Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за една студентка във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко помощ за една студентка във Варна

Здравейте колеги,

Сестра ми е 4ти курс студент по стоматология във Варна в Медицинският. Има нужда да идват пациенти защото практиката ѝ го изисква. Тъй като всичките роднини се изредиха, и не стигат явно хора, реших да пусна и тук, ако някой има нужда от зъболекар.

Цените на които студентите работят са СМЕШНИ: Ето го и текста на сестра ми в който тя обяснява от какво точно има нужда.

" Търся хора, нуждаещи се от изработка на зъбни протези или коронки (за сега само единични или не големи мостове),лечение на зъбен кариес, екстракция на зъби.

Работя единствено в присъствието на асистент във Факултета по дентална медицина. За съжаление в точно фиксирани дни и часове. Ако някой има нужда от споменатите интервенции за себе си или свой близък/съсед... ще се радвам да помогна ☺ Цените са символични.

Тъй като се налагат понякога няколко идвания за проби желаещите трябва да са от Варна или да могат да пътуват.

За контакти: 0896 21 67 67 – Камелия Драгомирова"

Мерси предварително и дано помогнем на някой

Ето го и ценоразписа:

Virus Alfa

Сестра ти тепърва ще има да бачка за други, докато се научи.
    Доверието е нещо хубаво, но тя все още не е научила тънкостите на занаята, а камо ли да дава ценоразписи.
    Пиша ти това, защото се оказа, че едно познато момиче завършило същото учебно заведение, така си беше свършило работата върху снахичката ми, която и е приятелка, че се наложи отваряне на работата и от друг познат в Плевен, за да довърши работата и.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
      Сестра ти тепърва ще има да бачка за други, докато се научи.
      Доверието е нещо хубаво, но тя все още не е научила тънкостите на занаята, а камо ли да дава ценоразписи.
      Пиша ти това, защото се оказа, че едно познато момиче завършило същото учебно заведение, така си беше свършило работата върху снахичката ми, която и е приятелка, че се наложи отваряне на работата и от друг познат в Плевен, за да довърши работата и.

Колега, това е организирано от университета. Тези цени са от него. Те работят безплатно....самите студенти. Не виждам връзката с това което пишеш. Те имат асистент който вече е зъболекар и той гледа кой какво прави. Това е което знам аз. Просто нямат хора и не могат да си заверят часовете при професора .
      Virus Alfa

Comment

Първоначално публикувано от Skyline Покажи съобщение
        Колега, това е организирано от университета. Тези цени са от него. Те работят безплатно....самите студенти. Не виждам връзката с това което пишеш. Те имат асистент който вече е зъболекар и той гледа кой какво прави. Това е което знам аз. Просто нямат хора и не могат да си заверят часовете при професора .
        В такива случаи те трябва да плащат на пациентите, а не пациентите на тях.
        sigpic

Comment

В такива случаи те трябва да плащат на пациентите, а не пациентите на тях.
          Не така бе Олди....утре, кой ще ни прави кастанетите, ако не се научи детето.....ама не си прав....то през комунизма ни правеха зъбите безплатно в училище, ама ти искаш и да ти плащат....)
          Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:12.
          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ЕВйййй! Един човек поиска помощ за сестра си, а един бюлюк се изредиха , защо не трябва.... А стига бе!
            Малко ми е далечко, ама бих и предложил да се поупражнява по зъбите ми.
            Ако не помогне, нама и да навреди
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
              ЕВйййй! Един човек поиска помощ за сестра си, а един бюлюк се изредиха , защо не трябва.... А стига бе!
              Е не следиш темата...къде видя бюлюк......Олди е против, аз съм за.....сега с тебе го водим с две към едно.....намали пиенето...)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Е не следиш темата...къде видя бюлюк......Олди е против, аз съм за.....сега с тебе го водим с две към едно.....намали пиенето...)
                Ти ли ми го казваш!
                Аз от половин година едвам имам една вречер да се напия пред компа, а ти ме кориш/...
                Казах, каквото ми е на .... трябва да подкрепяме младите.
                Иначе ще се наложи до гроб да им вършим работата
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Ти ли ми го казваш!
                  Аз от половин година едвам имам една вречер да се напия пред компа, а ти ме кориш/...
                  Казах, каквото ми е на .... трябва да подкрепяме младите.
                  Иначе ще се наложи до гроб да им вършим работата
                  А...е тук си много прав.....но ако се затрудняват, мое да помогнем на нежният фронт )

Comment

Това което съм написал не е изсмукано от пръстите ми.
                    Законната ми снахичка/майка на престолонаследника/ наистина след година от зъбната интервенция на кръсницата-приятелка- дипломиран денталист, страдаше може би обострено от бременноста, но се наложи да се разбие извършеното и да се лекува зъбът няколко седмици преди да се затвори отново.
                    Трябва си време - първо трябва да се лекува и после да се правят инженерни съоръжения.
                    sigpic

Comment

Това което съм написал не е изсмукано от пръстите ми.
                      Законната ми снахичка/майка на престолонаследника/ наистина след година от зъбната интервенция на кръсницата-приятелка- дипломиран денталист, страдаше може би обострено от бременноста, но се наложи да се разбие извършеното и да се лекува зъбът няколко седмици преди да се затвори отново.
                      Трябва си време - първо трябва да се лекува и после да се правят инженерни съоръжения.
                      Нема се плашиш, има и по екстремни ситуации.....по време на война, а и едно време в казармата ги вадеха само....)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Нема се плашиш, има и по екстремни ситуации.....по време на война, а и едно време в казармата ги вадеха само....)
                        Ти може и да се майтапиш, но стоматолозите би трябвало първо да са лекари, след това инженери и накрая търговци - сложно звучи, но реалностите са такива.
                        sigpic

Comment

...
                          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 01:40.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                            По мое мнение всички сте прави - и колегата, пуснал темата, и сестра му, и вие - които отказвате медицинска помощ от недипломирана стоматоложка.
                            Виновна, и то много виновна според мен, е системата - откъде накъде заверката на семестъра на даден студент/студентка ще зависи от броя пациенти, които съвсем естествено ще бъдат песимистично настроени към един още недоказал се специалист? То дори и специалист е още малко пресилено да се каже, защото още учи. Това по-скоро ми изглежда като поредния абсурд както в родното образование, така и в родната медицина.
                            Тази измишльотина е с цел преподавателите да си дигнат малко доходите, с уж с благородната цел студентите да се научат, но освен приятели и роднини, или някой много закъсал неосигурен или пенсионер не вярвам някой да се навие.
                            Дадох ви пример с познатото ни момиче завършило във Варна и как по-късно се наложи довършване на започнатото, а се представяше, че всичко е ОК.
                            sigpic

Comment

Колеги, идеята е не да спорим дали системата е грешна или не, защото нас никой не ни пита. Кучетата лаят , кервана си върви. Просто ако някой има нужда от този тип услуги,нека се свърже или да препоръча на друг.

Мерси
                              Virus Alfa

Comment

Working...
                              X