Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2017, кога къде как защо и тн!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Италфест 2017, кога къде как защо и тн!?

Предлагам точно тук всеки да изказва мнение какъв точно според него трябва да следващия фест...
    Къде трябва да е, какво трябва да има като програма и тн.
    Предполагам ако се понасъберат еднакви мнения това може да говори на евентуалните организатори в бъдеще какво къде как и тн трябва да е феста!
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Направете една анкета,сондирайте мнение. Тези които не харесват сегашните формати,могат да се нагърбят с отговорността за организацията.

-----------
    Пай сеее ...
    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
      Направете една анкета,сондирайте мнение. Тези които не харесват сегашните формати,могат да се нагърбят с отговорността за организацията.

-----------
      Пай сеее ...
      Дори и да не се нагърбват с нищо, просто да споделят кратко и ясно какво искат, и къде!
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Помните ли първите Фестове???

Помните ли и Петко - тогавашния председател на клуба???

Този човек винаги ме е учудвал с безкрайната си енергия и ентусиазъм да радва хората ...
        Първи на мястото за феста, на крак от тъмна сутрин до следващата сутрин ... Постоянно забавляваше хората и им намираше в какво да се включат - било то на "пистата" или в ресторанта ...
        Занимания за шофьорите, занимания за публиката, игри за мъже и игри за жени ... конкурси не толкова с цел някой да блесне, а да е забавно за всички, и хората да се чувстват страхотно!!! И по дяволите, успяваше!!!

Но после имаше революция ... управата виждаше нещата иначе, и всичко тръгна надолу.

Забавлението на публиката беше оставено на милостта на някоя поканена за деня групичка, или на уникалния DJ вечерта ... не че това е лошо, но липсваше усещането, че УПРАВАТА на клуба (не случайно го пиша с големи букви...) е сред хората и СЪС тях...

Ако щете се обиждайте, но хората като Петко, Светльо, Еньо и още десетки други направиха този клуб и го развиха до степен да бъде познат и уважаван.
        Много от тези десетки вече не пишат тука, дори и не влизат защото не могат да понесат потресаващия разпад и загниване.

Фенщината в ония години беше на истинско Алфа-ниво ... а не както сега виждаме - "гУей ся кви яки Жанти сложих за 100лв", или "направИх си ултра-мега-мунинг за два и педесе" ...
        Надявам се обекта на снимката да не се сърди, че ще я пусна ОТНОВО, но да си подкрепя думичките жални с кадър (а вие преглъщайте на сухо заради ония времена) :

Ето това искам АЗ за ИТАЛФЕСТ 2017 ! ! !

(не мацката бре мръсницииии... макар че, кат се замисля пак ... хмммм )
        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 20:42.
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Опел,малееее малееее или колата,палката и един следобед да заработиш?

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Аре да схванеш първо замисъла на поста, колега, а ???
            Къде лепна палки, па хеле и некъв хлОпел ... баси ...
            Така и в затвора ша ма вкарате еееееейй...

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение

Този човек винаги ме е учудвал с безкрайната си енергия и ентусиазъм да радва хората ...
              Първи на мястото за феста, на крак от тъмна сутрин до следващата сутрин ... Постоянно забавляваше хората и им намираше в какво да се включат - било то на "пистата" или в ресторанта ...
              Занимания за шофьорите, занимания за публиката, игри за мъже и игри за жени ... конкурси не толкова с цел някой да блесне, а да е забавно за всички, и хората да се чувстват страхотно!!! И по дяволите, успяваше!!!

Но после имаше революция ... управата виждаше нещата иначе, и всичко тръгна надолу.

Забавлението на публиката беше оставено на милостта на някоя поканена за деня групичка, или на уникалния DJ вечерта ... не че това е лошо, но липсваше усещането, че УПРАВАТА на клуба (не случайно го пиша с големи букви...) е сред хората и СЪС тях...

Ако щете се обиждайте, но хората като Петко, Светльо, Еньо и още десетки други направиха този клуб и го развиха до степен да бъде познат и уважаван.
              Много от тези десетки вече не пишат тука, дори и не влизат защото не могат да понесат потресаващия разпад и загниване.

Фенщината в ония години беше на истинско Алфа-ниво ... а не както сега виждаме - "гУей ся кви яки Жанти сложих за 100лв", или "направИх си ултра-мега-мунинг за два и педесе" ...
              Надявам се обекта на снимката да не се сърди, че ще я пусна ОТНОВО, но да си подкрепя думичките жални с кадър (а вие преглъщайте на сухо заради ония времена) :

Това е много добро за разлика от това :
              Attached Files
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Благодарско!!!
                Винаги съм се стремял да отразявам мероприятията на CARBG подобаващо ...

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение

Аз тая мадама съм я виждал на няколко феста, ама не я познавам).....добре, че и Кайо не я познава...))
                  Иначе Алекс какво да ти кажа....?....КГБ е история.....нещо като комунизма преди това, ако ме разбираш.....Е форума ни е,като демокрацията в България....какво друго може да се очаква.....едно време имаше повечко парички и чувах за некви гешефти от разни клюкари,съвсем естествено за нашите ширини, но мен това не ме засягаше, защото съм редови фен......е сигурно ще отида да направя една дръпка с метро количка....е не е това мястото за фест, но ще отида от любов към марката и те така.....

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Що се отнася до 2017 г.....рибата в морето, ние тигана слагаме....трудно стават нещата....сумати автомобилни форуми се разцепиха...и при нас имаше начинания, но не успяха.....те и Бойко го свалиха с протести, ама пак е на власт.....съжалявам, че ще го кажа, ама българите сме мишоци и много мрънкаме, без поне малко да действаме....уповаваме се на някаква история, която е минало, а дали така е било, пак е под въпрос, защото който е на власт...той я пише...
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

егасимо
                    Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 22:40.

Comment

Аз предлагам да е в Бургас или Варна.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Язе тогава осигурявах женската част
                        Attached Files
                        www.facebook.com/workshox

Comment

Наи-доброто място за провеждане е Калояново,може и други места като Стара Загора 2007-ма,Лесново 2008-ма.Задължителни дисциплини ако е възможно всичките ще е наи-добре Маисторско,Италианско,Драг Реисинг,плюс други занимания за публиката успоредно на някое от тия провеждащите се защото има и такива хора които не обичат шума.Но драг реисинг задължително защото ще има много такива герои които ще бъдат силно превъзбудени и ще си вкарват излишен адреналин на отиване към феста и след като се прибират,да си го изразходват където трябва,ставал съм свидетел на такава случка преди няколко години която накосъм завърши без инцидент.А има и хора които ще си подготвят задължително колите за някоя от дисциплините както 1912 например за феста на Лесново.
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Аз предлагам да е в Бургас или Варна.
                            а защо не навсякъде? давам ти жокер

Comment

Хубав жокер!
                              А на Калояново е най-лошият вариант, както и ма всяка друга писта.
                              Форматът : драг, майсторско, простак рацер, жега или дъжд, мизерен кетъринг и въпроса: "А какво да правя с домочадието?" се е изчерпал отдавна. На драга са обичайните заподозрени, около 1% от общата пасмина. Защо трябва те да превръщат феста в драг и производните му, набивайки ни в главите, че точно това , ама баш е феста.
                              Да си организират драговете и да си вдигат патардията там.
                              И без това се крият по скритите раздели и се явяват пред "нисшите", само като трябва да обругаят някого.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                              X