Известие

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим с Цвятко

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Айде сега, всички пишем глупости понякога. Който се е взел насериозно да си прочете хронологията и някой от първите мнения които е писал. Гледайте малко по-отгоре на нещата, аз откакто спрях да му чета мненията ми е много гот, макар че последните бисери са качествени и ме е яд че съм пропуснал емоцията от дискусията.
    А де..., с него и без него пак е кофти, що тъй...?
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
      Лорде, според мен гледаш прекалено сериозно на живота.
      А в крайна сметка той е толкова кратък. И в този живот човек често се налага да се концентрира максимално, както казва Аертон Сена: "Аз вярвам в способността на човека да се концентрира максимално така, че да изключи от съзнанието си всичко останало освен това, което върши". А за да може човек да се концентрира така, това не е възможно да бъде непрекъснато, а трябва и да се "разконцентрира" от време на време. Можеш просто да приемеш, че изпълненията на Цвятко помагат за тази "разконцентрация" и ще видиш нещата от друг ъгъл, а не да ги възприемаш толкова сериозно. Сериозни трябва да бъдем относно важните неща в живота, а не нещо толкова незначително да ни прави впечатление.
      Сена не може да ми е пример, явно не се концентрира добре и не се разконцентрира в подходящ момент, за съжалени, умря твърде млад.
      Не може някой да пише глупости и да му се радваме защото било забавно.
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Сена не може да ми е пример, явно не се концентрира добре и не се разконцентрира в подходящ момент, за съжалени, умря твърде млад.
        Не може някой да пише глупости и да му се радваме защото било забавно.
        Добре, добре - просто ще следя с интерес темата нататък.

P.S. А Сена няма никаква вина за катастрофата си, да не говорим, че това може да се случи и на най-концентрираните хора...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
          Айде сега, всички пишем глупости понякога. Който се е взел насериозно да си прочете хронологията и някой от първите мнения които е писал. Гледайте малко по-отгоре на нещата, аз откакто спрях да му чета мненията ми е много гот, макар че последните бисери са качествени и ме е яд че съм пропуснал емоцията от дискусията.
          А де..., с него и без него пак е кофти, що тъй...?
          Хахах...тъкмо щеше да пиша нещо от сорта....баш така си е....Имам навика да си отворя някоя моя стара тема и чета през сълзи понякога.Забавно е да се погледеш отстрани.
          Плюс още нещо,за мене човек без самоирония,не е никакъв пич и реално разсъждаващ.

Не визирам абсолютно никого в момента,да не ме разбере някой,че пиша конкретно за него
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Добре, добре - просто ще следя с интерес темата нататък.

P.S. А Сена няма никаква вина за катастрофата си, да не говорим, че това може да се случи и на най-концентрираните хора...
            https://www.youtube.com/watch?v=506bFKISbR8

Comment

Лорде, наистина инцидента със Сена изглежда толкова нелеп, че дори в началото се е мислело, че става въпрос за самоубийство. Истината обаче е друга - кормилният лост на болида му вследствие на калпава заварка се чупи точно на завоя "Тамбурело" при скорост от около 320 км/'час и колата става неуправляема. За каква неконцентрираност може да става въпрос тук? Повярвай ми, чел съм в оригинал много документи по тази катастрофа.

Comment

Само предполагат.

Comment

Само предполагат.
                  Не. Дори има видеота (ще постна едно от тях тази вечер тук - сега нямам време да го търся), при които се вижда как Сена върти волана да направи завоя, а същевременно колелата на болида си вървят напред.

Comment

Един вечно напърчен глухар, пуснал тема да дразни един пълен папуняк.
                    Бахти скуката.
                    Attached Files
                    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                    К.М.

Comment

Лорде, обещаното видео с анализ на инцидента със Сена: https://www.youtube.com/watch?v=_64k44_pm_M.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                        Един вечно напърчен глухар, пуснал тема да дразни един пълен папуняк.
                        Бахти скуката.

Искам наказание за Susscrofa, Другите ги наказвате за доста по незначителни неща.
                        Но ефективно наказание, без предупреждение и други подобни фиктивни наказания.
                        Той си го заслужава
                        Last edited by lordliness; d.m.y г., 17:38.

Comment

Искам наказание за Susscrofa, Другите ги наказвате за доста по незначителни неща.
                          Но ефективно наказание, без предупреждение и други подобни фиктивни наказания.
                          Той си го заслужава
                          Лорде, по мое мнение грешиш. Никога не съм общувал дори виртуално с този колега, камо ли да го познавам лично както се знаем с теб, но със сигурност е един стойностен човек - това забелязвам от постовете му тук. Е, има и той тънко чувство за хумор, което понякога преминава в неуместна ирония, но пък кой ли е идеален на този свят...
                          Чак пък ефективно наказание! А и поне аз не мога да разбера какво толкова ви кефи като накажат някой - едва ли не ще забогатеете от това...

Comment

Лорде, по мое мнение грешиш. Никога не съм общувал дори виртуално с този колега, камо ли да го познавам лично както се знаем с теб, но със сигурност е един стойностен човек - това забелязвам от постовете му тук. Е, има и той тънко чувство за хумор, което понякога преминава в неуместна ирония, но пък кой ли е идеален на този свят...
                            Чак пък ефективно наказание! А и поне аз не мога да разбера какво толкова ви кефи като накажат някой - едва ли не ще забогатеете от това...
                            Аз го познавам, ама той не знае кой съм в подходящ момент ще разбере и едва ли ще вика - бахти скуката
                            Теб Гайдаров те наказват за много по малко
                            Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:14.

Comment

Аз го познавам, ама той не знае кой съм в подходящ момент ще разбере и едва ли ще вика - бахти скуката
                              Теб Гайдаров те наказват за много по малко
                              Е, добре де, добре - "изглаждайте" си взаимоотношенията както намерите за добре.
                              А мен не ме наказват за "много по-малко", а ме наказват абсолютно безпричинно. Няма администратор, глобален модератор или модератор, който да ми е дал смислено обяснение за това.

P.S. Все пак, за да бъда напълно коректен, има една новоизлюпена модераторка, която с основание ми изтри доста постове, но това аз не го считам за наказание...
                              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 19:21.

Comment

Е, добре де, добре - "изглаждайте" си взаимоотношенията както намерите за добре.
                                А мен не ме наказват за "много по-малко", а ме наказват абсолютно безпричинно. Няма администратор, глобален модератор или модератор, който да ми е дал смислено обяснение за това.
                                съгласен съм, че наказанията ти са без причина, понякога не пишеш във връзка с темата, но кой не го прави.
                                Няма и да ти дадат смислено обяснение, хич да не ти пука.
                                Това място не е жизнено важно за теб, а пък и срещу теб да тичат, както се казва пак няма да те стигнат

Comment

Working...
                                X