Известие

Collapse
No announcement yet.

Проверка от полицията?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това не е ли превишаване на правомощията.. Чак пък 2 патрулки и с буркан все едно си най-големия престъпник в тази държава. Ако си извършил някакво нарушение - добре. Ако издирват някой с Алфа като твоята пак добре, ама чак така.. Има хора с малки деца, които може да се изплашат от това и т.н.

Иначе за проверките добре е от една страна, да. Но от друга ето, понеже през свободното си време работя като scout reporter към букмейкърска къща и днес от 17:30 имам мач Литекс 2 - Лудогорец 2 и трябва да присъствам по от рано на стадиона, защото в противен случай ще изпусна заработения ми в предишните 9 срещи бонус от около 100 евро. Имам неотложна работа до към 16 и 30 в Плевен и после трябва да стигна веднага до Ловеч, а една такава евентуална проверка ще ме върне в 1 клас

Comment

Първоначално публикувано от MJ23 Покажи съобщение
      Това не е ли превишаване на правомощията.. Чак пък 2 патрулки и с буркан все едно си най-големия престъпник в тази държава. Ако си извършил някакво нарушение - добре. Ако издирват някой с Алфа като твоята пак добре, ама чак така.. Има хора с малки деца, които може да се изплашат от това и т.н.

Иначе за проверките добре е от една страна, да. Но от друга ето, понеже през свободното си време работя като scout reporter към букмейкърска къща и днес от 17:30 имам мач Литекс 2 - Лудогорец 2 и трябва да присъствам по от рано на стадиона, защото в противен случай ще изпусна заработения ми в предишните 9 срещи бонус от около 100 евро. Имам неотложна работа до към 16 и 30 в Плевен и после трябва да стигна веднага до Ловеч, а една такава евентуална проверка ще ме върне в 1 клас
      Те си мислеха че са ме спрели, ама аз си спрях сам пред гаража жена ми слезе да отвори вратата и тя ги е видяла първа. Но не видях да се впечатли много. Попитаха дали живеем там, тя вика да аз викам не и двамата в един глас ама аз не живея в гаража все пак
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

В момента течче полицейска акция и масово спират за проверки. Респектират участниците в движението. И да, можеш да откажеш да отвориш багажника, но не го препоръчвам, освен ако няма какво да криеш.
        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Нямат право да ровят в багажника защото е частна собственост, а тя е неприкосновена. Беше скоро, докато приближавах към гаража си, отзад се залепи една патрулка и пусна бурканите, дойде един и взе да свети с едно фенерче отзад и кучето откачи, излязох вън за да го чувам и се оказа, че зад мен са 2 патрулки и съм обграден от 8 ченгета, питах ги дали не съм пуснат за издирване и им предложих да се снимаме , до сега не бяха ме спирали толкова полицаи. Провериха ми само книжката и това беше.

Това,че не криете нищо не означава, че трябва да ви нарушават правата.

ха-ха-ха Пич объркал си рейса На обществено място какъвто е пътя имат право да те събуят и по гащи ако се усъмнят че криеш нещо което е против закона.После върви се оплачи на арменския поп ако не ти изнася Не си попадъл на немската полиция.........................гарантирам ти че ще бъдеш мил като котенце и ще им окажеш пълно съдействие.Само да се осъмнят че си друсан ще пикаеш в канче на магистралата иначе няма да излезеш от управлението.Лошото в случея е че нашите полицаи някои от тях и те самите не знаят какви са им правата,от там понякога някои от тях ги превишават срещу някой,а други на такъв като теб не смеят да им погледнат в багажника.
          Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 14:14.
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
            ха-ха-ха Пич объркал си рейса На обществено място какъвто е пътя имат право да те събуят и по гащи ако се усъмнят че криеш нещо което е против закона.После върви се оплачи на арменския поп ако не ти изнася Не си попадъл на немската полиция.........................гарантирам ти че ще бъдеш мил като котенце и ще им окажеш пълно съдействие.Само да се осъмнят че си друсан ще пикаеш в канче на магистралата иначе няма да излезеш от управлението.Лошото в случея е че нашите полицаи някои от тях и те самите не знаят какви са им правата,от там понякога някои от тях ги превишават срещу някой,а други на такъв като теб не смеят да им погледнат в багажника.
            Напротив, имал съм си работа с немската полиция. С КРИПО по точно Бяха много учтиви, возих се в полицейско БМВ и през цялото време не ме докоснаха дори с пръст. После ми изпратиха писмо да ми се извинят. Аз няма навик да се държа като жертва и те не се отнасят така с мен.
            Last edited by lordliness; d.m.y г., 16:57.

