Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Форума от пет години си има "блато".....http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65200
    Но за това време няма изтрито мнение или някой с бан, който вписва там......!!!
    Там колегите се уважават и трудно припарва някой драскач по другите раздели, ако не им допадне или се държи агресивно......
    Ето Ви пример за самоконтрол.....едно време, когато го нямаше блатото....ние пак не драскахме из всички теми, правехме си наши, който не одобряваха и ни създадоха това местенце.....
    Ако някой Ви дразни виртуално....игнорираш го....и той дори да е малко луд, след като няма събеседник, може да направи един два монолога и ще се усети, че сам си говори..))....но ако влезнете в диспут с него.....помагате за хаоса и слизате на неговото ниво...
    Боби, блатото е пресъхнало. Източили са го рано сутрин и са го заключили

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
      Е той щото "Susscrofa" не е за бан, нали ... айде стига с двойния аршин вече в новия ви форум!!!
      От около 4-5 години не пиша активно тук и още им държи влага.
      Ох, къФ кеф изпитвам.
      Кат сутрешна дефекация след закуска с овесени ядки.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Боби, блатото е пресъхнало. Източили са го рано сутрин и са го заключили
        ))...ако ги познаваше хората там, нямаше така да говориш, а щеше да се удавиш.....влезни кажи две думи...и ще видиш организиран хаос, ако засегнеш някой....

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        От около 4-5 години не пиша активно тук и още им държи влага.
        Ох, къФ кеф изпитвам.
        Кат сутрешна дефекация след закуска с овесени ядки.
        Не трябва да акаш....идва Коледа....чакаме сланина от теб...))...трупай кила...
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

))...
          Не трябва да акаш....идва Коледа....чакаме сланина от теб...))...трупай кила...
          Не го стресирай,че пак ще зачезне за 3-4 години

Comment

))...ако ги познаваше хората там, нямаше така да говориш, а щеше да се удавиш.....влезни кажи две думи...и ще видиш организиран хаос, ако засегнеш някой....[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
            Темата (линкът ти) ми дава, че е заключена от ранобудната принцеса
            Last edited by Alex_26; d.m.y г., 08:29.

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
              Сега понеже е модерно...да поканим и бежанците да дойдат!
              За кво ти са?! Ти поне си далеч от възрастта на баба меркел...

---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
              Членовете на КАРБ са 20. Всеки член на КАРБ под името му го пише. Както и на мен. Шефа на форума също е член на КАРБ и то от най-старите и е Григор

Председател на КАРБ е Цецо с ник fiore

Не е задължително модераторите и администраторите на форума да са част от КАРБ, но има и такива - малко са.
              Аз да си кажа, че нито ме интересува чий е форума, нито кой е/не е член на клуба, има ли клуб или няма - просто съм човек, който влиза да види кое как е по колата, ако мога да отстраня дребните ремонти, ако не мога, за мен Иво е и шеф и на клуб, и на Алфа Ромео в България и баш-човека на хората.
              Така и не разбрах какъв е проблема с тоя клуб, на кой е нужен и кой по дяволите си мисли, че Алфа му е по-близка на сърцето от на който и да било друг, па бил той и досега не чувал изобщо ни за клуб, ни за форум?!
              Алфа е била Алфа далеч преди който и да било Ганьо да запали трактор със ония стартери-дето дърпаш въже и сега кат се запали тоя и оня, че без него като фен няма да я има дори историята на Алфа...
              Но нямаше да съм с Алфа, ако не знаех за нейните титли 15-тина годишен. Ъхъ, 80-та се уволних от казармата...
              А, и друго, айде да иде някой да се лигави във форума на фауве примерно.
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Темата (линкът ти) ми дава, че е заключена от ранобудната принцеса
                Виж сега...това е самият увод на раздела моето момче....когато имаш свободно време зачети се...но от зад напред....от последната страница....има много култови теми и участници с особено чувство за хумор...,препоръчвам ти го това четиво за разтоварване....по добре отколкото да се натоварваш с твоите опоненти в форума....

