телешката напа доколкото аз знам се обработва с вода под налягане и тн,не е толкова просто за пример якетата Авирекс върха на гъзарията за времето си струваха по 800 долара и на паспортите им пише че само няколко страни в Европа могат и имат право да ги почистват химическо другаде не,правят якета от елен лос и бизон.преди съм ходил и разглеждал телешки кожи в София ходих до Гара Искър имаше фирмен магазин с кожени облекла всякакви от естествена кожа и там продаваха кожи,по спомени тия дето разглеждах квадратният метър беше от 20 до 22 долара за квадрат,говоря за качествени кожи боядисани обработени не за шир потреба,най големият производител на кожи за дрехи е Египет там са некви стотинки,рокерско яки струва около 20 долара,а иначе тук пак в София съм си шил рокерия по поръчка при Борис Божилов някога живееше в Люлин после се премести някъде другаде,за времето си ми каза че това е най голямото яке рокерско което е шил 72 см гръб било,да си ушиеш сам яке по твой вкус не е хич евтино и,първо отиват от 4 до 5 квадратни метра кожа ,после ако набараш качествени ципове японски YKK и хубави капси и подплата и хастар смятай без работата колко ти излизат само материалите,хубавото си е хубаво няма как да е евтино и да е лесно.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кожа телешка напа за яке,откъде?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениетелешката напа доколкото аз знам се обработва с вода под налягане и тн,не е толкова просто за пример якетата Авирекс върха на гъзарията за времето си струваха по 800 долара и на паспортите им пише че само няколко страни в Европа могат и имат право да ги почистват химическо другаде не,правят якета от елен лос и бизон.преди съм ходил и разглеждал телешки кожи в София ходих до Гара Искър имаше фирмен магазин с кожени облекла всякакви от естествена кожа и там продаваха кожи,по спомени тия дето разглеждах квадратният метър беше от 20 до 22 долара за квадрат,говоря за качествени кожи боядисани обработени не за шир потреба,най големият производител на кожи за дрехи е Египет там са некви стотинки,рокерско яки струва около 20 долара,а иначе тук пак в София съм си шил рокерия по поръчка при Борис Божилов някога живееше в Люлин после се премести някъде другаде,за времето си ми каза че това е най голямото яке рокерско което е шил 72 см гръб било,да си ушиеш сам яке по твой вкус не е хич евтино и,първо отиват от 4 до 5 квадратни метра кожа ,после ако набараш качествени ципове японски YKK и хубави капси и подплата и хастар смятай без работата колко ти излизат само материалите,хубавото си е хубаво няма как да е евтино и да е лесно.
Comment
-
Много са ми интересни такива нашенски абуригени...хукнал на другия край на света да бере ягоди за паунди иска да бъде гъзар ама няма денги...и тръгнал да занимава сто човека с едно парче кожа,че в Англия нямали разираши...те хората имат ама батката тря развърже кесето.Изпратете му и за обувки на момчето и да е по рейса че по ефтино.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНякой ако може ми даде телефона на Сайгона че съм го затрил,щото някои намерения ми пропаднаха ма не съм се отказал за в бъдеще, щото тук във Варна един цип не мое ти сменят камо ли да ти ушият нещо, то конец нямал, ма кожат била дебела, ма ся баш в 14 часа ли дойде, остъй якето ела след две седмици...абе калпазани.
---------- Post added at 05:43 ---------- Previous post was at 05:42 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеМного са ми интересни такива нашенски абуригени...хукнал на другия край на света да бере ягоди за паунди иска да бъде гъзар ама няма денги...и тръгнал да занимава сто човека с едно парче кожа,че в Англия нямали разираши...те хората имат ама батката тря развърже кесето.Изпратете му и за обувки на момчето и да е по рейса че по ефтино.
