Известие

Collapse
No announcement yet.

Боядисване на кожен салон!!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Боядисване на кожен салон!!!!

Така, след като ми обявиха цена от 800-1000 лв. за услугата и се нагледах на клипчета от серията "ти можеш всичко", реших че ще си го правя сам. Гугълчето веднага изкарва продуктите на автореновация но кат им гледам продуктите по 25мл боя, 25мл алкохол клинър (според мене обикновен спирт) и 25 мл лак в шишенца с хендмейд етикети и 2-3 пърчета шкурка за 45лв, все си мисля че има и по добър вариант. Уж този комплект трябва да стигне за 1 седалка, което ме съмнява много....
    Въпросът е има ли някой, който си е правил салона сам? Ако има, какви и колко продукти е ползвал? И дали изобщо има смисъл тази операция, всмисъл става ли добре, не пуска ли боя и колко издържа?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

аз съм правил, филер за кожа и боя за обувки саламандър

http://www.zakrakata.com/img/cms/salamander-colours.jpg
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
      аз съм правил, филер за кожа и боя за обувки саламандър

http://www.zakrakata.com/img/cms/salamander-colours.jpg
      ....https://www.vbox7.com/play:6475e0eb....
      ...а бе дълъг, като тръгнеш лятото от София до Солун...бялата ти риза, каква ставаше....?)
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Боядисването на седалките е кауза пердута.
        За да се запази цветовата част от дизайна се боядисват части, които не са подложените на ежедневно търкане.
        Мажи си седалките с тоалетно мляко за бебета - Кря-Кря, Па-Па, Бочко и др.и ще има по-голям ефект.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          За да се запази цветовата част от дизайна се боядисват части, които не са подложените на ежедневно търкане.
          Мажи си седалките с тоалетно мляко за бебета - Кря-Кря, Па-Па, Бочко и др.и ще има по-голям ефект.
          Крем Нивея!!! това е класиката и не оная педерастия "Нивея фор мен" а чистия стар крем - чисти и възстановява и т.н.!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            Крем Нивея!!! това е класиката и не оная педерастия "Нивея фор мен" а чистия стар крем - чисти и възстановява и т.н.!
            Ти може да се майтапиш, но аз пиша живата истина - бебешките продукти са незаменими и ги използвам по препоръка на тапицери.
            Пробвал съм и козметика от реномирани производители, но нямат подържащ ефекг - бият го на блясък, но не подхранват кожата.
            sigpic

Comment

И бебешките и Нивеа и всекви кремове и лосиони за кожа стават за поддръжка на кожата, ама Ормчо пита за боядисване.

Comment

Кайчо, ти пак не слушаш - с изкуствени материали няма как да се боядисат естествени материи.
                Ако това стане ще бъде кратковременно - не ми се иска да влизаме в теориите на химията и физиката за да ти доказвам всичко това.
                sigpic

Comment

Ти може да се майтапиш, но аз пиша живата истина - бебешките продукти са незаменими и ги използвам по препоръка на тапицери.
                  Пробвал съм и козметика от реномирани производители, но нямат подържащ ефекг - бият го на блясък, но не подхранват кожата.
                  въобще не се майтапя ... това е самата истина

---------- Post added at 20:52 ---------- Previous post was at 20:51 ----------

И бебешките и Нивеа и всекви кремове и лосиони за кожа стават за поддръжка на кожата, ама Ормчо пита за боядисване.
                  е да ... вярно иначе кожи се боядисват доста добре има маса такива ателиета и да напомня, че кожата преди да стане на каквото и да е се боядисва иначе ако някой ми покаже жълта или синя еле па червена крава ще му бъда задължен

Comment

Кравата на Милка е лилава.
                    sigpic

Comment

Кайчо, ти пак не слушаш - с изкуствени материали няма как да се боядисат естествени материи.
                      Ако това стане ще бъде кратковременно - не ми се иска да влизаме в теориите на химията и физиката за да ти доказвам всичко това.

Олди, не съм казал, че с тия бои е вечно, ама то и със заводските не е иначе нямаше да я има темата, Ормчо пита как, с кво и дали някой нещо е правил, аз му давам идея.

Саламандър са сериозна фирма и имат богата гама бои и цветова гама също, правил съм салон с подръчни материали и става добре, държи 5-6-7 месеца, мое и повече, после пак освежаване, това е всичко......

Comment

Олди, не съм казал, че с тия бои е вечно, ама то и със заводските не е иначе нямаше да я има темата, Ормчо пита как, с кво и дали някой нещо е правил, аз му давам идея.

Саламандър са сериозна фирма и имат богата гама бои и цветова гама също, правил съм салон с подръчни материали и става добре, държи 5-6-7 месеца, мое и повече, после пак освежаване, това е всичко......
                        А, имаш ли отзиви за белезите които остават тези интервенции на салона, върху белите панталонки, полички, гащички и други дрехи на седящите.
                        sigpic

Comment

А, имаш ли отзиви за белезите които остават тези интервенции на салона, върху белите панталонки, полички, гащички и други дрехи на седящите.
                          никакъв секс фколата бре ние да не сме тийнейджъри са за една стая фхотел ще си съсипваме салоните на колите?

Comment

никакъв секс фколата бре ние да не сме тийнейджъри са за една стая фхотел ще си съсипваме салоните на колите?
                            Никога не казвай никога - човек не знае какво може да му се случи.
                            Някак си не ми иска да се лишавам, заради боядисаните седалки.
                            sigpic

Comment

https://m.youtube.com/watch?v=oFVC2_861o4
                              Ето така става според клипчето на автореновация.... Ако настина става така бих ги прежалил тия 45-50лв на седалка, та дори може и три комплекта да взема да ми стигне със сигурност. Ама ме съмнява толкова лесно да се постигне този ефект.
                              Ето и какво ми отговориха на въпросите:

Здравейте,

Предлагаме различнии комплекти за възстановяване, като имаме и комплект за възстановяване на две седалки, който включва два подготвителни препарата, боя и лаково покритие. По отношение на издържливостта, технологията е оригинална, а материалите са професионални и при качествено извършена процедура, ще издържи дълго във времето. По отношение на цвета за вашия салон, ако желаете можем да го изготвим. Необходимо ще е да ни изпратите мостра (например подглавник) по куриер, по която да изготвим индивуален цвят за вас.

Оставаме насреща за допълнителни въпроси.

Поздрави,
                              Автореновация

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:03 ----------

А, това ужасно бе.... Преди тоя кекс тряя минеш 3 годишен курс по йога бе... Първия и единствения път си сецнах кръста....от тогава ник'ви гимнастики в колата.
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                              X