Първоначално публикувано от nickgaidarov
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дойранската епопея
Collapse
X
-
-
Това за махмурлука не знам, но седнете и се хванете здраво за стола!
Във военно време е било невъзможно да се намери мая за хляба. Правил се е с квас. Обаче въпросният квас е било трудно да го поддържаш по време на военни действия.
За радост така необходимите гадинки са живеели в анално-чревния тракт на конета.
С една дума, от конските фъшкии не само са си павкали, ако няма тютюн, но и от пресните са извличали необходимите бактерии за кваса.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
Умрях от смях с фъшкиите на коня.
Конят е свръхинтуитивно животно и който може да използва възможностите му в това отношение знае за какво иде реч, но при положение, че животното е расло в що годе нормална среда.
Ако някой си мисли, че като му яде лайната барабар с бактериите му ще стане по-умен, жестоко се лъже.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеТака може...
Иначе, ако Лорда беше прав, направо щях да помоля модераторите да заключат темата ми, съвсем сериозно. И тъй като Лорда почти винаги е прав, само чаках да отговориш. Радвам се, че стана така.
Така разправят.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Сокът от изстискани конски лайна не е само за квас, а и наистина оправя махмурлука. Особено тежкия след водка.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщениеЗа руснаците може.
А за Лорда за пореден път поздравления от мен - явно и само теорията му е силна страна, дори и без практика...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Чак толкова мъжествени алкохолици едва ли има тука, та да си признаят, но преди малко си говорих с един чешит от Ленинградската секта, та потвърди, че лечебния елексир се е използувал някога масово в Русия.
Препиваш и хоп в лайната.
От там и идва на руски израза: " Я в говно"На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
-
Comment