Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойранската епопея

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дойранската епопея

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:50.

Тази история преди ме караше да се чувствам горд - че съм българин, и че съм с пагон ...
    Напоследък обаче само се натъжавам като чета такива неща, и гледам реалността около себе си.

Поклон пред героите, дано не се обръщат в гробовете си заради нас сега!!!
    155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
    Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Амии....просто тръгнете към София.....не са малко тези които ще ви подкрепят.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Точно днес търсих информация за Дойран, но намерих само две атаки, не 6. Много добре написано, прочетох го цялото. Благодаря
        Според вас, заслужава ли си пътна помощ или по-добре сама да си бутам

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:51.

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Амии....просто тръгнете към София.....не са малко тези които ще ви подкрепят.
            Работата е там, че са малцина тия, дето ще тръгнем - останалите ще гледат от безопасно разстояние, или ще бъдат пуснати срещу нас...
            Вече е имало такъв опит преди години.
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Евала Ник! Ще я прочета на спокойствие. При бърз преглед не видях името на Ген. Вазов. А той е бил велик командир

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                Евала Ник! Ще я прочета на спокойствие. При бърз преглед не видях името на Ген. Вазов. А той е бил велик командир
                Аз пък съм сигурен, че не можеш да го прочетеш.

А трябва.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Айде без простотии и тук!
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                    Работата е там, че са малцина тия, дето ще тръгнем - останалите ще гледат от безопасно разстояние, или ще бъдат пуснати срещу нас...
                    Вече е имало такъв опит преди години.
                    Прав си, на последната ми работа все слушах колко са недоволни...майка им ще е*а, един ден взех лист от принтера и химикал и викам айде сега да изпратим едно протестно писмо с искания и познай какво стана.Дигнаха си чукалата, я работа имал/то не че в момента не е на работа/, на майка си трябвало да се обади и така.Страхлив е българина да не загуби работата си, не че е добре платен ами се задоволява с малко щото не може се лиши от ракийката по обед и вечер или пък както викаше един - още два мандата и се пенсионирам, гледа да избута деня.Абе политиката е за мезе към ракийката, я дядо Иван , я баба Меркел, я Обонго ще ни донесат светло бъдеще.Общо взето чякаме някой да ни свърши работата.И придворните им като почнат да обещават безплатно саниране, светло бъдеще и тем подобни уловки как искаш да не са срещу тебе.Ти знаш ли колко матрял за джибри е една изолация.Честно казано хич вече не го съжалявам вече тоя народ.Заради моментния келепир не вижда в какви лайна се набутва, ма нема страшно, с миризмата се свиква.Няма вече с какво да се гордея че съм българин.Като гледам това хленчещо стадо взех да се съмнявам дали тези битки и епопеи не са измислени....Абе пиши ма под знамената, не ме страх нито за пенсийката нито за жалкия ми живот, ако е останало нещо за спасяване трябва да го спасим.

---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:04 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Айде без простотии и тук!
                    Нема простотии, мор до дупка.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Имах предвид личните задявки.

Иначе сме "патриоти" само на маса. По протестите "идиотите" се брояхме на пръсти. За неплатените говоря.

Comment

Аз пък викам, че е по-малкият грях да се заяждам с друг потребител (персонално) в тази тема, отколкото да се опитвам да изтъквам, колко голям ми е "патриотизмът", по колко протести съм бил и как съм протестирал безплатно.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Аз пък викам, че е по-малкият грях да се заяждам с друг потребител (персонално) в тази тема, отколкото да се опитвам да изтъквам, колко голям ми е "патриотизмът", по колко протести съм бил и как съм протестирал безплатно.
                          Първото е обстоятелствено пояснение, а второто е обяснение, защо някои неща няма да станат. Ако се чувстваш лично засегнат, проблема си е твой. Изложил съм само факти. В МВР пикчърс имат и снимки.
                          Какъв съм патриот, само времето ще покаже.
                          В същност, моля модератора да изтрие тези "лирични" отклонения.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            Първото е обстоятелствено пояснение, а второто е обяснение, защо някои неща няма да станат. Ако се чувстваш лично засегнат, проблема си е твой. Изложил съм само факти. В МВР пикчърс имат и снимки.
                            Какъв съм патриот, само времето ще покаже.
                            В същност, моля модератора да изтрие тези "лирични" отклонения.
                            Кое точно пак не можа да разбереш?

Казвам ви само да не се правите на по-големи католици от папата.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Кое точно пак не можа да разбереш?

Казвам ви само да не се правите на по-големи католици от папата.
                              Всичко отлично съм разбрал.
                              Не съм католик. Наследник съм на източно-православни( аз не съм кръстен, но приемам тази вяра и за моя).
                              Израснал съм на метри от казармите на "IX на Негово Величество, Плевенска дивизия"( надписът стоеше на портите и по време на "комунизма"), по настоящем музей.
                              Гореизложеното предизвиква неприятен "вкус" от подобни "лирични" отклонения.
                              С това спирам "обясненията". Надявам се скоро да не виждам в темата отклоненията, включая и моите.

Comment

Working...
                              X