Известие

Collapse
No announcement yet.

Проверка от полицията?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Съвсем забравих за снимката. Бях извън София Во извинявам се
    Attached Files

sigpic
    Alfa Romeo 159 EX

Comment

От тези снимки аз не мога да видя дали всичко, освен пожарогасителя, е в срок на годност.
      Отделно, че от тези снимки се вижда, че доста неща липсват от аптечката, което я прави невалидна и веднага те глобявам, ако искам да се заям с теб.
      Можеше поне да щракнеш описа на съдържанието на аптечката до край.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        От тези снимки аз не мога да видя дали всичко, освен пожарогасителя, е в срок на годност.
        Отделно, че от тези снимки се вижда, че доста неща липсват от аптечката, което я прави невалидна и веднага те глобявам, ако искам да се заям с теб.
        Можеше поне да щракнеш описа на съдържанието на аптечката до край.
        Като опис , ако имаш предвид нещо на хартия, то нямам такъв. Никога не е и имало. Комплекта е купуван Октомври, или Ноември миналата година. Сега ще погледна и в алфата в комплекта, дали има нещо на хартия.

sigpic
        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Е как да не е имало, като на втората снимка се вижда.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Е как да не е имало, като на втората снимка се вижда.
            Аууу да, ама вече го няма. Явно като съм вадил да снимам се е затрило. А другата алфовата аптечка няма въобще такова. А тя е по- нова (2-3) месечна е от автокомплект оод. Ама пък тя сега видях има някакви ръкавици

sigpic
            Alfa Romeo 159 EX

Comment

Добре. И това не става. Е как да ти направя проверка на твоята аптечка, без твое съдействие?
              Може ли да ми потвърдиш, че имаш 29 неща в аптечката. Като да кажем безопасните игли ги броиш всяка за себе си. Да кажем 6 безопасни игли, 2 бинта 5см/5м...
              До тук имаш 8 неща. Ако може да ги изброиш, за да видим дали имаш аптечка или нямаш. Демек ако съм полицай дали ще мога да се заям за нея или няма да мога.
              A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Добре. И това не става. Е как да ти направя проверка на твоята аптечка, без твое съдействие?
                Може ли да ми потвърдиш, че имаш 29 неща в аптечката. Като да кажем безопасните игли ги броиш всяка за себе си. Да кажем 6 безопасни игли, 2 бинта 5см/5м...
                До тук имаш 8 неща. Ако може да ги изброиш, за да видим дали имаш аптечка или нямаш. Демек ако съм полицай дали ще мога да се заям за нея или няма да мога.
                Добре, че не си полицай.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Добре, че не си полицай.
                  Би ли ми дал наредбата, в която ясно е указано какво трябва да съдържа една аптечка, щото дори преди малко бях при един познат в магазина му и в аптечките там, нямаше дори една игла.

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                    Би ли ми дал наредбата, в която ясно е указано какво трябва да съдържа една аптечка, щото дори преди малко бях при един познат в магазина му и в аптечките там, нямаше дори една игла.
                    Дори не знам, че има такава наредба

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Stefan Caromov Покажи съобщение
                      Има аптечки одобрени от министерството на транспорта и такива които са просто аптечки.

ИНСТРУКЦИЯ № 1 ОТ 20 ФЕВРУАРИ 2008 Г. ЗА СЪДЪРЖАНИЕТО НА АПТЕЧКИТЕ НА МОТОРНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА
                      Издадена от Министерството на здравеопазването
                      Обн. ДВ. бр.27 от 11 Март 2008г.

Чл. 1. (1) Аптечките на движещите се по пътя три- и четириколесни моторни превозни средства съдържат:
                      1. еластична лента за кръвоспиране (по Есмарх, 5 см/1 м) - 1 брой;

2. марлен бинт, 5 см/5 м - 2 броя;

3. марлен бинт, 8 см/5 м - 2 броя;

4. марлен бинт, 10 см/5 м - 2 броя;

5. пакет медицински памук, 25 г - 1 брой;

6. стерилни превръзки за повърхностни рани, 10 см/10 см - 4 броя;

7. стерилни превръзки за повърхностни рани, 40 см/60 см - 1 брой;

8. пластири за рани, 3 см/6 см x 4 броя - 2 броя опаковки;

9. адхезивен пластир за прикрепване на превръзка, 2,5 см/2,5 м - 1 брой;

10. триъгълна кърпа, 96 см/96 см/136 см - 2 броя;

11. стерилни полиетиленови ръкавици, голям размер - 2 чифта;

12. разтвор на водна основа, подходящ за дезинфекция на ръце и раневи повърхности - 200 мл;

13. безопасни игли - 6 броя;

14. ножица с тъпи върхове - 1 брой;

15. уред за обдишване - 1 брой.

(2) Всички медицински изделия, посочени в ал. 1, следва да са в срок на годност.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• В фиатската аптечка ги имам тия неща, в алфовата не всичко. Така е купена без безопасните игли и някои други неща

sigpic
                        Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                        X