Известие

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим с Цвятко

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
    Тайна. Не казвам. Все пак ще ти дам жокер - наистина снимката й ми е достатъчна, за да загубя говор и картина...
    Ти за жена ли мислиш, защото аз говоря за кола...)
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Маалии, вас ви е налегнала кризата на средната възраст, бързи спортни коли, млади жени...
      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Ти за жена ли мислиш, защото аз говоря за кола...)
        Извинявам се...

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:34 ----------

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        Маалии, вас ви е налегнала кризата на средната възраст, бързи спортни коли, млади жени...
        Лорде, както знаеш и ти, точно средната възраст е най-хубавата. Или както пееше Тошко Колев: "Младите могат, но не знаят. Старите знаят, но не могат. Така че най-добра си ми ти, моя възраст средна..."

Comment

Цвятко, често употребяваш думата смешник, какво точно означава тя за теб?
          Например какъв смешник е екото?
          Вярно има няколко вица в съответния отдел за вицове и само толкова.
          Сякаш влагаш някакъв обиден контекст, обясни на широката аудитория.
          Защото обидите не се толерират.
          Малко сложни думи използвах, но се надявам с помощта на гугъл да ме разбереш.
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 22:04.

Comment

Цвятко, често употребяваш думата смешник, какво точно означава тя за теб?
            Например какъв смешник е екото?
            Вярно има няколко вица в съответния отдел за вицове и само толкова.
            Прав е човекът. На теб не ти ли е смешно, когато точиш някакви течности от бутала?

На мен - да

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Прав е човекът. На теб не ти ли е смешно, когато точиш някакви течности от бутала?

На мен - да
              Според мен тогава, щом те разсмива,смешник е той.
              Смешник е този който предизвиква смях, нали?

Comment

Според мен тогава, щом те разсмива,смешник е той.
                Смешник е този който предизвиква смях, нали?
                Прав си.
                Ама той, Цвятко не е смешник. Само дето има документирани стотина смешки (пардон - бисери)

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

А бутало? Какво е? Само подозирам.

Comment

А бутало? Какво е? Само подозирам.
                    Как какво? Една такава уйовина, пълна с течност....

Цвятко много го обича това понятие:

"...Иначе ако зацикли буталото не докрай, стартерът няма да завърти....."

Изобщо май Цвятко доста обича буталата

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Точиш течността от буталото х и какво става? Сигурно течността се замества от въздух. И после?

Comment

После остава въздушно течение, нещо като онова между ушите
                        Що тъй се базикате с виртуалния гуру ? Виж кво весело става като се развихри, някак разведрява обстановката и по схемата на антилогика винаги се намира верния отговор.
                        Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                        Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Цвятко, понеже опита ти се базира на наблюдения върху колите, които си имал и тези коли, които си разглеждал в автокъщите и това което четеш из мрежата не трябва да пишеш толкова по неща, които не са ти ясни и най вече да спориш, когато ти кажат истината. Поне научи кое как се казва.
                          Колко коли си имал за 51 години? 5-6 ?

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                            После остава въздушно течение, нещо като онова между ушите
                            Що тъй се базикате с виртуалния гуру ? Виж кво весело става като се развихри, някак разведрява обстановката и по схемата на антилогика винаги се намира верния отговор.
                            Великолепно написано! Лорда, ВО, Алфиста-идеалист, а и много други (включително администраторите и модераторите на този форум) уж са умни момчета, а все още не са проумяли това. Да не говорим, че освен бисерите Цвятко има и много уникални за този форум технически решения и реално е помогнал на доста колеги. Така че - Keep your hands off Tsviatko!
                            Без неговите изпълнения този форум губи поне половината от очарованието си ...

Comment

Пише уникални глупости, защото повечето пъти не знае за какво пише.
                              И какво очарование, тук не е нито театър, нито пък цирк, какъвто се получава след неговите словоизлияния.

Comment

Пише уникални глупости, защото повечето пъти не знае за какво пише.
                                И какво очарование, тук не е нито театър, нито пък цирк, какъвто се получава след неговите словоизлияния.
                                Лорде, според мен гледаш прекалено сериозно на живота.
                                А в крайна сметка той е толкова кратък. И в този живот човек често се налага да се концентрира максимално, както казва Аертон Сена: "Аз вярвам в способността на човека да се концентрира максимално така, че да изключи от съзнанието си всичко останало освен това, което върши". А за да може човек да се концентрира така, това не е възможно да бъде непрекъснато, а трябва и да се "разконцентрира" от време на време. Можеш просто да приемеш, че изпълненията на Цвятко помагат за тази "разконцентрация" и ще видиш нещата от друг ъгъл, а не да ги възприемаш толкова сериозно. Сериозни трябва да бъдем относно важните неща в живота, а не нещо толкова незначително да ни прави впечатление.

Comment

Working...
                                X