Известие

Collapse
No announcement yet.

Кожа телешка напа за яке,откъде?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
    ОгиДоги е явление и аз не разбирам защо му се дразните предвид, че той не е злобен в нищо и е достатъчно пич да се внедри тука за нула време ...
    Аз съм сигурен, че човека не го прави от злоба. Просто му е толкова умствения багаж.
    До скоро пищеше как му е скъпо в Холандия и как не храни никой там, а сега отново компетентен. Най-смешното, че се самохрани.

Просто си е кухо момчето и не помни какво е говорил за собствения си гръб. За това съм сигурен, че не го прави от злоба.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Аз съм сигурен, че човека не го прави от злоба. Просто му е толкова умствения багаж.
      До скоро пищеше как му е скъпо в Холандия и как не храни никой там, а сега отново компетентен. Най-смешното, че се самохрани.

Просто си е кухо момчето и не помни какво е говорил за собствения си гръб. За това съм сигурен, че не го прави от злоба.
      виртуалното имидж за всеки от нас а малко встрани от живото имидж присъствие примерно земи ме мене някога се имаше анкети за това дали съм гъз и на, решиха всички, не съм гъз ама са аз като съм гъз кво да правя ? ами гъз съм си и тва е но поне съм искрен макар и гъз
      няма никакво значение кой колко багаж има фгъзъ или фглавата или, не дай си боже, фръката важното, е че си лафим тука и пада голям купон аааа

Comment

[QUOTE=AttilaSL;1475542]
        Писах ЛС на Ранобудниче по въпроса.Много по полезни хора за форума бяха баннати за по малки "прояви" ,други изчезнаха и не пишат именно заради такива като Шаро.

Най-унизителното нещо в тоя живот е да си доносник,мишок,съсел, rats...Безпринципни мъже...олицетворение на женски полов орган...саможиви без приятели...Такива хора винаги са били отритвани от нормалното общество,а мафията ги е чистела...Пич аз да ли ще съм част от тоя форум за мен е без значение...ама ти си роден да бъдеш мишок...и ако някой ден възкръснеш да разбереш че по-голям мишок от теб не е имало.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1476019]
          Първоначално публикувано от AttilaSL Покажи съобщение
          Писах ЛС на Ранобудниче по въпроса.Много по полезни хора за форума бяха баннати за по малки "прояви" ,други изчезнаха и не пишат именно заради такива като Шаро.

Най-унизителното нещо в тоя живот е да си доносник,мишок,съсел, rats...Безпринципни мъже...олицетворение на женски полов орган...саможиви без приятели...Такива хора винаги са били отритвани от нормалното общество,а мафията ги е чистела...Пич аз да ли ще съм част от тоя форум за мен е без значение...ама ти си роден да бъдеш мишок...и ако някой ден възкръснеш да разбереш че по-голям мишок от теб не е имало.
          ама ето и ти хейтиш сега и това не е готино глей са Оги Доги ние ти се кефим но има и такива които не ти се кефят - голям праз това е форум за бога какво толкова сте се захванали не ми е ясно и друго ... моля не занимавайте Ранобудниче тя си има достатъчно отговорности ...

Comment

Джон,поне веднъж се засрами.
            Спри да лееш простотията си.
            Не си интересен и никой не му пука,какво е било по времето на баба Тонка. Толкова ли ти е трудно да се придържаш към темата която автора е задал?
            Толкова е лесно,написано е горе в заглавието?Седни прочети го размисли,удари няколко хайнекена,ако не можеш да вникнеш,просто подмими темата и иди се наздравосФай.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Ако ти беше мерило за това кой какъв е,тежко ни и горко на всички.
              Именно че не ти дреме за форума затова и писах,да взема да се поразмърда малко и да изчисти гнилоча.
              Отново обиждаш и пак ще ти се размине,но нали си виртуален бияч и гъзар!!!
              Вярвай поста ти говори много повече за теб отколкото ти някога сам ще разбереш за себе си.
              Поне постни една твоя снимка да разберем от кого да се страхуваме като те видим.
              Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

Working...
              X