Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 33 - СА 0185 ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 33 - СА 0185 ..

Извинете за последващите думи! Те са насочени към един конретен индивид, който според мен, посещава този форум.

Човеко, шофиращ тази кола,
    караш като селски бек (разбирай: селяндур дошъл у градо)! Улиците (Хан Крум, Адам Мицкевич, Сливница и обратно) не са част от нац. рали шампионат, а ти не си състезател в него. От няколко месеца те засичам по този маршрут сутрин и вечер да правиш дивотии на пътя с въпросната кола. Не си сам, не си и на пистата - на улицата си, а покрай теб има още купища коли, защото маршрута е натоварен. Осъзнай се, за да не стане най-лошото - да се осъзнаеш като викнат линейката заради малоумните ти селски изцепки на пътя.

П.С.
    Ако ще се репчиш (що не ми го кажеш лично това, като си толкова отворен), да ти кажа, че не желая да ти казвам нищо в лицето. Изобщо не желая да комуникирам с теб (приеми, че съм мишок, който в интернет е много смел, но на живо е мухльо). Просто спри с глупостите си, защото не си сам на пътя.

П.С.2
    На ул. Хан Крум пресичат много хора както и деца, същото важи и за ул. Адам Мицкевич! Казвам ти го, белким ти светне жълтата лампа в кратуната.

....
    Първоначално публикувано от ivanchoivanov Покажи съобщение
    Извинете за последващите думи! Те са насочени към един конретен индивид, който според мен, посещава този форум.

Човеко, шофиращ тази кола,
    караш като селски бек (разбирай: селяндур дошъл у градо)! Улиците (Хан Кубрат, Адам Мицкевич, Сливница и обратно) не са част от нац. рали шампионат, а ти не си състезател в него. От няколко месеца те засичам по този маршрут сутрин и вечер да правиш дивотии на пътя с въпросната кола. Не си сам, не си и на пистата - на улицата си, а покрай теб има още купища коли, защото маршрута е натоварен. Осъзнай се, за да не стане най-лошото - да се осъзнаеш като викнат линейката заради малоумните ти селски изцепки на пътя.

П.С.
    Ако ще се репчиш (що не ми го кажеш лично това, като си толкова отворен), да ти кажа, че не желая да ти казвам нищо в лицето. Изобщо не желая да комуникирам с теб (приеми, че съм мишок, който в интернет е много смел, но на живо е мухльо). Просто спри с глупостите си, защото не си сам на пътя.

П.С.2
    На ул. Хан Кубрат пресичат много хора както и деца, същото важи и за ул. Адам Мицкевич! Казвам ти го, белким ти светне жълтата лампа в кратуната.
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

digitalundgrd, правилно. Благодаря за корекцията!

Comment

Какъв цвят е 33-ката? Може да съм аз. Карам по описания маршрут и имам 33-ка. Само Рег. № не съвпада.

И ако съм аз, то дискусията може да мине на ЛС. Да доизясним ситуацията и да намерим решение. Ако съм аз все пак.
        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Бяла алфа 33. Снощи пак мина като изтребител, този път видях много хубаво номера - 0133, не 85...

Comment

Еми тя точно тази Алфа няма как да се кара по-бавно
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ама разбира се... как не се сетих сам?!

Comment

Аз не мога да си обесня целта на тази тема! За какво си я пуснал? Да държиш на някой сметка защо е карал бързо и против правилата ? Ти орган на реда ли си ? Издразнил те е с нещо и това е .. преглътно го и продължавай напред.

Comment

Тази тема не е за теб. И да ти отговоря в твоят дух: ти адвокат ли си му?
                  Има такива като този шофер, защото всички мълчат. Публично трябва да не се толерира точно такова шофиране, като на този господин. В случая - аз мрънкам и дудна срещу изцепките му. Написал съм по-горе защо.

Comment

Не виждам нищо лошо в темата. Напротив - намирам я за полезна.
                    Както всички вече се убедихме, само контолните органи не са способни да се справят с пътното хулиганство.
                    Поради това то трябва да се порицава от повече хора, повсеместно и непрестанно.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Аман от моралисти !

Comment

Аман от рацери!

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                          Аман от моралисти !
                          Когато станеш потърпевш от действията на "селянина с беемвето" и ти ще станеш моралист.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Когато станеш потърпевш от действията на "селянина с беемвето" и ти ще станеш моралист.
                            Бил съм потърпевш неколкократно. Но се научих да не хабя нерви и време за тези неща. Иначе трябваше във всеки автомобилен форум да напускам такива теми.

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Бил съм потърпевш неколкократно. Но се научих да не хабя нерви и време за тези неща. Иначе трябваше във всеки автомобилен форум да напускам такива теми.
                              Тогава продължавай да си пестиш нервите вместо да адвокатничиш на негативните неща в обществото.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X