Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Апел - Да си възстановим клубъ!

вижте са моята идея що трее са възобнови клубъ - наште малките искам да виждат интересни неща а не мога да го влача нашия по сервизите, където са всичките ми приятели, които могат да му покажат нещо ... първо те там са на работа и са заети и второ въобще не им е до малки щъкачи и питачи ... затуй си помислих ако пак възстановим срещите и почне да идва народ, както аз си спомням, и да си лафим и си водим малките питачи те па да поназвайват ще е супер, щото само едното Италфесто не стига за нищо ... ай кажете ми са убаво ли е туй и нищо лично

Копеле...това е организирана престъпност....)
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Копеле...това е организирана престъпност....)
      и това си е факт но какво от това ние сме си такива

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        и това си е факт но какво от това ние сме си такива
        Не бих казал...куцат много неща...най вече заетостта...но ако успееш един път в месеца да ни събереш на някоя поляна, а не на жълтите павета как беше до сега....на третия месец ще те черпим каса бира...

Comment

На времето имахме абонатно в блока,уж за парно беше построено ама и до ден днешен не прекараха парно там От някъде дойдоха маси столове и един кастуфон,тогава немаше ни интернет ни джиесеми още и постоянно се организираха сериозни сбирки там Къде свара,къде покер,къде белот,къде просто а са напием,а за ,,световното 94 в САЩ,, дойде от некъде и един телевизор цветен и голем
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Не бих казал...куцат много неща...най вече заетостта...но ако успееш един път в месеца да ни събереш на някоя поляна, а не на жълтите павета как беше до сега....на третия месец ще те черпим каса бира...
            не съм оптимист но що па да не се пробвам а и каса бира си е каса бира

---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:09 ----------

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            На времето имахме абонатно в блока,уж за парно беше построено ама и до ден днешен не прекараха парно там От някъде дойдоха маси столове и един кастуфон,тогава немаше ни интернет ни джиесеми още и постоянно се организираха сериозни сбирки там Къде свара,къде покер,къде белот,къде просто а са напием,а за ,,световното 94 в САЩ,, дойде от некъде и един телевизор цветен и голем
            тука е доста по-схваната системата щото освен ма мен Ники Багера дето беше активист и Кукеро и още двама трима и Петко други немаше а те всичките тогава нямаха цветни телевизори даже и жакузита нямаха ... никой от тях

Comment

Какъв клуб бе господа, Вие серете във всяка тема, без значение дали е смислена или не, кой нормален ще иска да е част от нещо такова. Навсякъде е пълно със всезнайковци, кой от кой повече знае и всички останали са балъци, разийш ли...
              Нищо лично нямам към Вас, говоря по принцип. Разбира се няма лошо да се позабавляваме, ама защо трябва да е по този начин.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Какъв клуб бе господа, Вие серете във всяка тема, без значение дали е смислена или не, кой нормален ще иска да е част от нещо такова. Навсякъде е пълно със всезнайковци, кой от кой повече знае и всички останали са балъци, разийш ли...
                Нищо лично нямам към Вас, говоря по принцип. Разбира се няма лошо да се позабавляваме, ама защо трябва да е по този начин.

Виж сега, викаш кой нормален........................... Всички сме мраднали кой повече кой по малко Хейтим са по форумите,после като са видим са прегръщаме и си казваме на здраве И си казваме копеле обади са кат минаваш на сам Това е извратено
                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Иде реч за тези на който Алфа Ромео им е на сърце, независимо дали я имат или я желаят.......и както каза кучето...не е важно колко са мръднали....

Comment

понеже не ни познаваш наживо нямаш представа каква компания сме ние и това го пиша сериозно. Иначе у форумо ни мани нас - ние сме спамери, тук това което сме се нарича остатъчен личностно-витруален портрет.

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Иде реч за тези на който Алфа Ромео им е на сърце, независимо дали я имат или я желаят.......и както каза кучето...не е важно колко са мръднали....
                    то да караш и поддържаш Алфа си е точно да си мръднал но пък няма никой интересен който да не е мръднал нанякъде мога да ви зарина с примери от световната история

Comment

Те масово сменят марката... да гледат малките, какво, бмв или фауве или гробцедес..

Comment

Що бе - ние с Митака тук перманентно се плюем на политически теми, но като се видим си пием биричката и за политика не говорим.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Не Ви познавам, това е ясно, бих пийнал по биричка с Вас на драго сърце. Говоря като цяло, нивото на културата е на гучето в гъза, навсякъде лиготия и простотия. Като цяло има неповече от 20 човека които могат да ти помогнат със съвет, всичкото останало болшинство сме лигльовци.
                          Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                          Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                          Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Що бе - ние с Митака тук перманентно се плюем на политически теми, но като се видим си пием биричката и за политика не говорим.
                            Те за това приятелство иде реч...тоез разбирателство.....и всеки със свойте интереси и виждания....говорим за една емблема ...а кой какъв е, няма как да го променим...

