Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 33 - СА 0185 ..

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    ...как веднъж не свирна, не каза на някой светофар примерно: "Човече, не си прав, еди къде си сбърка, не се прави така"....
    Е как да каже като не може да те стигне

Съдя по това, че от няколко месеца уж те наблюдава, а чак снощи завалията смогна да ти види правилно всички цифри от номера
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
      Е как да каже като не може да те стигне

Съдя по това, че от няколко месеца уж те наблюдава, а чак снощи завалията смогна да ти види правилно всички цифри от номера
      Е, поне не е излъгал човека, определено е видял моя номер, не е свободно съчинение, това което е написал.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Митак няма ли глоба за ненужно каране в лявата лента? Тука има и е 250 евро,виждал съм доста хора глобени за такова нарушение.
        Няма, нали писах какво ми обясни полицая.Освен това тука всеки има права, задължения няма.Всичко друго е комунизъм.Освен това ако не караш възможно най-бавно с минимален брой натискания на спирачката и съединителя то много си се прецакал с амортизацията на колата.Желателно е да не си играйш ненужно с лостчето на мигачите за да не абиш крушки и ток, и затва говориш по телефона в движение за да не се изкушиш да го пипнеш проклетото лостче.И в никакъв случай не пускаш парното щото така повишаваш разхода на гориво и топла вода, достатъчно е да забършеш с длан малко предното стъкло.На кръстовище задължително трябва да направиш всичко възможно да прередиш всички и да минеш на червено защото светофара свети за последно.За някои наистина е за последно,защото някакъв олигофрен е имал наглоста да си помисли че има повече права и е минал на зелено.Също така така трябва да заявиш правата си над колкото е възможно повече паркоместа, обикновенно малките коли се задоволяват две, лъскачките дори успяват диагонално да заемат три.Всякакво спазване на правилника, съобразяване с другите участници в движението, толерантноста и колегиалноста те правят балък.Не дай си боже да отстъпиш предимство на някой.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ей не ме разбрахте...всеки е джигит в неква сфера...автомобили, секс, пиене и т.н....някой дублират...))...той дигиталният си го е поснал у подписа..
          Искам да кажа, че тоя дет дава акъл как да се кара, трябва да е по добър от другия...ама при нас не е така....макар и виртуално, съм убеден в това...
          А бе адаш, оти се връзваш на някой, който с първият си пост у форума те заяжда.....тоя ти има зъб...))
          Шегувам се бе копелета...
          А Наздраве....
          п.п...ако автора на темата има да каже нещо....Моля...ако не да я закриваме....Боби 33...беше достатъчно искрен и откровен....не се направи на мишок....но за автора не знам....
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
            Ей не ме разбрахте...всеки е джигит в неква сфера...автомобили, секс, пиене и т.н....някой дублират...))...той дигиталният си го е поснал у подписа..
            Искам да кажа, че тоя дет дава акъл как да се кара, трябва да е по добър от другия...ама при нас не е така....макар и виртуално, съм убеден в това...
            А бе адаш, оти се връзваш на някой, който с първият си пост у форума те заяжда.....тоя ти има зъб...))
            Шегувам се бе копелета...
            А Наздраве....
            п.п...ако автора на темата има да каже нещо....Моля...ако не да я закриваме....Боби 33...беше достатъчно искрен и откровен....не се направи на мишок....но за автора не знам....

Тоо па...............................нали трябва да има интрига Като са прибера в 22ч. да не мислиш че си пускам ,,Дързост и красота,,
            SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

В едно съм убеден. Когато твърдиш нещо-трябва да го докажеш. Иначе само сереш по главите на другите. Аз също не съм перфектен, но кой ли е?
              Хубаво е, когато говориш нещо, да се аргументираш. Иначе си е само
              Лека нощ!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ето ме. Малко със закъснение ще отговарям, ама не седя по цяла вечер пред компютъра (по цял ден ми стига да го гледам ). Така, не съм казал, че съм перфектен. Не се представям, защото не желая да го правя. Писал съм в този форум преди време 4-5 пъти, по други форуми си имам друг ник, знаят ме кой съм. А кой съм - няма никакво значение. Забележката и обвинението ми беше, към теб (в случая), Bobi_33 (Симеон се казвам, ако това ще те успокои). Не си ме засичал мен лично, но си засичал други на кръстовището на Орион към надежда (на левия завой, който обичаш да взимаш на две гуми доста често), също пред Лидъл по моста над бакърена фабрика (бившата, щото май вече я няма). Ти от едната крайност отиде в другата - говориш за пенсиите с по 7 диоптъра, дето карат с 30 захапали волана и се чуди защо всички покрай тях летят. Значи или трябва да сме рацери и да караме като теб, или да се влачим в дясната лента.
                По продължението Хан Кубрат като тръгнеш от Еуратек и стигнеш до Лидъл, постоянно изкачат хора (3 магазина, училище наблизо, цигнаската махала...). В тази посока, пред Хеед91 също постоянно изкачат хора от нищото, защото ги мързи да мръднат 20м. надолу до светофара. Адам Мицкевич - там е фраш също с пресичащи, каруци, разни други мургави субекти. Малко пипе трябва да се светнеш, че да караш рисково в този участък не е най-удачното. Като си рацер - отиди на Бухово и се връткай, засилвай, дрифти и т.н. колкото искаш. Улиците не са място за подобни действия, още по-малко да се доказваш колко си добър като шофьор, или да наказваш влачещите се с 30.

