Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аре един поздрав за тия македонци https://www.youtube.com/watch?v=TYXIKRkx92Q
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      Аре един поздрав за тия македонци https://www.youtube.com/watch?v=TYXIKRkx92Q
      лелеееййй тоз кът същи МОсфилм бре виж как сочи победата напред ама как ми се ходи фГърция да почивка искам да морйеееетооооомууууууу, каталавЕ?
      Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 20:58.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        лелеееййй тоз кът същи МОсфилм бре виж как сочи победата напред ама как ми се ходи фГърция да почивка искам да морйеееетооооомууууууу, каталаве?

На теб ти са ходи.................на мен направо ми се тича към Гърция..................... До такава степен ще бъда почерпен там,че няма да съм в сътояние да пиша у форумо..........................

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
          На теб ти са ходи.................на мен направо ми се тича към Гърция..................... До такава степен ще бъда почерпен там,че няма да съм в сътояние да пиша у форумо..........................
          виж са аз имам план - Кайо нали е бременен той скоро ще ражда и отиваме всички у тях изтрисаме сааа и само го командорим ни черпи но туй след като роди нали ние сме възпитани хора не някви изтрещяли пянки

Comment

виж са аз имам план - Кайо нали е бременен той скоро ще ражда и отиваме всички у тях изтрисаме сааа и само го командорим ни черпи но туй след като роди нали ние сме възпитани хора не някви изтрещяли пянки

Кой бе....................? Ти гърците наиш кви пиянки са? Че и комарджии

Comment

Уж бехте сириозни, па то пак за пукница се заприказвахте.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Уж бехте сириозни, па то пак за пукница се заприказвахте.
                напротив ние сме сериозни, а това че говорим за пукница е чисто в темата на този раздел от форума ... мани какво пишем тук като спам - сериозни сме и градим нещата малко по малко, когато имаме възможност а ще е най-късно след месец ще ви държим в течение на лични или в темата ...

Не. тоя път сме сериозни! няма как иначе, ние сме фенове а допуснахме всичко да се разруши чакайки някой да направи нещо а нещата са прости... адски прости ... и моля те повече не ми говори за власт щото това ме отегчава пак казвам властта е в официоза КАРБ, ние сме съвсем другаде ...

Замисъла е доста добър, доста непринуден и много истински единственото, за което съжалявам, е че ние тук не успяхме да си задържим нито идеята нито фенщината нито каквото и да било говоря за Клуб Алфа Ромео в България Мир на праха му

Comment

всеки, който чете тази тема ако има фейсбук профил да ми го прати на лично защото именно във фейсбук се започна цялата нова дандания

Comment

такааа всички пожелали са присъединени Благодарим за отзивчивостта и желанието за помощ, ще ние необходима и то най-вече с информация на локално ниво и със съвети
                    Началото е факт - да видим как ще се развият нещата но ако станат и на 10% от основния замисъл ще си имаме доста добра приятелска организация основана около една яка марка автомобили

Comment

Оти мене ме нема пак у целата снема....
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Оти мене ме нема пак у целата снема....
                        ти си винаги тука ама засега сме само у фейсбука кът се видим ще те викаме алоооо закъде без тебе бре

Comment

ти си винаги тука ама засега сме само у фейсбука кът се видим ще те викаме алоооо закъде без тебе бре
                          Е па тогава пускай те ми СМС за сбирките, оти аз немам фейс и не сметам да имам....

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Е па тогава пускай те ми СМС за сбирките, оти аз немам фейс и не сметам да имам....
                            то концепцията е да се викаме сао по телефоните и да се виждаме само наживо ама като го има фейса там засега е по-лесно - нема са притесняваш аз ще ти звъня да те държа в течение ооо

Comment

то концепцията е да се викаме сао по телефоните и да се виждаме само наживо ама като го има фейса там засега е по-лесно - нема са притесняваш аз ще ти звъня да те държа в течение ооо
                              Те и докторите ми казаха, да не се притеснявам....

Comment

А дайте по един линк да видим и ние тая раута.
                                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                                X