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:12 ----------

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                            Те масово сменят марката... да гледат малките, какво, бмв или фауве или гробцедес..
                            Колкото и жени да сменяш е все тая, но като видиш натокана кучка се обръщаш....та така и с алфата щом си я имал)

Comment

Не Ви познавам, това е ясно, бих пийнал по биричка с Вас на драго сърце. Говоря като цяло, нивото на културата е на гучето в гъза, навсякъде лиготия и простотия. Като цяло има неповече от 20 човека които могат да ти помогнат със съвет, всичкото останало болшинство сме лигльовци.
                              предимствата на сдруженията са в това, че има външен признак за сдружаване - не по приятелски причини, не по симпатия и не по сексуални връзки - т.е. ако има официоз който да организира обмяна на опит по определени правила и там да се събират хора можещи, грамотни, фенове, лигльовци, ебачи, батки и секви тези - лигльовците и секви-те ще имат достъп до опита на можещите и това ще ги запали по идеята на можещите, които идеи иначе никъде няма да видят, срещнат и опазнаят...

Да, навремето лигльовците насраха клуба, който сега не само не е официоз ами е пълна лигня и то вече кой да се лигави няма, но оттогава минаха години - ние порастнахме започнахме да ставаме сериозни хора и не забравяйте - все още сме фенове не само и притежаваме част от една умираща марка ...и то автомобилна тука не говоря за JUst Cavalli или Armani

Тук говорим в дъждовния зимен неделен ден вместо да кибичим по прашки пред телевизора да идем и да пийнем по бира с приятели по интереси а не да си говорим кой коя е ебал в махалата. някога.

Ивинете ме за гадния език но по-добре да съм гаден но честен ...

Сега не говоря за възстановяване на стария КАРБ - говоря за неофициални сбирки на база интереси без форуми, без сайтове и без търговия на чарколяци - говоря за чиста проба фенщина и приказки, което да замести изцяло търкането на калвиатурите тук - говоря за общество

и пак - моля, нищо лично и без расизъм!

---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

Само се замислете всеки от нас малко или много е фен а това си е хоби - ВСЕКИ има нужда от хоби и хобито Алфа Ромео първо е подплатено с история, второ е вече залязваща марка т.е. дори новите модели минават към класиките да не говорим за старите и историята ... Да, винаги ще има пиячка и викове и псувни и т.н. но поне те ще са наживо а доколкото имам опита пез годините наживо сме си френдове всичките

Именно форумите и фейсбук групите ни разединяват - защото пишейки и псувайки се тука ни гони гузна съвест да се видим наживо, фалшивите интереси и препирни в този форум прецакаха нещата не ние самите и колкото по-бързо го осъзнаете толкова по-добре за нас.

Ние сме олдскуул и ако не бъдем и не сме заедно сме заникъде - замислете се - как бихте си лафили с Боби 33, Венци, Тони, Лъки и за който се сетите ако не наживо и имате ли достъп до тези хора? да, ще кибичим в сервизите но те там са заети там си изкарват хляба и никой от тях не би ви отделил нужното внимание да ви открехне как точно да си карате колата или какво точно масло да използвате и куп други неща ... замислете се!

Тони, който е мои приятел и голям човек отивайки с малкия ми син го питах относно една скоростна кутия - малкия беше като препариран слушайки как някой му обяснява неща, които баща му (аз) само съм му загатвал ... така се запалих по тази идея, ако искате я разберете ако искате не аз я разбирам и ще действам ще стане бавно но изгубихме вече десетилетие в глупости и нищо не върви на добре - какво направиха УС - затриха клуба! Какво направи форума - разедини феновете - на това аз слагам тук и сега елегантен край не очаквайте чудеса от мен - всички ме познавате аз съм заплес и ексцентрик но имам някой таланти, които мисля да използвам с оглед на едно по-хубаво бъдеще

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:05 ----------

Забравих най-важното.

ще ме упрекнете, че не съм сериозен защото пиша по нощите да, така е пиша късно защото съм зает човек - всички сме заети хора но най-важното е - този клуб е за РАЗТОВАРВАНЕ!!! запомнете - за разтоварване не за глупости от типа "аз като бях тебе те немаше" това е хоби клуб не е форум за изява на това кой колко и къде.

Comment

Working...
                              X