И нещо вече лично (до сега беше принципно, срещи изцепките на пътя): виждам, че ти е зелен ника. Някак си.. не ти отива да си представител на авто форум, и да се държиш по този начин. Не, че не е практика (затова и вече не членувам никъде), но идеята на авто клубовете е друга.

---------- Post added at 08:54 ---------- Previous post was at 08:48 ----------

Ако много държиш, ще ти свирна, и ще ти кажа "човек, не си прав да караш така". Щом е толкова важно кой съм, ще ме видиш. Ама какво от това?! Аз съм един от чакащите на светофара. Въпроса е принципен, а не персонален. Улиците не са място за доказване. Повече толерантност на пътя - по-малко ПТП-та. Не е нужно да стане белята.

Comment

Не бих искал да засягам никого с мнението си, но конкретната тема, която разискваме всички, за мен си е открита провокация. Първо се започва с обидни епитети, след това се минава през подробна картировка на голяма част от София, като едва ли не, се дава пълно описание даже и на каква предавка се взимат завойте. Не мога да не се запитам колега ivanchoivanov от къде имаш тази информация. Аз също много често се движа по идентични маршрути, но чак пък да описвам колко пъти са ме избутвали от пътя и са застрашавали безопасността ми... някакси съм го преживял след като съм зад волана, и се старая да не преекспонирам обстановката(в името на общата безопасност).
                  Отделно, кой се заглежда по 33'ки, както и да се движат по пътя.
                  И още нещо - защо продължаваш с клеветите, при положение, че вече стана ясно, че адаша кара неразумно. Ако има някой, който те е настъпал по мазола - обърни се към него.
                  А какво е клевета - "Клеветата е разпространението на невярна информация, злепоставяща честта, достойнството или доброто име на някого, с цел да се накърни репутацията му в обществото" - източник уикипедия...

Нещо в мен някакси се противи да възприеме, че произтеклия разговор е бил с цел да направи улиците по-безопасно място за придвижване.
                  alfa romeo sprint 1984

Comment

Бе нали си е наше момче та викате нЕма ядове...т'ва представям си ако беше нЕкой с BMW вече да сте го затрупали с гОвна.....
                    Alfa 155 1.9TD '97 EX
                    Alfa 166 2.4 JTD EX
                    Alfa 156 2.4 JTD

Comment

boris037, ако ще си говорим за обиждане, не съм обидил никого, но от друга страна към мен имаше по-горе обидни реплики. Казах "като" - прочети отново. Никъде не съм обидил Bobi_33 като личност. Коментирам държанието му зад волана. И отговарям, защото преди това има някакви въпроси, води се дискусия.

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                        Бе нали си е наше момче та викате нЕма ядове...т'ва представям си ако беше нЕкой с BMW вече да сте го затрупали с гОвна.....
                        И аз съм на същото мнение
                        Now: 156 2.5 V6 24V
                        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Абе газ бе ... Деее*а и фиата му ... Както някой спомена секи си има глава на раменете да му мисли. Като направи грешка ще си плаща за нея. Понякога човек го ухапвят и почва да се реже ... Опасно е да ... Опасно е да се кара въобще ... Това че някой дава газ и колата му се отличава със звука си да речем от останалите не прави шофирането му рисково ... Това че някой като кара прави по резки движения и изпреварва другите не го прави опасен. Човек като кара така е 100 пъти по-съсредоточен в шофирането отколкото като спазва ограничението и си слуша радиото примерно. Това че даден автомобил отсрани изглежда едиси как не значи нищо. Аман вече от акъладжии ... Кой как да карал и т.н. ако блъсне някого от тебе ли ще търсят отговорност или от него какво си се загрижил толкова все едно ти е рода ... Като не те кефи тегли му една майна и си продължавай по пътя както прави всеки.
                          sigpic
                          33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                          Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                            Абе газ бе ... Деее*а и фиата му ... Както някой спомена секи си има глава на раменете да му мисли. Като направи грешка ще си плаща за нея. Понякога човек го ухапвят и почва да се реже ... Опасно е да ... Опасно е да се кара въобще ... Това че някой дава газ и колата му се отличава със звука си да речем от останалите не прави шофирането му рисково ... Това че някой като кара прави по резки движения и изпреварва другите не го прави опасен. Човек като кара така е 100 пъти по-съсредоточен в шофирането отколкото като спазва ограничението и си слуша радиото примерно. Това че даден автомобил отсрани изглежда едиси как не значи нищо. Аман вече от акъладжии ... Кой как да карал и т.н. ако блъсне някого от тебе ли ще търсят отговорност или от него какво си се загрижил толкова все едно ти е рода ... Като не те кефи тегли му една майна и си продължавай по пътя както прави всеки.
                            Аман от индивидчета, които за да засвидетелстват приятелство, от 9 кладенеца вода ще донесат, за да оправдаят очевадна неправда.

Съзнавате ли, какво говорите бре? Вие се побъркахте да оправдавате пътното хулиганство на некой-си.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Чоек ай моля та ... смешен си с тва изказване. Се едно ти да ми даваш наклон на онаа работа как да карам. Имаш ли си на идея ква п*тка майна щи тегля ... Примерно нали. Всеки сам си прави преценка за себе си ... Хубаво или лошо тва е реалността.
                              sigpic
                              33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                              Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Ако вашите семейства, деца или приятели са на същата тази улица... ще видим кой от кого и как ще се търси отговорност.
                                Now: 156 2.5 V6 24V
                                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Working...
                                X