Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква да е следващата ми кола ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква да е следващата ми кола ?

От въпроса става ясно, но все пак малко пояснение :
    Бюджет 7-10000лв
    Задължителни изисквания: комби, дизел, тракшън контрол, колко може повече еърбеци, кликатик(климатроник), разни други глезотий които не са от първостепенно значение. Като фаворити са подредени както са си подредени, ясно е 159ката е най-на сърце, но това не означава че и другите са много по-зле. Предимства/недостатъци ?
    Alfa 159SW Jtdm
    Volvo V50 d ...
    Seat Leon Tdi
    Toyota Avensis D4D
    Audi A4/A6
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

По мое мнение - избор най-насърце е 159-ка, безспортно, най- разумно като избор е Тойотата.
    АКо аз трябваше да избирам отново, бих избрал Алфата, но .
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Сеата е испански жмел........................двигател на ФВ,ама другото е много ниско качество.Аудито си е тунингован голф,скъпа подръжка а в замяна получаваш един обикновен шосеен автомобил който няма какво да ти преложи повече от предвижване от точка ,,А,, до точка ,,Б,, 159 страхотен интериор и екстериор и определено има какво да преложи по тая част.....нататака нямам наблюдения..............................
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

От изброените само за Volvo'то бих се замислил като вариант на 159ката, но като ги сложа един до друг ще взема алфара
        sigpic
        1999 Alfa Romeo 146 1.6 TS Junior -> ex
        2006 Alfa Romeo 159SW 1.9 JTD
        2007 Alfa Romeo Brera 2.4 JTD

Comment

Ако ще е А4 (B6) се препоръчва двигателя 1,9ТДИ и куатро задвижване. Ако става въпрос за A6 4F (след 2004г.) там поддръжката е много солена, а дизелите, които ще са в бюджета ти ще са безкрайно изтормозени и много трудно ще се намери хубав екземпляр за тези пари.
          Всички автоматици А4/А6 след 2001г. на предно предаване са с мултитроник кутия, която е супер боклук, а тези с куатро са типтроник кутия на ZF, която пак се разваля, но в сравнение с мултитроника е много по-добра. Така, че ръчните скорости + куатро е най-добрият вариант при избор на едно Ауди.

Сеата предполагам ще е с 2,0тди, който не се слави с особена издържливост.

Други варианти: 330d, c30amg
          Now: 156 2.5 V6 24V
          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Мерц или бмв категорично НЕ.
            Наскоро се возих на една Онда Акорд, като цяло бива но нямам наблюдения откъм дизеловата гама, за жалост и комбито е пълен шит.
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

Сеат Леон комби има ли ?

C30 AMG с този бюджет - трудна работа.

С малко повече късмет и някой лев отгоре може и Субару Легаси дизел - аз лично това бих предпочел.
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Леона нещо средно между ван и хечбек, като цяло е приятна колица.
                Относно Волвото, някакви наблюдения относно дизеловите мотори, като здравина, комфорт и сигурност съм сигурен че ще е на прилично ниво.

Comment

А за Инсигния замислял ли си се?
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
                  ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

V50 имат хубави цени гледам ги че са 1.6 или 2.0,не знам да ли имат други матори.Ако са читави тия два матора защо да не си вземеш една шведка.За бюджета перфектно даже ще ти останат за обслужване.Мен лично страшно ме кефи да карам кола,различна от масата......................Иначе от немските само мерца и бумера стават за нещо..................
                    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Alfa 159SW Jtdm или Volvo V50 d

Помисли в зависимост от това какви са ти нуждите.
                      Аз също харесвам въпросното волво и бях на косъм да взема едно миналата година.Скандинавците много ги карат,много...комбито е доста просторно отзад,багаж бол...,но просто не мога да си представя да се возя във волво и да се заглеждам в Алфи...и всеки път да си казвам..."абе що не си взех аз една Алфа...да се е'а в тиквата"....

Другите коли са абсолютно посредствени...за мен.
                      156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                      147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                      159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        Alfa 159SW Jtdm или Volvo V50 d

Помисли в зависимост от това какви са ти нуждите.
                        Аз също харесвам въпросното волво и бях на косъм да взема едно миналата година.Скандинавците много ги карат,много...комбито е доста просторно отзад,багаж бол...,но просто не мога да си представя да се возя във волво и да се заглеждам в Алфи...и всеки път да си казвам..."абе що не си взех аз една Алфа...да се е'а в тиквата"....

Другите коли са абсолютно посредствени...за мен.

Горе долу и при мен е така. Принципно съм за 159ка..., в крайна сметка като дойде време ще взема това което ми попадне по-читаво.

Comment

То е ясно, че 159 ще вземеш, сега просто обсъждаме предимствата и недостатъците на безличните коли :Р
                          Гледай да е Q4 поне...
                          Now: 156 2.5 V6 24V
                          Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

http://www.mobile.bg/11459869259037309
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Не мерси, пасат не е моя автомобил..., еле пък и автомат, имал съм автоматик, кефи по принцип, но предпочитам ръчката.

Comment

Working...
                              X