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Ето ти една тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65046 ...подобна на тази дето ти спретнаха.....
                Но забележи, че е яко позитивна....хората с времето са се озлобили....

Comment

• Направо скачай тука http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67676
                  Горните етажи остави на сухарите

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                    Направо скачай тука http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67676
                    Горните етажи остави на сухарите
                    Той не употребява ,но и трезвениците са добре дошли.....за да има кой да ни прибира.....))

Comment

• Абе покваряваме ги лекинко ,Черито и Митака вече не са въздържатели,н о не се оплакват

Comment

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
                        Ще имам предвид коментара ти!!!

Много неща могат да се случат. Знае ли човек, какво ни чака утре. Начина не е да се самоизяждаме и нападаме
                        самоизяждането и виртуалните нападения са си факт откакто съществува този форум и Цвети много хубаво написа, че ни чака утре а това утре си е утре и е тотално различно от тия полемики, които водихме през годините не че не бяха приятни с тях всеки от нас израстна и се научихме на толерантност и приятелски отношения без дори да сме се виждали изключително се радвам на процесите в момента ..да, те ще са бавни както беше беше бавно и развитието на този форум но ще доведат до регулярни срещи наживо, а това мислим всички е най-доброто нещо като общуване въобще Благодаря за четенето

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                          Абе покваряваме ги лекинко ,Черито и Митака вече не са въздържатели,н о не се оплакват
                          За Митака не знам.....аз мислех, че си употребяваше....за Черито си прав....стана си пияница...))
                          ....Чери...аз това горе написаното не съм го казвал. някой ми е влезнал в профила...
                          ))

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          самоизяждането и виртуалните нападения са си факт откакто съществува този форум и Цвети много хубаво написа, че ни чака утре а това утре си е утре и е тотално различно от тия полемики, които водихме през годините не че не бяха приятни с тях всеки от нас израстна и се научихме на толерантност и приятелски отношения без дори да сме се виждали изключително се радвам на процесите в момента ..да, те ще са бавни както беше беше бавно и развитието на този форум но ще доведат до регулярни срещи наживо, а това мислим всички е най-доброто нещо като общуване въобще Благодаря за четенето
                          ...ти как не си пиян, че говориш такива сериозни неща...
                          Жив ли се, бе копеле..?

Comment

Виж сега...това е самият увод на раздела моето момче....когато имаш свободно време зачети се...но от зад напред....от последната страница....има много култови теми и участници с особено чувство за хумор...,препоръчвам ти го това четиво за разтоварване....по добре отколкото да се натоварваш с твоите опоненти в форума....

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Ето ти една тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65046 ...подобна на тази дето ти спретнаха.....
                            Но забележи, че е яко позитивна....хората с времето са се озлобили....
                            Мислиш ли, че се натоварвам? Кефат ме, а и искам да видя до къде ще стигне хорската пр....
                            Лошо впечатление ми прави едно - все повече се карат Алфи от определен тип хора, които не ме кефат с поведението си

Comment

Мислиш ли, че се натоварвам? Кефат ме, а и искам да видя до къде ще стигне хорската пр....
                              Лошо впечатление ми прави едно - все повече се карат Алфи от определен тип хора, които не ме кефат с поведението си
                              Ти па....как може да забраниш на хората да си купуват бял хляб......типовият е фолксваген...))...само забележи първите четири букви от последната дума....

Comment

За Митака не знам.....аз мислех, че си употребяваше....за Черито си прав....стана си пияница...))
                                ....Чери...аз това горе написаното не съм го казвал. някой ми е влезнал в профила...
                                ))

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

...ти как не си пиян, че говориш такива сериозни неща...
                                Жив ли се, бе копеле..?
                                Ха ха.......ценителка съм..не пияница!

---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                Костваше ми доста да изчета толкова сериозен коментар от теб!
                                И...срещи на живо ли каза...м?!?!?!?
                                GTV 1.8 TS

Comment

Working...
                                X