Известие

Collapse
No announcement yet.

трошките аут?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

добре че живея далече от центъра на софия чета тука и се смея баахти темата честно ония искат да си опраат бюджета а вие се избихте кои кара по нова кола с катализатор евро 4 и на кого заплатата му позволява това а ако на еи тея дет наи мноо спорите ви пуснат един газ-анализатор ...........къв смях ще е тогава

Comment

аз си знам - ~5 пъти над нормата
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от raitchev
        Първоначално публикувано от mim
        Слав, кефя ти се
        учиш, работиш, кола поддържаш и то не таралясник

оти се косиш?

сега работиш за 300 и то на 1/2 ден
        и аз съм минала през 300та и то за 10-11 часов работен ден
        всички сме го минали това с 300те )
        вервай ми .... да не говорим за 200 .....
        '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
        '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
        '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
          Първоначално публикувано от Cvetelin
          търтей какво направи ... стана ебати темата :>
          стига бе , всяка тема има смисъл докато има хора които намират смисъл да пишат по нея.

А за тази конкретно какво излиза, има противници на тия малоумни мерки като мен примерно , но във форума има и поддръжници на тия фашистки намерения да се въведат подобни ограничения .

Абе господа поддръжници на фашизма , ами ако утре господин зам кмета или някой друг тлъст мазник реши че примерно и коли под 5 години не трябва да карат в центъра или край народното събрание щот там само за евро 4 стандарт и нагоре мерцедеси е разрешено какво ще кажете тогава бре . Какво ще кажете ако някой се опита да ви принуди да си хвърлите на боклука колите и да ви каже "ми като искате да карате в центъра купете си мерцедеси"

Българина опасно нещо , минава ли някое зло край него и отивали при съседа не е зло ......... Неам думи
          Много точно казано колега
          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
          BMW e39 facelift

Comment

Ако това за газовите е вярно София няма да се освободи от "трошки" от тия 500000 коли 70% са с газова а другите 30% ше сложат газова като го направят тва за да може да си карат колите
            ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
            BMW e39 facelift

Comment

Да не стане като с всички други нововъведения - просто да напълним гушките на една или две фирми дето ще ни слагат катализатори (аз всъщност още не знам дали имам или не такова животно на 146 та, а на ладата ако ще се ползва, ще трябва да и се присади).
              Има една много хубава приказка - каквото и да ви говорят, става дума за пари.
              Та тия мерки ми напомнят жилетките, цирковете с новите номера и няколко други подобни... я да питам винетките спомогнаха ли с нещо за оправянето на пътната мрежа?
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Хората, които работят в центъра, няма как да оставят колите си само за два часа. Как ще се реши техният проблем?
                - Ако искат да паркират в синя зона, ще си плащат за по 2 часа и ще си местят колата, след като им изтече времето. Няма кой да ги търпи да задръстват центъра. В цяла Европа, да не кажа в целия свят, това е практика. Който не иска да обикаля сините зони, да оставя колата си на платен паркинг - там винаги има места.

Тоя Велизар Стойлов много нахален бе майка му да ева.. 6те го питам ако не бе6е с об6тинска кола как 6те6е да разсъждава. Смотльо... Вижте колко е ограничено мисленето му... 'ще си плащат за по 2 часа и ще си местят колата, след като им изтече времето'. Трябва да си много тъп, за да го каже6 това. А ние очакваме от тях да ни ре6ат проблема с трафика. Не ми е ясно как според него като си преместя колата на 2 метра, а колегата дойде на моето място 6те се освободи място за о6те коли Да еба олигофрена е тоя!!
                Lexus IS200

Comment

То това е цялата болка-никъде няма резултат от това, че обикновения човек налива ли налива пари в това жалко подобие на държава.

Като свикнем с катализаторите (те не се сменят толкова рядко ) ще вкарат друго, после трето и така...нали знаете, че човек с всичко свиква

Нямам думи...докато има такива хора, които си въобразяват, че ще решат проблемите на столицата за 2 месеца и то чрез брутални методи и имат поддръжници всичко ще си е както си е било в България

Кучето си лае, керванът си върви

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
                  == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

я си признайте за кого гласувахте на общинските избори?
                    м?
                    така ще е докато не се мисли с главата а да не казвам с кое
                    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

А някой ще ме светне ли понятие ценър къде са му границите по принцип????
                      Може на карта на София да ми оградите с червено
                      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                        Толкова са ми осигуровките на месец след изравняването, кво да се прави, 29% ти взима държавата ако се самоосигуряваш.

А за Западна Европа вервай ми, 2000 евро са нищо ако плащаш наем, поддържаш кола и живееш в голям град. 2000 евро може би изглеждат прилична сума тук, ма оттатък са си жълти стотинки.
                        Бях те нахранил добре в поста си ама няма смисъл... Карай си 166цата и живей 6тастливо..

Само 6те ти кажа, 4е в Германия с 2000 евро заплата никой не се 4уди тока ли да си плати, да си напълни коли4ната в билла или да сипе бензин в колата, па ти си мисли 4е са жълти стотиники!!! И с тая заплата може да си купува 166ци през 6 месеца!
                        Lexus IS200

Comment

понеже някой пита за софиянци
                          аз да си кажа - на прадядо ми баща му е роден у софията (за преди това не знам кой от къде е) - това предполагам ме прави местен?

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                            понеже някой пита за софиянци
                            аз да си кажа - на прадядо ми баща му е роден у софията (за преди това не знам кой от къде е) - това предполагам ме прави местен?
                            Ами местен си да .. На мен на пра баба ми е родена в СФ а за преди това незнам и аз
                            Lexus IS200

Comment

Re:

Първоначално публикувано от Alexanderbb
                              ей интересна тема и веднага се сдъфкахте, само как пропуснахте да зачекнете темата за Софиянци и селяни. Ама айде да погледнем едновременно няколко неща......

И сега се започва

Бтв по темата- преди работех на узунджовска и витошка, за една година съм ходил 3 пъти с кола на работа, и то само защото ми се е налагало да карам нещо или да пътувам в последствие. Просто си спестявах паркиране в тази зона, задръствания и прочие бози. (само за пример веднъж се засичам с Вальо на витошка и солунска, аз пеша той с кола, до джамията се движехме заедно) Та от къв чеп ти е да ходиш с кола в центъра - само да си правиш главоболия излишни.
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

то ац не познавам разумен човек дето ходи с кола в центъра освен ако не е хипер наложително
                                пък да не говорим че е толко мръсен въздухът в центъра че не трошките ми направо всички коли трябва да се забранят там ...

Comment

Working...
                                X