...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дойранската епопея
Collapse
X
-
Тагове: Няма
-
Тази история преди ме караше да се чувствам горд - че съм българин, и че съм с пагон ...
Напоследък обаче само се натъжавам като чета такива неща, и гледам реалността около себе си.
Поклон пред героите, дано не се обръщат в гробовете си заради нас сега!!!
-
Точно днес търсих информация за Дойран, но намерих само две атаки, не 6. Много добре написано, прочетох го цялото. Благодаря
Comment
-
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАмии....просто тръгнете към София.....не са малко тези които ще ви подкрепят.
Вече е имало такъв опит преди години.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЕвала Ник! Ще я прочета на спокойствие. При бърз преглед не видях името на Ген. Вазов. А той е бил велик командир
А трябва.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеРаботата е там, че са малцина тия, дето ще тръгнем - останалите ще гледат от безопасно разстояние, или ще бъдат пуснати срещу нас...
Вече е имало такъв опит преди години.
---------- Post added at 12:04 ---------- Previous post was at 12:04 ----------
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАйде без простотии и тук!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Аз пък викам, че е по-малкият грях да се заяждам с друг потребител (персонално) в тази тема, отколкото да се опитвам да изтъквам, колко голям ми е "патриотизмът", по колко протести съм бил и как съм протестирал безплатно.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз пък викам, че е по-малкият грях да се заяждам с друг потребител (персонално) в тази тема, отколкото да се опитвам да изтъквам, колко голям ми е "патриотизмът", по колко протести съм бил и как съм протестирал безплатно.
Какъв съм патриот, само времето ще покаже.
В същност, моля модератора да изтрие тези "лирични" отклонения.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПървото е обстоятелствено пояснение, а второто е обяснение, защо някои неща няма да станат. Ако се чувстваш лично засегнат, проблема си е твой. Изложил съм само факти. В МВР пикчърс имат и снимки.
Какъв съм патриот, само времето ще покаже.
В същност, моля модератора да изтрие тези "лирични" отклонения.
Казвам ви само да не се правите на по-големи католици от папата.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКое точно пак не можа да разбереш?
Казвам ви само да не се правите на по-големи католици от папата.
Не съм католик. Наследник съм на източно-православни( аз не съм кръстен, но приемам тази вяра и за моя).
Израснал съм на метри от казармите на "IX на Негово Величество, Плевенска дивизия"( надписът стоеше на портите и по време на "комунизма"), по настоящем музей.
Гореизложеното предизвиква неприятен "вкус" от подобни "лирични" отклонения.
С това спирам "обясненията". Надявам се скоро да не виждам в темата отклоненията, включая и моите.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment