Известие

Collapse
No announcement yet.

Turtle vs Sonax wax

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Човек концентрата на тоя препарат разяждаше маслото , двигателите лъсваха, а червени коли не миехме щото ставаха розови
    Концентрата - да. Но както знаем всички от отрова се правят лекарства - въпроса е в дозировката.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Туртъла който съм поснал го дава до 18 миенета.Плюс което е най-продаваната вакса в света,едва ли е само маркетинг..............................
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Не е добре да се отричат технологиите - дал съм средства за водоструйка, но с нея си мия както колите, така и облицовки, настилки и градинско обзавеждане и оборудване
        sigpic

Comment

Другата седмица съм при един ,,напушен,, който работи с нано технологии ще го преслушам и ще видим какво има да предложи

Comment

Няма нано мано покрития, които да издържат безконтактно миене. Има шампоани за миене. Химията на безконтактното отмива всякаки покрития.
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
              Другата седмица съм при един ,,напушен,, който работи с нано технологии ще го преслушам и ще видим какво има да предложи
              Не е необходимо да се свързваш с такъв специалист. Нещата са елементарни - въпрос на химия, дозировка, пяна и измиваща вода, използвани по подходящ начин.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                Не е необходимо да се свързваш с такъв специалист. Нещата са елементарни - въпрос на химия, дозировка, пяна и измиваща вода, използвани по подходящ начин.

Света се развива джи......................

Comment

За това хората са измислили нов вид тунинг:

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                  X