Comment

Напротив, имал съм си работа с немската полиция. С КРИПО по точно Бяха много учтиви, возих се в полицейско БМВ и през цялото време не ме докоснаха дори с пръст. После ми изпратиха писмо да ми се извинят. Аз няма навик да се държа като жертва и те не се отнасят така с мен.

Сигурно ти се извиниха че не си се возил в Алфа,а в БМВ и са ти изпратили писмото с извиненията в бегето Мен поне 50 пъти са ме задържали на пътя и 50 пъти са ми тарашили колата,ама това сигурно защото не си знам правата и съм се държал като жертва................................

Comment

Сигурно ти се извиниха че не си се возил в Алфа,а в БМВ и са ти изпратили писмото с извиненията в бегето Мен поне 50 пъти са ме задържали на пътя и 50 пъти са ми тарашили колата,ама това сигурно защото не си знам правата и съм се държал като жертва................................
                Те преценяват хората знаят с кой могат да си го позволят без последствия . Писмото с извинения ми го изпратиха в Германия на адреса ми.

Comment

Те преценяват хората знаят с кой могат да си го позволят без последствия . Писмото с извинения ми го изпратиха в Германия на адреса ми.

Да и сигурно като са те видяли теб са се наакали

Comment

Да и сигурно като са те видяли теб са се наакали
                    Ако изглеждаш добре и си добре облечен и знаеш какво да кажеш хората се държат приятелски. Иначе предполагам те спират, задържат и тарашат 50 пъти.

Comment

Ако изглеждаш добре и си добре облечен и знаеш какво да кажеш хората се държат приятелски. Иначе предполагам те спират, задържат и тарашат 50 пъти.

Иеееееееее не знаех че така бачка системата Поне да бях сложил 30-тина кила холански чай в багажника, в Германия се харчи много добре,щеше да има и 10% за теб Винаги са отблагодарявам за ценни съвети,особенно ако са доходоносни

Comment

Ето още един ценен съвет: намери най-накрая копчето за ,,кавички,, на клавиатурата.

Comment

Иеееееееее не знаех че така бачка системата Поне да бях сложил 30-тина кила холански чай в багажника, в Германия се харчи много добре,щеше да има и 10% за теб Винаги са отблагодарявам за ценни съвети,особенно ако са доходоносни
                          Не знам как изглеждаш и как си облечен, но знам че не знаеш какво да кажеш, всички знаем.

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
                            Ето още един ценен съвет: намери най-накрая копчето за ,,кавички,, на клавиатурата.

Тоя па,споко бре Говоря ти за истински чай като нашия мурсалския,само че холандски,девет билки бате Тука е хита на сезона

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Не знам как изглеждаш и как си облечен, но знам че не знаеш какво да кажеш, всички знаем.

Начиии изглеждам ного зле Кустюми не носа,защото са супер неудобни за шофиране еле пък на дълги разстояния,ама нееам и личен шофьор Начи лятно време нося кубинки с бели връзки на босо,на горе съм с къмфлажен панталон от два и педесе,още по на горе съм стениска от илиенци щампована в некоя маза с надпис ,,Metallica,, ,,Master of Pupets,, с кръстовете ако се сещаш,и от горе и то в най-големите жеги бате с яке тип бомбар и то винаги с оранжевата страна и с тътуирана тиква ,,тип Майк Тайсън,, абе скинар-извееняк ного съм зле

Comment

И мене вчера ме претарашиха във Хиподрума... и най смешното когато ме питаха дали има нещо нередно в колата и аз им казах 2 зелки където ми смърдат мн гадно и всичките бяха КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕ?

Comment

Първоначално публикувано от grkirowa 156 Покажи съобщение
                                И мене вчера ме претарашиха във Хиподрума... и най смешното когато ме питаха дали има нещо нередно в колата и аз им казах 2 зелки където ми смърдат мн гадно и всичките бяха КЪДЕЕЕЕЕЕЕЕ?

Така е....................като не си се облякал с кастюм Ако пазиш още ония от абютиренската вечер и той щи свърши работа че аз моя го изхвърлих че ми заема само жилищна площ
                                Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:30.

Comment

Working...
                                X