Аз и майка ти сме виновни.Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеМного са ми интересни такива нашенски абуригени...хукнал на другия край на света да бере ягоди за паунди иска да бъде гъзар ама няма денги...и тръгнал да занимава сто човека с едно парче кожа,че в Англия нямали разираши...те хората имат ама батката тря развърже кесето.Изпратете му и за обувки на момчето и да е по рейса че по ефтино.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Към кучето оги доги
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеМного са ми интересни такива нашенски абуригени...хукнал на другия край на света да бере ягоди за паунди иска да бъде гъзар ама няма денги...и тръгнал да занимава сто човека с едно парче кожа,че в Англия нямали разираши...те хората имат ама батката тря развърже кесето.Изпратете му и за обувки на момчето и да е по рейса че по ефтино.Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553
Comment
-
неприятно е че форума няма опция като Фейсбука като блокираш някой да те вижда изобщо нито темите ти нито снимките нито да коментира твой постове,ако го променят някак си ще е добре за всички,то е хубаво да има зевзеци да става лаф и смях ама то тука тия неколко дето са са скучни и са обикновенни злобици мънички тролчета дето цели да те обиди да те жегне некъде да се захванеш с него вместо с нещо полезно,хубаво че не ги виждам на живо и няма и да се случи с сигурност,пък и нямам желанието и в личният живот да се обграждам с такива,сигурно за некой 20 годишен къде пуши марихуана са още интересни и ексцентрични,на мене ми е минало времето.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениенеприятно е че форума няма опция като Фейсбука като блокираш някой да те вижда изобщо нито темите ти нито снимките нито да коментира твой постове,ако го променят някак си ще е добре за всички,то е хубаво да има зевзеци да става лаф и смях ама то тука тия неколко дето са са скучни и са обикновенни злобици мънички тролчета дето цели да те обиди да те жегне некъде да се захванеш с него вместо с нещо полезно,хубаво че не ги виждам на живо и няма и да се случи с сигурност,пък и нямам желанието и в личният живот да се обграждам с такива,сигурно за некой 20 годишен къде пуши марихуана са още интересни и ексцентрични,на мене ми е минало времето.аз съм косъма в супата тИ
аз съм тоя дето ем та обича щото си колорит неземен ем гледам те преЕбем лекичко в постовете щото си и разбирач ама си парапитек Ръни
тебе едни цици че те извадят от духовно равновесие иначе се кефя, че пишеш тука
обичам та, брат
а ти ме мразиш .. пфууу ...неразбран бях и неразбран си оставам
---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:37 ----------
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеКолега куче, Сигурен съм, че не познаваш колегата Атилла. Как си позволяваш такива коментари, без да познаваш човека! А и да го познаваш, тук ли му е мястото? Относно коментара на Еко над мен, подкрепям. Вярно, че има няколко човека във форума, дето подскачат от тема в тема и са най-компетентни. Заради такива като вас, много знаещи спряха да пишат. Айде, със здраве!да, има изказвания, които са от чисто неговата камбанария но всеки има право да се изкаже
не го четете добре вие - там ви е проблема
айде, честит Първи Май
Comment
-
Бил "Явление",не бил злобен?Не те познавам колега но явно не си в час или имате по дълбоки взаимоотношения."Пича" къде се вписа ?В "общи приказки" евала човек.
Онзи да си пише в неговите теми,теми в които въпроса се разисква в първите две три мнения и от там каша.
Вярвам повечето не могат да го дишат и се чудят какво прави тук.
Нито един смислен отговор в техническа тема
Анти марката настроен и куп други глупости.
Нямам идея какво прави тук...?
Да споря с него тук е безмислено,виж обаче на живо бих искал да го видяи да си поговорим по мъжки
.
Писах ЛС на Ранобудниче по въпроса.Много по полезни хора за форума бяха баннати за по малки "прояви" ,други изчезнаха и не пишат именно заради такива като Шаро.
Както и да е,ако има някой да помогне по темата ще съм благодарен.Last edited by AttilaSL; d.m.y г., 08:48.Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщениеЗдравейте колеги,
Искам да си ушия кожено яке но не мога да си намеря кожа.
Звънях из разни складове които намерих из нета но имат само за мебели(дивани,табуретки и т.н).
Имате ли идея откъде може да се купи?
Търся само телешка напа.
Поздрави!
Тук във Варна в Аспарухово има един "тапицер", който се занимава предимно с шиене на рокерски якета, казва се Данко, ако мислиш че може да ти е от полза ще ти дам негов телефон да се чуете да му обясниш какво точно ти трябва.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщениеБил "Явление",не бил злобен?Не те познавам колега но явно не си в час или имате по дълбоки взаимоотношения."Пича" къде се вписа ?В "общи приказки" евала човек.
Онзи да си пише в неговите теми,теми в които въпроса се разисква в първите две три мнения и от там каша.
Вярвам повечето не могат да го дишат и се чудят какво прави тук.
Нито един смислен отговор в техническа тема
Анти марката настроен и куп други глупости.
Нямам идея какво прави тук...?
Да споря с него тук е безмислено,виж обаче на живо бих искал да го видяи да си поговорим по мъжки
.
Писах ЛС на Ранобудниче по въпроса.Много по полезни хора за форума бяха баннати за по малки "прояви" ,други изчезнаха и не пишат именно заради такива като Шаро.
Както и да е,ако има някой да помогне по темата ще съм благодарен.Оги доги си е наш човек в темите на нас пиянките у форумо
той може да не е фен на марката ама си е човек и е много готин, той е базиран в Холандия и не го познавам и не съм го виждал наживо но за мен си е човек
вписа се тук защото си е готин
иначе по отношение на технически теми и т.н. не всеки е корифей ... да, може всяко нещо да се чете като заяждане ама на кого му пука вече
ние сме си ние - оцелелите от феновете на Алфа Ромео аз апелирам да не се препираме а да открием у всеки нещо готино а то има какво
а наздраве и всичко най
Comment
-
Моля, другарко Ранубудниче......и аз искам да се оплача от кучето Доги....миналата година ми дойде на гости сред нощ с една каса хайникен и ми развали дисциплината......а бях толкова примерен...
Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:32.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Проверих във въпросния магазин, както обещах по-горе.
Имат телешка напа на цена от 55 лв./кв.м.
Искаха да ми показват разновидности, цветове и пр., но тъй като аз нищо не разбирам от кожи, само взех телефон за контакт:
+359 888 319 996 - Гергана.
Успех!
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщениеКолега куче, Сигурен съм, че не познаваш колегата Атилла. Как си позволяваш такива коментари, без да познаваш човека! А и да го познаваш, тук ли му е мястото? Относно коментара на Еко над мен, подкрепям. Вярно, че има няколко човека във форума, дето подскачат от тема в тема и са най-компетентни. Заради такива като вас, много знаещи спряха да пишат. Айде, със здраве!
Comment
Comment