Известие

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим с Цвятко

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма се косите...ето го нашето момче по техническите теми....)
    https://www.youtube.com/watch?v=1860_qJ9O-U
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Няма се косите...ето го нашето момче по техническите теми....)
      https://www.youtube.com/watch?v=1860_qJ9O-U
      Сега ако кажеш и какъв е посочения от Китодар мотор, нямаш равен.
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Развален мотор? що ми се струва,че колата на заден план е някакъв хлопел?

Пай сее ...
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
          ахааа Кито и Силви снимаха във Вентура нали?

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            ахааа Кито и Силви снимаха във Вентура нали?
            Да.

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
            Развален мотор? що ми се струва,че колата на заден план е някакъв хлопел?

Пай сее ...
            Щото не познаваш марката Алфа Ромео. Колата на заден план е Алфа 166.

Comment

Постовете ми в тази тема са продуктово позиционирани спрямо колегата за която е пусната и тези който го преследват в форума.....)
              Адаш относно мотора в клипа не отбирам от шестаци, арезета. бусо и т.н...аз съм просТо фен на марката, а не маханик..... не случайно сте го покрили, заради реклама, или от хигиена гледна точка))....иначе е веобразен шестак...но ти може да ми помогнеш, ако ми дадеш съвет къде по обстойно да погледна при огледа на тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5a99j.....то без туй, от тази тема файда няма....

Comment

Постовете ми в тази тема са продуктово позиционирани спрямо колегата за която е пусната и тези който го преследват в форума.....)
                Адаш относно мотора в клипа не отбирам от шестаци, арезета. бусо и т.н...аз съм просТо фен на марката, а не маханик..... не случайно сте го покрили, заради реклама, или от хигиена гледна точка))....иначе е веобразен шестак...но ти може да ми помогнеш, ако ми дадеш съвет къде по обстойно да погледна при огледа на тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5a99j.....то без туй, от тази тема файда няма....
                Тая изглежда хубава, но аз моята я продавам за половината пари. А има в нея доста добри неща.

Comment

Да.

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Щото не познаваш марката Алфа Ромео. Колата на заден план е Алфа 166.
                  Вярно.
                  Заблудих се по джантата,че опеловите са с много кръгчета :P достатъчно ми е,че познавам 156.

Пай сее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Това накрая си е съвсем вярно - че подобна тема е безсмислена и никому ненужна. Поне аз съм изненадан, че точно Лорда я пусна. Такава "идеалистична" тема е много повече в стила на Алфиста-идеалист.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                      Това накрая си е съвсем вярно - че подобна тема е безсмислена и никому ненужна. Поне аз съм изненадан, че точно Лорда я пусна. Такава "идеалистична" тема е много повече в стила на Алфиста-идеалист.
                      Пуснах си я лично за мен. Да си говоря с Цвятко.
                      Може да пишат и други, но по темата, ако няма какво да кажете на Цвятко, не пишете извън темата.
                      Last edited by lordliness; d.m.y г., 06:55.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                        Пуснах си я лично за мен. Да си говоря с Цвятко.
                        Може да пишат и други, но по темата, ако няма какво да кажете на Цвятко, не пишете извън темата.
                        Ха-ха...
                        Лорде, така може - но минете на ЛС тогава.
                        Иначе направо помислих, че Алфистът-идеалист пише от твоя ник...

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
                          Ха-ха...
                          Лорде, така може - но минете на ЛС тогава.
                          Иначе направо помислих, че Алфистът-идеалист пише от твоя ник...
                          Какъв е смисъла без публика? А и той има навик да ми преправя съобщенията и да ги разпраща. Така публично няма такава опасност.
                          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                            Какъв е смисъла без публика? А и той има навик да ми преправя съобщенията и да ги разпраща. Така публично няма такава опасност.
                            Ха-ха, и това е вярно...
                            Както и да е - колкото и да се карате с Цвятко, точно вие двамата си оставате моите фаворити в този форум (разбира се, ако изключим една новоизлюпена модераторка, но там става въпрос за съвсем различни усещания... ).

Comment

Тая изглежда хубава, но аз моята я продавам за половината пари. А има в нея доста добри неща.
                              Бялата...червената....?....я посни снимка да я видим...

Comment

Бялата...червената....?....я посни снимка да я видим...
                                Тайна. Не казвам. Все пак ще ти дам жокер - наистина снимката й ми е достатъчна, за да загубя говор и картина...

Comment

Working...
                                X