Първоначално публикувано от Bobo Markov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
BOSE vs JBL
Collapse
X
-
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе ми пращай, защото продължавам да следя новостите в това отношение, но първо трябва да си пробвам слуха слушайки с хора какво чуват и да коментираме, защото има теория, че се слухът се възстановява след живот на село и продължителна работа в офис условия.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеклетките на вътрешното ухо което е всъщност е хардуера (охлюва) който поема софтуерно звука и го преобразува за да мине чист преди да го филтрира малкия мозък в усещания и преди да филтрира всички заложени в софтуера му заплашителни звуци и т.н и докато стигне коктейла до големия мозък (това при нас освен при Мури става за милисекунди) има пак огромна разлика и оттам идва и всичко едни предпочитат една марка настроена за него си друг друга ... тука няма угодия
Не ми се иска да споря, но пропускаш един много важен фактор - тъпанчето на ухото, представляващо една мембрана и еластичността и оказва влияние на амплитудата и не на последно място е инервацията или количеството на невроните в нея.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСъгласен съм, но преди това има нещо друго.
Не ми се иска да споря, но пропускаш един много важен фактор - тъпанчето на ухото, представляващо една мембрана и еластичността и оказва влияние на амплитудата и не на последно място е инервацията или количеството на невроните в нея.
Comment
-
Последните които имах и ми доставяха уникално удоволствие да ги слушам бяха тези на Jamoс два вградени фоуфара със 8 канален усливател на пайнер с отделно вграден еквалайзер и окабелени с най-висок клас жакове вързани за пецето.Баткооо а не бе все едно преслава ми пее на ушенце
и ГалЕна на другото
620 евро ги платих заедно със жаковете и усилватела,обаче хола ми беше доста малък и с тях почна доста да ми отеснява и с голяма мъка ги житнах на един холандец
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеПоследните които имах и ми доставяха уникално удоволствие да ги слушам бяха тези на Jamo[ATTACH]151207[/ATTACH] с два вградени фоуфара със 8 канален усливател на пайнер с отделно вграден еквалайзер и окабелени с най-висок клас жакове вързани за пецето.Баткооо а не бе все едно преслава ми пее на ушенцеи ГалЕна на другото
620 евро ги платих заедно със жаковете и усилватела,обаче хола ми беше доста малък и с тях почна доста да ми отеснява и с голяма мъка ги житнах на един холандец
Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеПоръчах си BOSE-то , ъа кат юристигнат ще споделям впечатления...... дано не е разочерование само...
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНай накрая пристигнаха......не знам как и откъде тоя мъник вади такъв звукШокиран съм.....
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСвръх-секретна руска технология, открадната от индиец и пренесена в САЩLast edited by Orm; d.m.y г., 17:58.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНай накрая пристигнаха......не знам как и откъде тоя мъник вади такъв звукШокиран съм.....
а честито
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеааа виде ли сега а?а честито
А ако жена ми не ме изгони накрая, и това
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеA мерси, следващото ще е това
А ако жена ми не ме изгони накрая, и това
Субуфера /Тубата/ с нискочестотните честоти е много по-голям и се намира на място където ти е удобно в пространството на стаята- за човешкият слух е без значение къде е той, защото не може да го локализира.Last edited by old alfist; d.m.y г., 02:44.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеБъди практичен и не се занимавай с глупости - показвам ти едно от двете сателитчета от трикомпонетната система за РС-то ми
Субуфера /Тубата/ с нискочестотните честоти е много по-голям и се намира на място където ти е удобно в пространството на стаята- за човешкият слух е без значение къде е той, защото не може да го локализира.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment