Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2017, кога къде как защо и тн!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение
    А, да ти кажа, аз като ги чета... откачалки и мераклии за себеутвърждаване (щот нямат къде другате да се доказват) и в alfaowner-a има...

PS. От последните четири коментара имаше един смислен и три мрънкане как се правело по белия свят, ама тук нямало да стане и как трябвало да следваме новата концепция - като знаете как се прави - имате цяла година на разположение, грабвайте се и го правете. За една година организация, ако почнете от утре, не ше догоним италианците ами ше ги отнесем кат куцо пиле домат. Ама ако нямате намерение да си мърдате пръста, ам така си мрънкате само... да ви кажа е безмислено
    Много добре знаеш, че няма как да стане така, както е на запад, поне не близките няколко години за съжаление

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Много добре знаеш, че няма как да стане така, както е на запад, поне не близките няколко години за съжаление
      Може да стане още утре...тоез на 1.10. 2016г......достатъчно е човек да отиде усмихнат, позитивно настроен и т.н...има ли смисъл да обяснявам..?
      И летище София да се наеме..)...пак може да се осереме....на Лесново 2008г. бе добре, но 2012г.... зле....и на какво се дължеше....?
      Извинявай...някъде беше писал, че не ходиш на италфестове....но ми е интересно, защо ги коментираш...?
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:32.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Може да стане още утре...тоез на 1.10. 2016г......достатъчно е човек да отиде усмихнат, позитивно настроен и т.н...има ли смисъл да обяснявам..?
        И летище София да се наеме..)...пак може да се осереме....на Лесново 2008г. бе добре, но 2010г.... зле....и на какво се дължеше....?
        Извинявай...някъде беше писал, че не ходиш на италфестове....но ми е интересно, защо ги коментираш...?
        Той коментира всичко. Все едно не знаеш. Важно е да има текст,
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 01:30.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
          Той коментира всичко. Все едно не знаеш. Важно е да има текст,
          Аха )....малко съм объркал годината на втория фест в Лесново...но я поправих

Comment

Аха )....малко съм объркал годината на втория фест в Лесново...но я поправих
            И аз не ходя защото мразя организирани масови мероприятия
            Лесново не ми говори нищо

Comment

И аз не ходя защото мразя организирани масови мероприятия
              Лесново не ми говори нищо
              Частно летище край София......

Comment

Частно летище край София......
                Сетих се къде е. Чак пък край София, 30 км

Comment

Сетих се къде е. Чак пък край София, 30 км
                  ))...София е голяма...особено последните години...расте и простее....

Comment

- тук си много прав, но все пак си трябва някаква организация. На клипа се виждаше, че си има организация за мероприятието, спонсори. А при нас - един несъществуващ вече клуб

- едно време ходих на Божурище 2 пъти - не ми хареса организацията. Сега не бих рискувал да отида. Хората ходят със семействата си, да е веселят, чувстват се сигурни, има си и охрана - видял си клипа. А при нас какво ще бъде? Как да заведа бебока си например? Какво да гледа? И стигат ми тук простотиите, та да ги изживявам ли и наживо. И оня, лорда, заплашва с бой. Кой с каквото плаши другите от такова си пати най-често. Е, а кажи ми сега как да отида. А бих се разтоварил. Познавам много хора с алфи, приятели сме

Comment

Ами аз смятам, че тази тема е за това... да се опитаме, да си оправим бакиите..а не да мрънкаме и да чакаме така нареченият не съществуващ клуб да ни сервира поредната порция...по която ще мрънкаме още един месец.....
                      Българинът е свикнал все някой да го оправи...я руснак, я американец....но сам да си помогне му идва в повече.....ами дайте да викнем някой италянец да ни спретне феста )

Comment

Ами аз смятам, че тази тема е за това... да се опитаме, да си оправим бакиите..а не да мрънкаме и да чакаме така нареченият не съществуващ клуб да ни сервира поредната порция...по която ще мрънкаме още един месец.....
                        Българинът е свикнал все някой да го оправи...я руснак, я американец....но сам да си помогне му идва в повече.....ами дайте да викнем някой италянец да ни спретне феста )
                        И чужденец няма да ни помогне, Боби. Ние сме свикнали някой друг да ни върши работата. Иначе и аз бих помогнал за едно такова мероприятие, но времето сега ми е ангажирано с бебока. А това ми е най-важното
                        А и като гледам тук какви секти са се заформили, мислиш ли, че ще се получи?

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                          .....Сега не бих рискувал да отида. Хората ходят със семействата си, да е веселят, чувстват се сигурни, има си и охрана - видял си клипа. А при нас какво ще бъде? Как да заведа бебока си например? Какво да гледа? И стигат ми тук простотиите, та да ги изживявам ли и наживо. И оня, лорда, заплашва с бой......
                          Не бой се, мамелюк! Аз ще те охранявам.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Не бой се, мамелюк! Аз ще те охранявам.
                            ама как ще го бия, за какъв ме мислите, човека с дете на ръце и аз да го бия. И после да влезем в новините Аз съм цивилизован. Нямам никакво намерение да го бия, не е и необходимо, той само като ме види и ще се подмокри

Comment

ама как ще го бия, за какъв ме мислите, човека с дете на ръце и аз да го бия. И после да влезем в новините Аз съм цивилизован. Нямам никакво намерение да го бия, не е и необходимо, той само като ме види и ще се подмокри
                              И аз така мисля. А той що така говори (клевети)? Май гузен негонен бяга.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                И аз така мисля. А той що така говори (клевети)? Май гузен негонен бяга.
                                Обърках една дума, по невнимание, бия с пия и той се уплаши, не иска да пие бира с мен

Comment

Working...
                                X