, че колоните Радиотехника са супер един мой приятел има такива а той е тонрежисьор на пулт в БНР и знае доста но на мен лично тези неща са ми извън разбиранията имам контрасантимент, преживял съм ги ... сега гледам само напред и нагоре както пееше Тодор Колев
          да, ще оценя колоните обективно но субективно няма да мога ... предвид личния ми хейт към всичко руско ...[COLOR="Silver"]

Няма да хейтиш руското бре алоуууу,лошо ли ти беше 26 стинки хляба?
          виж сега хайде да направим равносметка - 26ст. хляба казваш ти и 30 ст. А86 бензин литъра при наем на ведомствено жилище от 16 лева на месец и заплата на член от семейството 220 лева аванс 100 заплата 120 и на другия член на същото 120 лева аванс 60 заплата 60 ... отнесено към момента?

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

При моя чичу нещата са били в подем тогава получаваш реални райсхмарки можеш да си купиш всичко включително и кола! за 15 000 райхсмарки! получаваш заплата реални 800 райсхмарки и не зависиш от ипотеки и подобни - да, механизма на чичо се е пренесъл през годините той е заимстван все пак и е работещ но е недалновиден, спънат и недействителен... да, 26 ст. ти е бил хляба но имаше ли го ??? и ти чакал ли си като 6 годишно хлапе на опашка за хляб ? същия тоя за 26 ст. както казваш

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Я си вземи едни колони от ю-пАйтър (Юпитер):

и не се занимавай с гнили боклуци, като Bose, JBL или Altec
            Тези колони бяха много добре фурнировани, шлайфани и лакирани, но в звуково отношение бяха пълна скръб - българските вадеха много по-добро звучене.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

[QUOTE=Bobo Markov;1464894]
              Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение

виж сега хайде да направим равносметка - 26ст. хляба казваш ти и 30 ст. А86 бензин литъра при наем на ведомствено жилище от 16 лева на месец и заплата на член от семейството 220 лева аванс 100 заплата 120 и на другия член на същото 120 лева аванс 60 заплата 60 ... отнесено към момента?

Прав си,на стринка ми баща и беше готвач при военните та и не знаеха и цената на хляба и за кратко време купи два апартамента зад Балкан в Плевен,а не бе

---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 02:03 ----------

[QUOTE=Bobo Markov;1464894]
              Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение

---------- Post added at 00:56 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

При моя чичу нещата са били в подем тогава получаваш реални райсхмарки можеш да си купиш всичко включително и кола! за 15 000 райхсмарки! получаваш заплата реални 800 райсхмарки и не зависиш от ипотеки и подобни - да, механизма на чичо се е пренесъл през годините той е заимстван все пак и е работещ но е недалновиден, спънат и недействителен... да, 26 ст. ти е бил хляба но имаше ли го ??? и ти чакал ли си като 6 годишно хлапе на опашка за хляб ? същия тоя за 26 ст. както казваш

Ми всеки ден взимахме по 3 хляба на село,да имаше опашка пред фурната ама беше пълно с хора на село,сега тука в лидлл да не мислиш че няма опашки,еле пък петък и събота
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1464899][QUOTE=Bobo Markov;1464894]

Прав си,на стринка ми баща и беше готвач при военните та и не знаеха и цената на хляба и за кратко време купи два апартамента зад Балкан в Плевен,а не бе

---------- Post added at 02:06 ---------- Previous post was at 02:03 ----------

Ми всеки ден взимахме по 3 хляба на село,да имаше опашка пред фурната ама беше пълно с хора на село,сега тука в лидлл да не мислиш че няма опашки,еле пък петък и събота
                аз съм Лидл фен - секи ден виснем да си купувам бира че е хубав градус и е хубава - на фона на спиртосаните бири в БГ де ... иначе да, ти си имаш хубави спомени аз нямам нашия квартален супер в Ел, Марконе хляб немаше имаше пресни млека с вкус на ябълка, банан и ананас предимно имаше и някое друго шише ВЕро но друго немаше ... ааа имаше и оцет поне преди да въведът купоните сега днес гледах некролога на моя съсед Димитър Попов - министер председател беше - готин човек ... мир на праха му!

