Известие

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим с Цвятко

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ха, ха, още един, не го закачаш и той се включва, двама до тук всички ще се покажете.
    Ето виждате ли, че ви говоря истината.
    Тези за които ви говоря имат още едно качество, не се отказват лесно, ще се уверите сами
    Last edited by lordliness; d.m.y г., 20:01.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

И язе съм с малка чурка, кат за абитуриентки, ако има мераклийки, давам я от сърце )))

Пс Забравих да се заям с някой, баси..., май няма да мине номера...?
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
        И язе съм с малка чурка, кат за абитуриентки, ако има мераклийки, давам я от сърце )))

Пс Забравих да се заям с някой, баси..., май няма да мине номера...?
        трябва с мен, те от мен се стресират
        Виж ги двамата хубавци как се съюзиха

Comment

Хаха, кеф.
          А аз си мислех, че форумът е умрял, а то глей кви сладури шетали тук.
          Лорде, незнам дали имаш нужда от ласкателства, но определено се нуждаеш от ласки.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Нали ви казах, нямат спирка с малките пишки, свинята е ясна и колата му е голяма дори, от най големите.

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
              Нали ви казах, нямат спирка с малките пишки, свинята е ясна и колата му е голяма дори, от най големите.
              Едната е голяма, но вече искам бус, но втора употреба бус е голямо приключение.
              Защо говориш все за пишки?
              Проблем ли имаш някакъв?
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Стана за посмешище на форума и продължаваш?

Comment

Пичове, може ли някой да ми обясни защо всички с малки пишки се държат така с мен, действам им подтискащо някак си и не пропускат възможност да се заяждат без причина.
                  От къде знам, че са с малки пишки, е ми всички с малки пишки се държат така, без изключение.
                  Не го закачаш за нищо и не се интересуваш жив ли е не е ли, а той ти се бута и се мъчи да те засегне всячески с тъпотиите си, един вид се мъчи да докаже, че му е колкото твоя и става за смях
                  По това ще ги познаете маломерните, заяждат се с мен без повод и причина.
                  А бе как ги определяш тия с малките пишки виртуално...

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

Ха, ха, още един, не го закачаш и той се включва, двама до тук всички ще се покажете.
                  Ето виждате ли, че ви говоря истината.
                  Тези за които ви говоря имат още едно качество, не се отказват лесно, ще се уверите сами
                  Е как да не го закачаш, като темата е за него......май малко изтрещя...

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:19 ----------

Стана за посмешище на форума и продължаваш?
                  Ае, да не ти показвам темата за и против прасето у форума.....няма да ти харесат резултатите....
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Какво е определението за малка пишка и какво е то голяма пишка?
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Какво е определението за малка пишка и какво е то голяма пишка?
                      А...лорда ще каже.....аз само предполагам...)

Comment

Е чакам. Имам много време тая нощ!
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Бих ви показал моята да видите какво е голяма, само че след това никога повече няма да се почувствате истински мъже.

Comment

Бих ви показал моята да видите какво е голяма, само че след това никога повече няма да се почувствате истински мъже.
                            Ей...от авто форум, става секс форум.....чакаме с интерес кукера да отнесеш...))...за други доказали се няма да говоря...ти си ни новата звезда....

Comment

Ще приема скромно първото място.
                              Гледайте какви глупости ме принуждавате да пиша, обикновено жените разказват за мен.
                              Да сменим темата, много хард взе да става.

Comment

Ще приема скромно първото място.
                                Гледайте какви глупости ме принуждавате да пиша, обикновено жените разказват за мен.
                                Да сменим темата, много хард взе да става.
                                А....включи задна...не така...темата си е твоя....чакаме с интерес някоя жена да те похвали....иначе няма как да ти повярва ме....
                                п.п...щъркел от мен да знаеш...тия жаби дет се опитваш да кълвеш в блатото, ако ти влезнат в темата си затънал, ако не си осъзнал това.... продължавай.........накрая ще се окаже, че ги целуваш....

Comment

Working...
                                X