Известие

Collapse
No announcement yet.

Поредната глупост....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Сега ще се разбере на кой окачването не е добре.
    Разни нови лъскави джипове ги праскам по завоите на магистралите.
    Приветствам тази инициатива, но усещам, че няма да е изпълнена както трябва и пак някой ще си напълни джобчето от нея.
    Абе Олди, как може да приветстваш подобни кретении бе човек, ти си приветствал Портрета на Вожда Димитров някога сега се казва подкрепям а не приветствам приветствател такъв ...

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      Абе Олди, как може да приветстваш подобни кретении бе човек, ти си приветствал Портрета на Вожда Димитров някога сега се казва подкрепям а не приветствам приветствател такъв ...
      Приветствам, но не подкрепям - за подкрепата е необходимо съгласие да се харчат парите от данъците ми.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

Приветствам, но не подкрепям - за подкрепата е необходимо съгласие да се харчат парите от данъците ми.
        крий ги

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
          крий ги
          Бели пари за, черни дни....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Бели пари за, черни дни....

В затвора пари не ти трябват....................... там обменната валута е цигари................
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              В затвора пари не ти трябват....................... там обменната валута е цигари................
              В днешно време пари на всякъде трябват......цигари се купуват с пари.....е може и с дупе...))
              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Сега ще се разбере на кой окачването не е добре.
                Разни нови лъскави джипове ги праскам по завоите на магистралите.
                Приветствам тази инициатива, но усещам, че няма да е изпълнена както трябва и пак някой ще си напълни джобчето от нея.
                Ипредстави си как некой жип изпреварваш та у лево те засича за да избегне легналия полицай, ти набиваш резко кучките и бегаш я в лево я в десно и после ва сабират от мантинелите.То принципно дупките и неравностите по магистралите вършат същата работа, ама за тях мъркате че ви пречат на скоростното пътуване.Чесно не моа ва разбера.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Ипредстави си как некой жип изпреварваш та у лево те засича за да избегне легналия полицай, ти набиваш резко кучките и бегаш я в лево я в десно и после ва сабират от мантинелите.То принципно дупките и неравностите по магистралите вършат същата работа, ама за тях мъркате че ви пречат на скоростното пътуване.Чесно не моа ва разбера.
                  Малко преди да изпреваря някой, вече съм усетил възможностите на автомобила и водача пред мен, застанал съм в позиция, в която може да се разбере намерението ми - обикновено ме разбират, особено когато присветна с дълги светлинни сигнали.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Предвид, че статията за легналите полицай е от 01,04 (известен като ден на лъжата/шегата) по-скоро ще е закачка с читателите.
                    147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Working...
                    X