всичко това ти го пиша в подчертано нетрезво състояние но това не го прави лишено от символизъм! да го имаш предвид!

Comment

Бих ти препоръчал висок клас Logitech,казано простичко води се Мерцедеса(примерно) при компютърните системи за озвучаване (или както там му казват ) .
                  Но и BOSE-то не е за изхвърляне.

Поздрави!
                  Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
                    Бих ти препоръчал висок клас Logitech,казано простичко води се Мерцедеса(примерно) при компютърните системи за озвучаване (или както там му казват ) .
                    Но и BOSE-то не е за изхвърляне.

Поздрави!
                    високия клас Logitech са всъщност KRK (Yamaha) те са монитори сертифицирани по THX това е сертификат измислен от Дрордж Лукас и е негов патент, дори и ниския клас Logitech обаче използват система Acoustic transmission line, което гарантира преоцветени баси с невероятна плътност

Comment

http://www.usilvateli.com/ad/view/Marantz-PM360-3774
                      +
                      http://olx.bg/ad/maranrz-tonkoloni-I...tml#14144bcb3e

=

Ако не си взел онея чикии... оферта е тоз сет .. сериозно
                      Now: 156 2.5 V6 24V
                      Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                        http://www.usilvateli.com/ad/view/Marantz-PM360-3774
                        +
                        http://olx.bg/ad/maranrz-tonkoloni-I...tml#14144bcb3e

=

Ако не си взел онея чикии... оферта е тоз сет .. сериозно
                        сета е на бай Жорко от пицарията през 30% от активния си живот смукал изпаренията от дюнера цъ! тоя сет за нищо не става точка!

Comment

високия клас Logitech са всъщност KRK (Yamaha) те са монитори сертифицирани по THX това е сертификат измислен от Дрордж Лукас и е негов патент, дори и ниския клас Logitech обаче използват система Acoustic transmission line, което гарантира преоцветени баси с невероятна плътност
                          Yamaha могат да оценят само хора с изтънчен слух, които не са живяли в градски условия - имах щастието на времето да си купя такава нова висококачествена система, но не успях да я оценя тъй като възможностите на слуховият ми апарат тогава бяха съсипани от продължителната ми работа в среда с работеща строителна механизация.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Yamaha могат да оценят само хора с изтънчен слух, които не са живяли в градски условия - имах щастието на времето да си купя такава нова висококачествена система, но не успях да я оценя тъй като възможностите на слуховият ми апарат тогава бяха съсипани от продължителната ми работа в среда с работеща строителна механизация.
                            Олди, Yamaha се използват за маркери т.е. всяко студио има такива за да се знае как звучи мастеринга на всичко друго аз ти говоря за ей тия монитори имитиращи звука в кинозала - http://www.adam-audio.com/en/pro-aud...7x/description
                            активни сравнително нискобюджетни студийни монитори ако искаш мога да ти постна и високобюджетни

Comment

И останалите 70% от живота си в на чичо Митко баничарницата да е седял тоя сет, пак ще е по-добре от онези пластмасови говорителчета.

Yamaha е супер, но по ми хареса Tannoy и следователно избрах него, 10г години наслада за ушите.
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                                И останалите 70% от живота си в на чичо Митко баничарницата да е седял тоя сет, пак ще е по-добре от онези пластмасови говорителчета.

Yamaha е супер, но по ми хареса Tannoy и следователно избрах него, 10г години наслада за ушите.
                                насладата за ушите е строго субективна ... Тannoy не са лоши примерно аз слгобявах две години една система DSP Denon (Nippon Columbia Co.) вкъщи, сетнах DSP-то и я продадох ... сега съм на съвсем друга вълна - старите говорители ама въобще не ме вълнуват откакто имах щастието да вляза в студията на BBC 2

Comment

Working...
                                X